Πίτσος: «Καθαροί ΟΦΗ, Εργοτέλης»

Πίτσος: «Καθαροί ΟΦΗ, Εργοτέλης»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε ο αμυντικός του ΟΦΗ, Μηνάς Πίτσος.

Ο αρχηγός των Κρητικών παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Εργοτέλης δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εμπλεκόμενοι.

Αναλυτικά ο Πίτσος δήλωσε:

Για τις τελευταίες εξελίξεις: «Το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν είναι και το καλύτερο. Όλοι είχαμε ακούσει κάτι, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Όμως, πραγματικά απορώ τι ποδόσφαιρο παίζαμε τι γινόταν και σε ποιον χώρο βρισκόμασταν. Ελπίζω να βγει κάτι καλό μέσα από αυτήν την διαδικασία και να ξεκαθαρίσει όσο μπορεί αυτό το θέμα με τα στοιχήματα. Πάντα ο ΟΦΗ αλλά και ο Εργοτέλης απείχαν μακριά από όλα αυτά και ήμασταν καθαροί. Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με αυτά τα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να εμπλακεί κανένα όνομα από τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη».

Για το ενδεχόμενο να αδικήθηκε ο ΟΦΗ στα περσινά play off: «Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να συνέβη κάτι στα πλέι – οφ όμως είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι αθώα και δεν πιστεύω ότι εμπλέκονται ποδοσφαιριστές. Το βρίσκω εντελώς χαζό και ηλίθιο να εμπλέκονται ποδοσφαιριστές». 

Για τις νεότερες εξελίξεις στο στον ΟΦΗ: «Χθες ήταν μια ημέρα που νιώσαμε μεγάλη χαρά έπειτα από αρκετό καιρό. Όλη η υπομονή και οι κόποι που κάναμε δικαιώνονται. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα μετράει και χθες ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση που πήραμε μετά από αρκετό καιρό». 

Για το προηγούμενο χρονικό διάστημα που γίνοντυαν οι προπονήσεις: «Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο προπονητής μας και προσπαθούσε να μας κρατάει σε εγρήγορση. Το ψυχολογικό κομμάτι ήταν το πιο δύσκολο από όλα, η ψυχολογία ήταν πολύ κακή και προσπαθούσαμε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση. Προσπαθούσαμε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση και περιμέναμε τις εξελίξεις σύμφωνα με όσα μας έλεγε ο πρόεδρος και ο προπονητής μας. Προσπαθούσαμε να κρατηθούμε από οτιδήποτε».

Για την δικαίωση των παικτών του ΟΦΗ: «Η μεγαλύτερη δικαίωση για εμάς είναι να κερδίσουμε αυτό που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο. Ο ιδρώτας μας, ο κόπος μας, οι στενοχώριες που περάσαμε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για όλους μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών:«Είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και βρισκόμαστε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Σίγουρα, υπήρχε μια στενοχώρια όμως πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι αν γίνουν τα πλέι – οφ. Οι προπονήσεις γίνονταν κανονικά και διατηρηθήκαμε σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίπεδο».

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ: «Όλοι έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς. Το πιο βασικό είναι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Και μπορεί να μην λύνονται τα προβλήματα όμως είναι μια μεγάλη ανάσα. Το πιο βασικό είναι να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός ούτως ώστε η ομάδα να απεμπλακεί από όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved