Ζητάει την εξαίρεση Κατσή

Ζητάει την εξαίρεση Κατσή

Ακόμα μια μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (22/06) ο Ιωνικός, με την οποία ζητάει την εξαίρεση του προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Ευάγγελου Κατσή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας αναφέρει: «Η παρέμβαση του προέδρου μας σε τηλεοπτική εκπομπή έχει να κάνει με την δήλωση του κ. Σαλευρή ότι γνωρίζει την τιμωρία του Ιωνικού και του Εθνικού. Μόνο με την δήλωση του θα καλεστεί από την πολιτική δικαιοσύνη για παραβίαση απορρήτου και υπόγεια συνεργασία με την αθλητική δικαιοσύνη! Μιας που το δήλωσε καιρός να πει και από που αντλεί τις πληροφορίες του. Δεύτερον ο κ. Κουρίδης πρέπει να εξαιρεθεί από την διαδικασία, διότι είναι ο προϊστάμενος του κ. Καραγκιόζη που έπρεπε να εξετάζει την νομιμότητα των εκδόσεων των δελτίων, κάτι που δεν έκανε ποτέ γιατί μόνο ο ίδιος ξέρει.
Δεν ξέρουμε αν φοβάται κάτι και αποκρύπτει ομάδες αλλά σίγουρα θα πρέπει να σκέφτεται και ίδιος τι θα πει στην πολιτική δικαιοσύνη, αφού 21 ομάδες καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ.
Αλλά σε ποιον να δώσουν εξηγήσεις; Στην ΕΠΟ, ναι να δώσουνε. Ο κ. Κουρίδης αποφασίζει για τις ομάδες; Ποιος αυτός που έμπλεξε τους πάντες; Αυτός που υπέδειξε στους μισούς να πάνε τα χαρτιά μετά, στους άλλους μισούς να μην πάνε καθόλου και τους υπόλοιπους να κάνουν πλαστογραφίες, παρατυπίες και νοθείες; Λέγεται καθημερινά ότι ο Ιωνικός διώκεται για πλαστογραφία και το λένε και οι ίδιοι μέσα στην ΕΠΟ! Καλά κ. Κουρίδη δεν διαβάσατε την απόφαση κατά του Ιωνικού που ο ίδιος εκδώσατε; Ο Ιωνικός τιμωρήθηκε τελεσίδικα με 50.000 ευρώ πρόστιμο και ανάκληση δελτίων, διότι υπάρχει νοθεία. Νοθεία και όχι πλαστογραφία. Δύο χαρτιά fax είχατε και πήρατε τις απαντήσεις. Από κει και πέρα ετοιμαστείτε γι' αυτό που έρχεται. Δηλώνετε δεξιά αριστερά ότι θα μας ρίξετε κατηγορία. Και εμείς δηλώνουμε ότι θα πάτε σπίτι σας και ίσως και κάπου αλλού αν το αποφασίσει η ποινική δικαιοσύνη.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ <ΜΠΑΧΑΛΟ>; ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ..ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ; ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ 21;  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;

ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ <ΜΠΑΧΑΛΟ> ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΙΔΗ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΙΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ!

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΕΠ Β' ΚΑΙ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ.

Η ΕΠΑΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΦΟΥ 21 ΟΜΑΔΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΕΠΟ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΩΣ ΕΠΟ Η' ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ;

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΥΤΩΝ. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; ΕΣΕΙΣ ΕΚΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΤΕ» ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΝΩ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.

ΚΥΡΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΔΕ ΟΤΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ! Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ».



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved