«Ούτε στην Ουγκάντα»

«Ούτε στην Ουγκάντα»

Ανακοίνωση με ιδιαίτερα καυστικό ύφος εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.

Οι «κυανόλευκοι» αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, στον κ. Κουρίδη, ενώ τονίζουν πως η Ένωση είναι αιχμάλωτη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ότι και να πούμε ότι να δηλώσουμε αυτό που φαίνεται είναι ότι το "βρώμικο" σύστημα ανήκε στις ομάδες και η ΕΠΟ δεν ήξερε τίποτα. Αποφάσεις τέτοιου τύπου σαν την προχθεσινή με τον Πιερικό μόνο αστείες χαρακτηρίζονται και κρίμα που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο αν και μόνο ένα χρόνο ανήκουμε σε αυτό τον χώρο. Το σύστημα των δελτίων το ανακάλυψε ο Ιωνικός και το "σφύριξε" σε όλους τους άλλους, γι' αυτό για μας δεν ισχύει το άρθρο 20 και ισχύουν όλες οι τιμωρίες στην πλάτη μας. Ο κύριος Κουρίδης ξέχασε πάλι... Δεν υπάρχει ισοτιμία και δεν θα υπάρχει όσο υπάρχουν τα ίδια προσωπα σε αυτό τον χώρο. Ο κύριος Πιλάβιος είπε ότι δεν είναι λύση η παραίτηση του και γιατί είναι άλλωστε αφού αυτός πληρώνεται και όλοι οι άλλοι πληρώνουν, σωστά;

Η διαφθορά φαίνεται από αυτούς που συναλλάσσονται και με ποιούς. Η ΕΠΟ έβγαλε και την άλλη φοβερή απόφαση που δικαίωσε την Καρδίτσα στο μεταξύ μας παιχνίδι... Ωστόσο για την απόφαση που βγάλατε υπέρ της Καρδίτσας στο μεταξύ μας παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Δύο ομάδες που αγωνίζονται με το ίδιο πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς να δικαιώνεται η μία και να μην παραμένει ως έχει η τέλεση του αγώνα που μας βρήκε νικητές στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να έχετε μία σοβαρή απάντηση διότι ούτε στην Ουγκάντα δεν υπάρχουν αυτές οι αποφάσεις! Η ΕΠΑΕ αποδείχθηκε "αιχμάλωτη" της ΕΠΟ και η ΕΠΟ σήμερα ζητάει γέφυρες από την πολιτεία, από αυτή την πολιτεία που πριν δύο μήνες την χλεύαζε και την κορόιδευε ακόμα και μέσα στα έδρανα της βουλής.

Οι κλήσεις που θα έρθουν από την ποινική δικαιοσύνη δεν θα μπορούν να ερμηνευτούν από σας κύριε Κουρίδη όπως κάνετε στον αθλητισμό. Και όσο κι αν αρρωσταίνετε κάποια στιγμή παρουσιάστε "τα εργα σας" στα μέλη της ΕΠΟ και όχι όπως την προηγούμενη Παρασκευή που το πρωί κάνατε κλησεις ξεχνώντας καποιες ομαδες να καλέσετε και ξεχνώντας να δείτε τους φακέλους με τις φορολογικές των άλλων τριών ομάδων Σούπερ Λιγκ πλην του Ηρακλή.

Όταν σβήνουνε τα φώτα μένετε εσείς και το σκοτάδι! Ελπίζουμε κύριε Κουρίδη να εχετε μία δαδα για να βγείτε από το τούνελ που θα βρείτε σύντομα μπροστά σας. Ο κύριος Πιλάβιος δεν είναι υπεύθυνος για όλα τα παραπάνω, διότι πολύ απλά είναι εκτός τόπου και έχει έλλειψη χρόνου και δεν ελέγχει το παραμικρό από ότι φαίνεται λόγω των πολλών του εξωτερικών ταξιδιών που κάνει πάντα για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλιώς όπως έχουμε δηλώσει είναι συνενοχος στις παράτυπες και παράνομες πράξεις συνεργατών του μέσα στην Ομοσπονδία που προεδρεύει.

Σε προηγούμενες ανακοινώσεις είχαμε πει για αεροπαγίτες, για το θείο από το Μεξικό και τους δύο χονδρούς, για τζιναβοτούς, γενικά για όλα τα "λουλούδια" του τόπου. Ακόμα δεν μάθατε τίποτα;;

Θα είσαστε υπόλογοι των πράξεων σας, διότι σήμερα που χάσατε τα "παιδιά" σας το παίζεται άνθρωπος της πολιτείας. Να ντρέπεστε, διότι την πολιτεία δεν την σεβαστήκατε ποτέ! Δεν παίζατε μπάλα με κανέναν πολιτικό από ότι διαβάζουμε, απλά κάνατε πολιτική παίζοντας μπάλα με ποδοσφαιρικούς παράγοντες και αυτό φαίνεται από τις αποφάσεις σας μέσω της Ομοσπονδίας που ηγείστε και γι αυτό άλλοι είχαν βρει την πατέντα για να σας σώσουν και να σας δώσουν τη λύση στο σκάνδαλο που δημιουργήσατε. Υπόψιν ότι οι άνδρες στις φιλίες τους είναι μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα, κάτι που από ότι φαίνεται δεν ισχύει για σας.

Η ανακοίνωση μας είναι χωρίς δόλο! Διότι πολύ απλά δεν την καταθέσαμε στην ΕΠΟ, ώστε να έχουμε δόλο!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ»



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved