«Δέχεται πόλεμο ο ΟΦΗ»

«Δέχεται πόλεμο ο ΟΦΗ»

Ο Στέλιος Κοζανίδης μίλησε για τις «περιπέτειες» του ΟΦΗ με την επιτροπή αδειοδότησης.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» ο Στέλιος Κοζανίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΟΦΗ και τις δυσκολίες που περνάει, στη Επισκοπή και το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την απόκτησή του αλλά και στο πέρασμά του από διάφορους συλλόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το ενδιαφέρον της Επισκοπής: «Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την ομάδα. Υπάρχει ένας πρόεδρος με σωστές σκέψεις που είναι από τα βασικά σε μια ομάδα, έχει καλά αποδυτήρια απ’ όσο γνωρίζω, καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και όλα τα βασικά που πρέπει να έχει μια ομάδα γιατί αυτά είναι υποθήκη για αυτήν γιατί και να μην πάει καλά μια χρονιά έχει τις βάσεις για να πετύχει την επόμενη».

Για την προοπτική μεταγραφής στην Επισκοπή: «Να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να δω τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι έχει βάλει πολύ καλές βάσεις για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Είναι μια ομάδα που δείχνει να δουλεύει σε σωστές βάσεις».

Για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του: «Μου έχει λείψει και το χωριό μου και οι φίλοι και οι συγγενείς μου. Κάνουμε όμως μια δουλειά που χρειάζεται τρέξιμο. Ήταν καλές εμπειρίες όλες αυτές που είχα αλλά πλέον θέλω να αράξω στην Κρήτη. Να παίξω μπάλα εδώ όσο μπορώ και ίσως να συνεχίσω από άλλο πόστο στη συνέχεια».

Για την καριέρα του και τις ομάδες που αγωνίστηκε: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με καλές ομάδες και καλούς παράγοντες. Μεγάλωσα όμως στον ΟΦΗ εκεί ανδρώθηκα  και δεν μπορώ να τον συγκρίνω. Χάρηκα με την άνοδο που είχα με τον ΠΑΣ, τότε είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Ωραία ήταν και στην Παναχαϊκή αλλά και στις ομάδες της Αθήνας που έπαιξα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα επιβίωσης στους παίκτες αλλά και στις ομάδες. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Είναι μια σωρεία λαθών που έχει γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα μαγαζί γωνία έχει έρθει σε αυτή την κατάσταση. Πως γίνεται να έχει φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να ξαναποκτήσει αίγλη. Εμένα δεν με στεναχωρεί που είναι στην Β’ Εθνική, με στεναχωρεί που δεν έχει το σεβασμό που είχε. Ο ΟΦΗ έχει μια βαριά φανέλα δεν είναι κάτι άλλο. Δέχεται ένα πολύ μεγάλο πόλεμο, όχι μόνο από την πολιτεία. Χρειάζεται να ξαναποκτήσει την βαρύτητα της φανέλας. Παρακάλαγε όλη η Ελλάδα να έρθει να παίξει μπάλα στον ΟΦΗ. Να κάνεις 1-2 λάθη δικαιολογούνται αλλά όχι να φτάσει σε αυτό στο σημείο η ομάδα».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved