Ανανέωση με χορηγό

Ανανέωση με χορηγό

Την επέκταση της συνεργασίας του με την «ΤΝΤ» ανακοίνωσε ο ΠΑΣ.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι οι ιθύνοντες του ΠΑΣ Γιάννινα ασχολούνται και με θέματα των χορηγών. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, επεκτάθηκε η συνεργασία με την εταιρεία «ΤΝΤ».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 με την εταιρεία «Ipirotrans».

Μετά από συνάντηση που είχαν οι Υπεύθυνοι του Εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ κ.κ. Πεπονάς, Ουλάσογλου με τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ήπειρο κ. Αλέξανδρο Βεβόπουλο, αποφασίστηκε  η «ΤΝΤ» να είναι και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά χορηγός αλληλογραφίας & ταχυμεταφορών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Οι δύο πλευρές τα είπαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ανέλυσαν το πλάνο της χορηγίας εν όψει της νέας σεζόν.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Βεβόπουλος  μίλησε στο pasgiannina.gr  τονίζοντας τα εξής: «Η ΤΝΤ είναι πολύ ευχαριστημένη με την συνεργασία της με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για το λόγο αυτό οι δυο εταιρείες συνεχίζουν μαζί και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε η συμμετοχή της ΤΝΤ στο νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για ανταπόδοση μέσω προσφορών στους κατόχους διαρκείας. Η ΤΝΤ θα συμμετάσχει παρέχοντας ειδικές προσφορές στους κατόχους διαρκείας».

Από την πλευρά του ο Υπεύθυνος Marketing κ. Νίκος Ουλάσογλου τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την επέκταση της χορηγίας με την συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία είναι γνωστή διεθνώς. Η συνεργασία μας αναμένεται να είναι πολύ καλή και ευελπιστούμε να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια».

Ποια είναι η «Ipirontrans»

Η Ipirotrans είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΤΝΤ στα Ιωάννινα, εδώ και 18 χρόνια και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς στους συνεργάτες της.
Η ΤΝΤ με ένα παγκόσμιο δίκτυο σε περισσότερες από 200 χώρες, 47 ιδιόκτητα αεροπλάνα και 26.000 οχήματα, ένα πλήρες πανελλαδικό δίκτυο μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση για εισαγωγές , εξαγωγές και αποθηκεύσεις, εγγράφων - δεμάτων αλλά και κάθε είδους εμπορευμάτων με ταχύτητα - ασφάλεια και αξιοπιστία.
Παράλληλα με ιδιόκτητα μέσα μπορεί να μεταφέρει κάθε είδους έγγραφα και εμπορεύματα σε όλη την Ήπειρο και τη Λευκάδα αυθημερόν».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved