«Ο φάκελος είναι καθαρός»

«Ο φάκελος είναι καθαρός»

Κανένα θέμα τιμωρίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, από την ΕΠΟ, δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον Πέτρο Καϊμακάμη, καθώς η κρητική ομάδα δεν στράφηκε κατά της Ομοσπονδίας, αλλά κατά της απόφασης.

Παράλληλα, ο εκ των νομικών συμβούλων του ΟΦΗ, τόνισε, με συνέντευξη του στον Real FM, ότι ο φάκελος του κρητικού συλλόγου, είναι απόλυτα «καθαρός».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καϊμακάμη:

Για την απόφαση του Εφετείου Αθηνών: «Ήταν μια σημαντική απόφαση και σύμφωνα με αυτήν, δεν θα γίνουν οι αγώνες των play off, εκτός αν συμμετέχει ο ΟΦΗ.

Και εδώ θέλω να πω ότι ο ΟΦΗ δεν στρέφεται κατά της ΕΠΟ αλλά κατά της απόφασης που βγήκε και η οποία απορρίπτει το αίτημα να επανεξεταστεί ο φάκελος του συλλόγου».

Για τους λόγους που ο ΟΦΗ έχει στραφεί στις δικαστικές αίθουσες: «Καθημερινά, μας έρχονται νέα στοιχεία.

Προσφάτως μας ήρθε έγγραφο που ανέφερε ότι ο κύριος Σμαΐλης προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ακόμα μια ΠΑΕ της οποίας ήταν ορκωτός λογιστής.

Δεν μπορείς κύριε να πληρώνεσαι από τον Πιλάβιο και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και σε άλλες ΠΑΕ.

Εκτός από αυτό, ο νόμος λέει πως το ανώτατο όριο εργασίας στην ΕΠΟ είναι τα 5 χρόνια ώστε να μην δημιουργηθούν τέτοιες σχέσεις που να μην υπάρχει το δικαίωμα να επηρεάζει ο ένας τον άλλο. Τα 18 χρόνια ξεφεύγουν από αυτό το πλαίσιο.

Επιχειρούν να υποβαθμίσουν το γεγονός όμως δεν είναι έτσι. Ο κανονισμός αδειοδότησης δεν εισάγει τέτοια διάταξη».

Για τον φάκελο του ΟΦΗ: «Ο φάκελος είναι καθαρός και πλήρης 100%. Δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής που να μην έχει εξοφληθεί ή να μην έχει ρυθμιστεί το χρέος του.

Αυτό είπε και δημόσια ο πρόεδρος του ΟΦΗ ο κύριος Μαχλάς. Δεν είναι τυχαίο ότι λέει αυτά τα λόγια δημόσια».

Για τις ενημερότητες του ΟΦΗ: «Η ομάδα έχει καθαρή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Προσφάτως εζητήθη από την ΔOY Ηρακλείου η επιβεβαίωση της φορολογικής ενημερότητας και η απάντηση ήταν καθαρή. Εκθέτει την ΕΠΟ, άρα η ΕΠΟ πρέπει να στραφεί και σε άλλες εφορίες».

Για την τελική απόφαση στις 7 Ιουλίου: «Υπολογίζω πως επειδή είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, θα πρέπει να γίνει δεκτή η έφεση του ΟΦΗ.

Στην προσπάθεια αυτή, έχουν πάρει μέρος πολλοί δικηγόροι από την Αθήνα και το Ηράκλειο που είναι εξαιρετικοί συνάδελφοι και θέλω να μου επιτρέψεις να μην τους αναφέρω έναν προς έναν όπως κάνουν οι ηθοποιοί στο τέλος των παραστάσεων.

Απλά θέλω να τονίσω ότι έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τον κύριο Φωτάκη και τον κύριο Μανταδάκη και όλοι έχουμε δεθεί για το καλό του ΟΦΗ και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας του ΟΦΗ λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.

Βασιζόμαστε και σε μια πρόσφατη απόφαση του διαιτητικού οργάνου όπου λέει πως μετά την εξάντληση των δύο βαθμών, δεν μπορείς να πας αλλού αλλά να προσφύγεις μόνο στο εφετείο της περιφέρειας σου. Με αυτήν την απόφαση είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved