Ημέρα παρουσιάσεων

Ημέρα παρουσιάσεων

Τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση παρουσίασε σήμερα (23/06) ο Πιερικός.

Τον Νάση προλόγισε ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Επιδίωξή μου ήταν να έχουν συνεργάτες από την Κατερίνη στο προπονητικό επιτελείο, κι έτσι μετά τον Νίκο Θεοδοσιάδη, θα συνεργαστώ και με τον Παναγιώτη Νάση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τόσο από την πλευρά μου, όσο και εκ μέρους της διοίκησης τον Αντώνη Παπαδημητρίου που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορούσε να συνεχίσει» ήταν τα λόγια του Παπαδόπουλου.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στο ρόστερ του συλλόγου την επόμενη σεζόν.

Αυτοί είναι οι Νέστωρ Κωτσιόπουλος, Αντώνης Τσικαδέρης, Ανδρέας Παναγιωτίδης, Στέλιος Νίκου, Παναγιώτης Τσιντώτας και Σωτήρης Καραγκούνης, Στέφανος Κραγιόπουλος, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γρηγόρης Κόιτς (οι τρεις τελευταίοι απουσίαζαν κατά την παρουσίαση).

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά για όσους επιλέχθηκαν να ακολουθήσουν τον προετοιμασία αλλά και για τους υπόλοιπους: «Στην ομάδα θα έχουμε εννιά νεαρούς παίκτες, σχεδόν πάνω από το ένα τρίτο του νέου ρόστερ. Κάνουμε πράξη τα όσα είπαμε, ότι δηλαδή θα στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά. Μαζί με κάποια άλλα παιδιά από την Κατερίνη θα είναι στο σύνολο 14-15 και το ρόστερ θα συμπληρωθεί με 10-12 παίκτες ακόμη. Θα ήθελα να σημειώσω ότι τους παίκτες αυτούς δεν τους βλέπω σαν νεαρούς, αλλά σαν ποδοσφαιριστές του Πιερικού που θα πρέπει να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα και κάτι παραπάνω»

Μιλώντας για τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δε θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία, ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε: «Τα υπόλοιπα παιδιά θα πρέπει να πάνε δανεικοί. Ίσως τους στενοχώρησε λίγο αυτό αλλά είναι για το καλό τους. Έτσι έγινε και με μερικά παιδιά που τώρα εντάχθηκαν στην ομάδα. Του χρόνου στόχος μας είναι ο Πιερικός να έχει γύρω στα 20 παιδιά από την πόλη και τις γύρω περιοχές. Οι πιο πολλοί με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι δίκαιος και δε στέκομαι σε συμβόλαια. Θα ήθελα να πω ότι 1-2 παιδιά κερδίσανε σήμερα τη θέση τους στον Πιερικό από τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τη διοίκηση. Έτσι πρέπει να είσαι στη ζωή σου, δυναμικός».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση του Σωτήρη Καραγκούνη: «Θέλαμε να τον δώσουμε δανεικό, κυρίως εγώ. Απάντησε όμως με τέτοιο τρόπο, σαν να ήταν 10 χρόνια στην ομάδα. Τον ρώτησε ο πρόεδρος αν είναι έτοιμος να παίξει βασικός κι αυτός απάντησε όπως θέλαμε να απαντήσει. Με το που το άκουσα, άλλαξα αμέσως την απόφασή μου».

Από τους εννιά ποδοσφαιριστές, επαγγελματικά συμβόλαια έχουν οι Νίκου, Τσιντώτας, Καραγκούνης, Σεχολάρι και Κόιτς, ενώ ερασιτεχνικά έχουν οι Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος και Τσικαδέρης που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στον Βατανιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι τρεις τους μαζί με τον Παναγιωτίδη που προέρχεται από την ομάδα Νέων του Πιερικού θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Τέλος, στην προετοιμασία του Πιερικού θα ενταχθεί και ο Γιώργος Μπουζούκης που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα του Βατανιακού.



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved