«Ευχαριστώ» στον κόσμο

«Ευχαριστώ» στον κόσμο

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και οι παλαίμαχοι της ομάδας ευχαρίστησαν τους φιλάθλους που παρακολούθησαν από κοντά το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Οι ομάδες παλαιμάχων του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού αναμετρήθηκαν το Σάββατο σε φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι παρακολούθησαν από κοντά το ματς και ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ με τους παλαίμαχους της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν στις κερκίδες.

Αναλυτικά αναφέρεται: «O ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και οι βετεράνοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του μεγάλου φιλικού αγώνα που έγινε το Σάββατο στην πόλη μας με τους βετεράνους του Ολυμπιακού Πειραιώς, μια εκδήλωση που έγινε για κοινωνικό σκοπό, θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν πρώτα τους υπέροχους φιλάθλους οι οποίοι έδωσαν το παρόν στο γήπεδο χειροκροτώντας ιπποτικά τις δύο ομάδες, τους συμπολίτες μας που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις ενισχύοντας το σκοπό της διοργάνωσης και τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.
Ιδιαίτερα ευχαριστούν τα παιδιά της ΜΕΡΙΜΝΑΣ που βρέθηκαν στο γήπεδο με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Πέτσιο και τίμησαν με ανθοδέσμες τους βετεράνους ποδοσφαιριστές και διαιτητές της αναμέτρησης.

Θα πρέπει να επισημανθεί η βοήθεια για να επιτευχθεί ο σκοπός από τους χορηγούς: Εταιρεία κινητής/σταθερής τηλεφωνίας και Internet WIND, η οποία ήταν μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης. Την ΧΗΤΟΣ ΑΕΒΕ-Νερό ΖΑΓΟΡΙ που πάντα βρίσκεται δίπλα στις εκδηλώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου η οποία με ευαισθησία αντιμετώπισε τη διοργάνωση και ακόμα τις Γιαννιώτικες επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και είναι η αλυσίδα Supermarket ΠΑΜΒΩΤΙΣ, η εταιρεία IDEAL ΠΡΟΚΟΣ του γνωστού παράγοντα κ. Κώστα Πρόκου και των παιδιών του, τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣ, το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ STONE, την ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΒΕΡΑΝΤΑ που βρίσκεται στην ΑΜΦΙΘΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩ και το HOTEL DULAC.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Εφορίας Σταδίου παραχώρησε χωρίς καμιά απαίτηση του Εθνικό Στάδιο, ο σύνδεσμος Διαιτητών δεν εισέπραξε αμοιβή, παρά προμηθεύτηκε προσκλήσεις, ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Φώντας Βρόσγος διέθεσε τους άνδρες του πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα για την ασφάλεια του αγώνα, ενώ η ΕΠΣΗΠ άμεσα εξέδωσε άδεια διεξαγωγής της αναμέτρησης από την ΕΠΟ και προμηθεύτηκε μεγάλο αριθμό προσκλήσεων, όπως έκανε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος με προσωπικές του πλακέτες τίμησε τους βετεράνους των δύο ομάδων

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον χορηγό επικοινωνίας superFM, τους δημοσιογράφους Xρήστο Λεμονιά, Έλενα Αντωνίου και Χρήστο Μεντή για τη συμβολή τους στην διοργάνωση, αλλά και όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας τα οποία πρόβαλαν την σειρά εκδηλώσεων σωματείου και βετεράνων. Για τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χρίστος Τσάγκας. Για τους βετεράνους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Θανάσης Χαρίσης».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved