«Τιμή μου να αγωνιστώ στον ΠΑΣ»

«Τιμή μου να αγωνιστώ στον ΠΑΣ»

Εμφανώς ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Φώτης Γεωργίου.

Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ, μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και αναφέρθηκε στους στόχους του με την νέα του ομάδα, στον κόσμο του «Αίαντα», στον Διαγόρα Ρόδου, αλλά και στο σκάνδαλο με τα «στημένα».

Ποια είναι τα όνειρά σου ενόψει της πρώτης σου παρουσίας στη Super League και ποιοι οι στόχοι σου με τον ΠΑΣ;

«Είμαι ενθουσιασμένος που μου παρουσιάζεται η ευκαιρία στην καριέρα μου και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ στον ΠΑΣ, που έχει μεγάλη ιστορία. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι κοινοί με αυτούς της ομάδας. Ελπίζω να έχουμε μια καλή πορεία και όλοι μαζί να καταφέρουμε αυτά που πρέπει και που έχει ζητήσει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Ήρθα σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο και είμαι σίγουρος ότι μας περιμένει μια καλή χρονιά».

Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εσένα; Προέρχεσαι από μια πολύ καλή σεζόν στη Football League και ένα γεμάτο πρωτάθλημα με 31 συμμετοχές και 8 γκολ.

«Το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους φίλους της ομάδας, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω μάθει να προσπαθώ και αυτό είμαι έτοιμος να κάνω. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου».

Ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ηπείρου, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα σου. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα κοντινή στον τόπο καταγωγής μου. Είναι πολύ θετικό αυτό το γεγονός. Στο χωριό μου υπάρχουν αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα, με έχουν καλωσορίσει ήδη στην οικογένειά τους και μου έχουν ευχηθεί τα καλύτερα».

Τι αφήνεις και τι κρατάς από την θητεία σου στον Διαγόρα Ρόδου;

«Έκανα μια καλή χρονιά. Δικαίωσα τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με τις εμφανίσεις μου εκεί, κατάφερα να τραβήξω το ενδιαφέρον της νέας μου ομάδας. Πέρασα ωραία στη Ρόδο. Έζησα μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Διαγόρας θα είναι για πάντα ένα κομμάτι της καριέρας μου, αλλά ήρθα σε μια ομάδα που θα είμαι πιο πολύ χαρούμενος».

Στο περσινό πρωτάθλημα σε είδαμε να αγωνίζεσαι τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Ποια είναι η θέση που προτιμάς;

«Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια που έπαιξα στην αριστερή πλευρά ένιωθα καλύτερα και είχα την ευκαιρία να πάρω προσπάθειες, να επιχειρήσω περισσότερα σουτ και να σκοράρω. Προτιμώ την αριστερή πλευρά, αφού μου αρέσει να συγκλίνω και να χρησιμοποιώ το δεξί μου πόδι».

Ποια είναι η άποψή σου για το σκάνδαλο με τα «στημένα»;

«Όλα αυτά που συμβαίνουν μόνο καλά δεν είναι για τους ποδοσφαιριστές. Ακούμε διάφορα, αλλά το καλύτερο θα είναι να κλείσουμε τα αυτιά μας. Πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται και να αφοσιωθούμε στην δουλειά μας ενόψει της καινούριας σεζόν.



Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved