Πουλάτε γιατί χανόμαστε!

Πουλάτε γιατί χανόμαστε!

Το Onsports παρουσιάζει το παζάρι των... μεταβιβάσεων που έχουν ξεκινήσει οι μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ της Football League.

Από πέρυσι κιόλας οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να αποχωρήσουν από τα κοινά. Ποιος, άλλωστε, μπορεί να ξεχάσει την αλλαγή σελίδας στον Ιωνικό, με την οικογένεια Κανελλάκη να φεύγει από το προσκήνιο έπειτα από 21 χρόνια; Τότε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης παρουσιάστηκε ως ο διάδοχος στην ομάδα των 10 επιχειρηματιών, όμως στην πορεία έμεινε μόνος του... 

Φέτος, όμως η πρόθεση των μεγαλομετόχων να πουλήσουν είναι πιο έντονη από ποτέ. Αλλοι πρόλαβαν και αποχώρησαν πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, άλλες περιπτώσεις «πάγωσαν» εξαιτίας του και άλλες οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μασούρης διαπραγματεύεται εδώ και αρκετές εβδομάδες την πώληση της ΠΑΕ σε επιχειρηματία, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό. Η ομάδα της Φυλής δεν εμπλέκεται στο πόρισμα - καταπέλτης, όμως οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Εδώ και πολύ καιρό ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων Κώστας Ριαβόγλου αναζητά διάδοχο. Οι επαφές με τον Γιώργο Αντίνου αναμενόταν να ολοκληρωθούν με συμφωνία, όμως ο υποψήφιος επενδυτής έκανε πίσω και το μέλλον της ομάδας του Ευόσμου είναι αβέβαιο. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι εξελίξεις μετατέθηκαν...

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που Τούρκοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν στην ιδιοκτησία τους την εταιρεία «Ulker» και την τράπεζ «Ziraat Bank»ενδιαφέρθηκαν για την αγορά της ομάδας της Κομοτηνής. Γνωστό επίσης είναι το ναυάγιο της όλης υπόθεσης, αφού το θέμα συζητήθηκε στη Βουλή, με τους διοικούντες να το διαψεύδουν και να υποστηρίζουν ότι ήταν… πρωταπριλιάτικο αστείο!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Από το καλοκαίρι του 2009 ο Βασίλης Αδαμάκης ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ. Τώρα, φέρεται να συζητά με ενδιαφερόμενο την πώληση της ομάδας της Καισαριανής σε παράγοντα, ο οποίος στο παρελθόν ήταν σε μεγάλη ομάδα του λεκανοπεδίου. Δεδομένη, άλλωστε, είναι η επιθυμία του μεγαλομετόχου Νίκου Παπαδόπουλου να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο έπειτα από πολλά χρόνια. Το θέμα, ωστόσο, παραμένει στάσιμο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Την Πέμπτη (23/6) ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κατερίνης η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι μεγαλομέτοχοι Γιάννηςω Ντούμος, Δημήτρης Ελευθεριάδης έδωσαν τις μετοχές τους με τον πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη Κώστα Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ο Ροδίτης επιχειρηματίας Βασίλης Κασάπης είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Κώστα Χρυσοχοϊδη στην ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες έχουν προγραμματίσει καθοριστικό ραντεβού για τη Δευτέρα (27/6), όμως ο ενδιαφερόμενος έχει κάνει γνωστό ότι αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση έπειτα από το σκάνδαλο με τα στημένα, δεν πρόκειται να προχωρήσει στην αγορά του Διαγόρα. Εχει αφήσει, μάλιστα, να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να αποσύρει την πρότασή του.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Ο Άλεξ Καστίγιο και ο Κώστας Ζαννιάς παρουσιάζονταν προ των πυλών της ανάληψης του μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Ωστόσο, η αθηναϊκή ομάδα ήταν από τους άμεσα εμπλεκόμενους στο πόρισμα με τους στημένους αγώνες. Φυσικό επακόλουθο ήταν η συγκεκριμένη περίπτωση να οδηγηθεί σε ναυάγιο, με τους δύο ενδιαφερόμενους να κάνουν πίσω. Και να ήθελαν, βέβαια, δεν υπάρχει κανείς αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ για να συζητήσουν μαζί του.

ΟΦΗ: Επειτα από το φιάσκο της υπόθεσης Φαγαδάκη χάρη στον οποίο οι Κρητικοί έχασαν πολύτιμο χρόνο, αυτή τη στιγμή μόνο η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος δεν τους απασχολεί. Ρώσοι επιχειρηματίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας του Ηρακλείου, αλλά με την προοπτική να αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι «μελανόλευκοι» στη Super League. 




Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved