«Θα παίζω μέχρι να κουραστώ»

«Θα παίζω μέχρι να κουραστώ»

Δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση το Νίκος Τσιμπλίδης.

O αρχηγός της Δόξας Δράμας, μίλησε στον «Sentra 103,3» για την καθυστέρηση των play offs, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ΟΦΗ έχει δίκιο.

Για τα play offs της Football League και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Δεν ξέρω τίποτα για το πότε θα γίνουν τα πλέι-οφ. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι με 35 βαθμούς Κελσίου να κάνουμε προπονήσεις. Κοντεύουμε να λιώσουμε. Εμείς στην ομάδα μας στην Β' Εθνική, δεν έχουμε πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι με τον κ. Σάμιο και ευτυχώς παίρνουμε τα χρήματά μας. Σκέφτομαι όμως άλλα παιδιά που έχουν να πληρωθούν εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά στην δεύτερη κατηγορία. Εδώ, αυτά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές γίνονται και στην Superleague πλέον.
Είναι τραγικό και δεν ξέρω που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά βλέπω να επικρατεί μια τέτοια κατάσταση.  Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ κακό αυτό που γίνεται, γιατί έχουμε 11 μήνες στην πλάτη μας με αγώνες και προετοιμασία.  Και σκεφτείτε ότι υπάρχουν παίχτες οι οποίοι θα πάνε στις 2-3 Ιουλίου σε άλλες ομάδες και θα πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι προετοιμασία.
Πότε θα ξεκουραστούν; Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. Δεν γνωρίζω τι πρόκειται να γίνει τώρα με τα πλέι οφ. Δεν ξέρω που υπάρχει το πρόβλημα.
Νομίζω το κώλυμα είναι με τον ΟΦΗ και νομίζω έχουν δίκιο, αλλά τι να πω δεν είναι δική μας αρμοδιότητα αυτό. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά όχι υπό τέτοιες συνθήκες.
Εγώ είχα κλείσει τις διακοπές μου και τις έχω ακυρώσει. Υπάρχουν άλλα παιδιά όπως ο Χατζηπαντελίδης ή ο Μαρκόφσκι, οι οποίοι παντρεύονται. Θα φύγουν τα παιδιά, τι να κάνουν, να μην παντρευτούν

Για το πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση:

«Θα παίζω ποδόσφαιρο μέχρι να κουραστώ».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved