Πλεξίδας: «Το είχα πει…»

Πλεξίδας: «Το είχα πει…»

Σίγουρος πως τα Τρίκαλα θα βρίσκονται στα play off, εμφανιζόταν  εδώ και καιρό ο μεγαλομέτος του «κυανέρυθρου» συλλόγου, Βαγγέλης Πλεξίδας, με τις εξελίξεις της Τρίτης (21/5) να τον δικαιώνουν απόλυτα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ αμέσως μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη για τους «κυανέρυθρους», παραχώρησε δηλώσεις, κάνοντας λόγο για προσωπική δικαίωση.

Αρχικά ο κ.Πλεξίδας, τόνισε:

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να θυμίσω σε όλους τα λόγια μου. Είχα πει ότι χωρίς ΑΟΤ δε πρόκειται να υπάρξουν πλέι οφ.

Ακόμη μια φορά δικαιώνεται η ομάδα των Τρικάλων και έστω και αργά της δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει με διπλάσια δύναμη αυτό που προσπάθησαν μερικοί να της το αφαιρέσουν.

Είχα τονίσει την εμπιστοσύνη μου στον κ. Πιλάβιο, είχα πει ότι δε θα μας αδικήσει και αισθάνομαι δικαιωμένος για αυτό. Η ΕΠΟ απέδειξε ότι στο ποδόσφαιρο μάγειρες δεν υπάρχουν».

Εν συνεχεία, ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, μετά και από αυτή την απίστευτή ανατροπή, ξεκαθάρισε, πως πλέον αυτό που μένει για τα Τρίκαλα, αφού εκτός συγκλονηστικού απρόοπτου θα είναι στα play off, είναι να πάρουν το… αίμα τους πίσω:

«Για την ομάδα μου... μένουν μόνο οι λέξεις που είχα πει στα αποδυτήρια προς τους παίκτες μου. Το μοναδικό που πρέπει να κάνει είναι να γυρίσει πίσω με το πρωτάθλημα. Άλλωστε αγωνιστικά το δικαιούται... αν και κάποιοι πήγαν νωρίτερα να την θάψουν και να της κάνουν και το μνημόσυνο.

Αυτά τα πλέι οφ ανήκουν μόνο στα Τρίκαλα και τα «θηρία» αυτής της ομάδας πρέπει να πάρουν το αίμα τους πίσω.»

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας έκανε λόγο και για προσωπική δικαίωση: «Προσωπικά νιώθω δικαιωμένος... φτάνει να με δικαιώσουν και οι ποδοσφαιριστές μου».

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί  και για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας:

«Το μεγαλύτερο ποσοστό της ευθύνης για την επιτυχία στα πλέι οφ το φέρει τώρα πια ο κόσμος των Τρικάλων που πρέπει να κάνουν αυτό το γήπεδο «κόλαση» για να δουν την ομάδα τους του χρόνου εκεί που πραγματικά την ονειρεύτηκαν. Οι «Σακαφλιάδες» πρέπει να πάρουν τα ηνία της κερδίκας και να την οργανώσουν όπως αυτοί ξέρουν».

Όσο για το τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρισκόταν σε «μίνι» διακοπές, από σήμερα (22/6) πιάνουν δουλειά:

Η ομάδα θα ξεκινήσει επίσημα τις προπονήσεις της από αύριο. Και επειδή πιστεύαμε στην τελική δικαίωση... τον προγραμματισμό τον έχουμε τρέξει και σήμερα θα ανακοινωθεί και ο προπονητής.

Τέλος, ο κ.Πλεξίδας, ευχαρίστηκε και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, κ.Γαλανακόπουλο:

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μεγάλο ευχαριστώ στον γνωστό δικηγόρο της πόλης μου, τον κ. Νίκο Αλεξίου που ίσως μαζί μου ήταν ο μόνος που πίστευε στην τελική δικαίωση των Τρικάλων. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκο Γαλανακόπουλο που ήταν συνέχεια δίπλα μου σε όλες τις ενέργειες και φυσικά την οικογένειά μου που με στήριξε στην όλη μου προσπάθεια», ήταν τα λόγια του κ.Πλεξίδα στο «goaltrikala.gr».

 



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved