«Στόχος του Πιερικού τα play off!»

«Στόχος του Πιερικού τα play off!»

Για τέταρτη φορά στην καριέρα του παρουσιάστηκε το Σάββατο (11/06) ο Σούλης Παπαδόπουλος από τον Πιερικό, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της κατερινιώτικης ΠΑΕ, λέγοντας: «Σας ταλαιπωρούμε Σαββάτο πρωί φέρνοντάς σας στα γραφεία, αλλά ήταν υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε άμεσα, παρουσιάζοντας τον προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστούμε την επόμενη περίοδο. Είναι γνωστός από τα... παλιά και σε όλες του τις παρουσίες στον πάγκο της ομάδας είχε θετικό «ισοζύγιο». Η διοίκηση θεωρεί ότι κατέληξε στην καλύτερη επιλογή, τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε ως ποδοσφαιριστή και οπαδό της Προοδευτικής και ως προπονητή και οπαδό του Πιερικού.

Συμφωνήσαμε γρήγορα, γιατί είδαμε στα μάτια του τη φλόγα και την επιθυμία να βοηθήσει. Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, τα βρήκαμε μέσα σε ένα λεπτό! Οι φιλοσοφίες μας συμπίπτουν, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση αγγίζει και το ποδόσφαιρο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να γίνει επαγγελματική δουλειά σε βάθος, φροντίζοντας ιδιαίτερα το κομμάτι των ακαδημιών. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι σύμφωνος με αυτή τη στρατηγική και επίσης θεωρεί ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι απαραίτητο να προσεχθούν πάρα πολύ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός από τον Κορυδαλλό, επισήμανε: «Στόχος δεν είναι μόνο νίκες αλλά και σε βάθος χρόνου να παίζουν στον Πιερικό παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο για τα πολύ καλά λόγια που είπε για μένα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι παραπάνω από υποχρέωση να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση καθώς όταν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι προπονητής στην πρώτη θητεία της, μόνο και μόνο αυτό με κάνει να νιώθω υπερήφανος, σαν άνθρωπος και προπονητής. Ευχαριστώ και τον κόσμο του Πιερικού που με έχει πάρα πολύ ψηλά σε εκτίμηση.

Είναι όνειρο ζωής το δικαίωμα που μου δίνει η νέα διοίκηση να αναδείξουμε νέους ποδοσφαιριστές, εξάλλου μόνο αυτή η διέξοδος υπάρχει για να δούμε φως στο τούνελ. Ήταν κάτι που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για μένα, τα οικονομικά πέρασαν σε δεύτερη φάση. Βλέπουμε σε άλλες ομάδες ότι αυτή την εποχή «δεν κουνιέται φύλλο» όμως ο Πιερικός είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει υγεία, με τις κινήσεις που γίνονται (ανανεώσεις κτλ).

Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω τα πάντα για το στόχο, που δεν είναι μόνο νίκες αλλά σε βάθος χρόνου να υπάρχουν παιδιά από τα σπλάχνα μας. Είνα τιμή για την Πιερία να βλέπεις τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Τζιώλη να είναι στην Εθνική ομάδα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο του Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή. Για μένα η καλύτερη διοίκηση, οι καλύτεροι παίκτες, ο καλύτερος κόσμος είναι του Πιερικού. Τον καλύτερο προπονητή θα τον κρίνετε εσείς. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για μένα ότι ο κόσμος με θέλει».

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά σημείωσε: «Θα ρίξουμε πολύ μεγάλο βάρος στις νεαρές ηλικίες, κάτι που χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και χρόνο, όμως δε θα κοιτάμε μόνο το δέντρο με κίνδυνο να χάσουμε το δάσος. Είμαι γεννημένος νικητής! Ο στόχος του Πιερικού, αν το νέο πρωτάθλημα διεξαχθεί όπως και το προηγούμενο θα είναι να μπούμε στα play off. Δε νομίζω ότι ο περυσινός Πιερικός ήταν έτοιμος για τα play off, αν και με μια νίκη στο τέλος θα μπορούσε να είναι αυτός. Ο στόχος είναι ένας: όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά!».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δημήτρης Πάππας



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved