«Τον καλύτερό μου εαυτό»

«Τον καλύτερό μου εαυτό»

Αποφασισμένος να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν, είναι ο Λεάντρο Ροντρίγκο Μπεσέρα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του «Άγιαξ» της Ηπείρου, για τις εντυπώσεις του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φιλάθλους του ΠΑΣ, λέγοντας ότι αισθάνθηκε σαν το σπίτι του από την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε να αποδεχτείς την πρόταση του ΠΑΣ;

«Προτού πάρω αυτή την απόφαση, είναι αλήθεια ότι προβληματίστηκα και ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για την νέα μου ομάδα και την πόλη που θα μείνω. Εκτός από τις πληροφορίες που συνέλεξα, όσο αυτό ήταν εφικτό από το διαδίκτυο, ρώτησα τους άλλους αργεντινούς παίκτες πως είναι η κατάσταση που θα συναντήσω. Τους συμπατριώτες μου που πέρασαν από τον ΠΑΣ, όπως οι Λούκας Ριμόλντι, Φρεντερίκο Γκαρσία, Εστεμπάν Μπουχάν. Όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο και τον πρόεδρο. Όλοι αυτοί είναι φίλοι μου και δεν θα μου έλεγαν ποτέ ψέματα. Έτσι πήρα την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης και να έρθω στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το νέο περιβάλλον στο οποίο βρέθηκες;

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την υποδοχή του κόσμου και την ατμόσφαιρα που ζήσαμε όλοι στην πρώτη συγκέντρωση. Έχω δει πολλά βίντεο στο διαδίκτυο για τον ΠΑΣ, τις ομορφιές της πόλης και την περιοχής και όλα αυτά θέλω να τα απολαύσω στην συνέχεια. Ξέρω ότι έχει ζεστό κόσμο, που προσφέρει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και δημιουργεί καθαρά ποδοσφαιρικές συνθήκες. Εκτός από τις προπονήσεις, θα προσπαθήσω να μάθω όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ελληνική γλώσσα, για να μπορώ να διαβάζω, να μιλάω με τον κόσμο και να νιώθω καλύτερα μέσα στην ομάδα».

Ο ΠΑΣ έγινε μεγάλος από τους Αργεντινούς παίκτες που είχε πριν από 40 χρόνια. Γνωρίζεις κάτι για αυτή την ιστορία;

«Ναι, μου είπαν αυτήν την ιστορία και ως Αργεντινός νιώθω ικανοποιημένος γι’ αυτό. Δεν πρέπει όμως να μένουμε μόνο στο παρελθόν, αλλά θα πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι το αξιόλογο στην ομάδα για να ξαναζήσει ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα ωραίες στιγμές. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Περισσότερα δεν μπορώ να πω, γιατί δεν ξέρω πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τι γνωρίζεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πέρυσι στο Μουντιάλ οι χώρες μας έπαιξαν και αντίπαλες.

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα και ίσως κάνω λάθος, αλλά από αυτά που διάβασα στο διαδίκτυο, πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανοδική πορεία. Δεν ήταν άσχημη η Εθνική ομάδα, όπως την είδα στο ματς με την Αργεντινή. Πρέπει και εμείς οι ξένοι παίκτες που ερχόμαστε στην Ελλάδα, να συμβάλλουμε ώστε να δώσουμε καλύτερη ποιότητα στο πρωτάθλημα και στις ομάδες στις οποίες αγωνιζόμαστε. Περισσότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορώ να σας πω αργότερα, αφού δω από κοντά πως είναι η κατάσταση».

Είναι κάτι που σε προβληματίζει, όσον αφορά την προσαρμογή σου στην νέα ομάδα και το νέο περιβάλλον;

«Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα προσαρμογής, γιατί έπαιξα ποδόσφαιρο και σε άλλες χώρες έξω από την Αργεντινή. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μου, για να προσαρμοστώ στο στιλ παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής από τους παίκτες του. Αυτό είναι και μια επαγγελματική μου υποχρέωση».

Ποια είναι η θέση που σου ταιριάζει περισσότερο;

«Στην Αργεντινή έπαιζα επιθετικό χαφ συγκλίνοντας προς τα αριστερά. Για Γιάννινα θα παίξω εκεί που θα μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους των Ιωαννίνων;

«Να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν στην πρώτη προπόνηση. Ειλικρινά ένιωσα σαν να είμαι στο σπίτι μου. Θέλω να είμαι υγιείς  για να μπορέσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο για την ομάδα. Να βοηθήσω κι εγώ τους συμπαίκτες μου και να κάνουμε και πάλι τον ΠΑΣ μια μεγάλη ομάδα».



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved