Πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Ακονίζουν τα μαχαίρια τους στον ΟΦΗ και ετοιμάζουν δυναμική αντίδραση από αύριο (29/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, η ομάδα του Ηρακλείου προτίθεται να προσβάλει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την απόφαση που πήρε σήμερα (28/06) η Super League σχετικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων στην Football League. Στον ΟΦΗ δεν σκοπεύουν να καταθέσουν έτσι εύκολα τα όπλα και στόχος τους είναι να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο τη στάση τους από εδώ και στο εξής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, μιλώντας στο Onsports για την τακτική που θα ακολουθήσει ο σύλλογος από εδώ και στο εξής τόνισε: «Εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε την απόφαση της Super League. Δεν το συζητάμε. Ξεκινήσαμε, συνεχίζουμε και θα ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό της ομάδας για την Super League».

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου έκανε δηλώσεις και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» και καταφέρθηκε κατά του Εργοτέλη λέγοντας: «Όταν έρχεται ο εκτελεστικός διευθυντής της ΟΥΕΦΑ και λέει ότι στην Β εθνική δεν μπορούν να ισχύουν τα ίδια κριτήρια με την Super League πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν. Δεν μπορεί να σε εξοντώνουνε. Καλό θα ήταν να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι όπως αναφέρονται και στις κασέτες όπου όπως λέγεται  έχουν πρόβλημα κάποιες ομάδες. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην ψηφιστεί η πρόταση του κ.Πιλάβιου και δεν περίμενα ποτέ από τον Εργοτέλη να έχει τέτοια στάση. Για μένα αυτή η ομάδα δεν υπάρχει . Το κατάπιαμε μια φορά με την στήριξη που παρείχε στον κ.Μπέο. Είναι εντελώς αντιφατικό αυτό που έκαναν. Εμείς αύριο καταθέτουμε ένσταση γιατί έχουμε έννομο συμφέρον και θα προσφύγουμε δικαστικά.

Εμένα μου μένει η πικρία μου για την στάση του Εργοτέλη. Δεν περίμενα ποτέ από μια ομάδα που είναι εδώ μαζί μας, στην ίδια πόλη,  να μας προδώσει έτσι.

Δεν είμαστε κανενός άρμα. Είμαι πολύ περήφανος που τίμια και με το σταυρό στο χέρι προχωράμε παρά τα οικονομικά μας προβλήματα. Αυτή τη στιγμή ο κ. Πιλάβιος είδε την αδικία που έχει γίνει, έχω εμπιστοσύνη πως θα τηρήσει την στάση του . Πρέπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί την Παρασκευή και αν δεν δικαιωθεί, τότε θα δικαιωθεί στις 7 Ιουλίου».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved