Παπακώστας: «Θύματα οι παίκτες»

Παπακώστας: «Θύματα οι παίκτες»

Σε πρωτόγνωρη κατάσταση έχουν βρεθεί οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League που περιμένουν την έναρξη των play off.

Χωρίς να είναι αισιόδοξος ο προπονητής του Λεβαδειακου, Γιάννης Παπακώστας, πως η αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ θα οδηγήσει κάπου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως παίκτες, προπονητές και ομάδες βρίσκονται σε αναμονή αποφάσεων δικαστηρίων για να παίξουν μπάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπακώστα στον Sentra 103,3:

Για την κατάσταση με τις αδειοδοτήσεις στην Football League, επισήμανε:  «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και τα θύματα είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτή την εποχή που έχουν φορτωθεί με έντεκα μήνες προπόνησης και αγώνων, πρέπει να βρεις διάφορα τρικ για να τους κρατήσεις σε εγρήγορση. Πρέπει να έχουν κίνητρο για τα play off, τα οποία δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν. Τι προγραμματισμό να κάνεις και τι να πεις στους ποδοσφαιριστές; Αυτή την στιγμή οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να πάνε στις οικογένειές τους και δεν μπορούν να κοιτάξουν το μέλλον τους και τα συμβόλαιά τους. Είμαστε ακόμα σε αναμονή κάποιων αποφάσεων από τα δικαστήρια. Εμείς όμως το ποδόσφαιρο δεν το έχουμε μάθει από τα δικαστήρια, αλλιώς δεν θα το υπηρετούσαμε».

Για τα play off, είπε: «Όταν ανέλαβα, η ομάδα ήταν στις θέσεις των play off. Προσπαθήσαμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γινόταν και να ήμαστε έτοιμοι για την διαδικασία των play off. Δυστυχώς για εξωαγωνιστικούς λόγους, ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα δεν είναι μέσα σε αυτή την τετράδα που κανονικά θα έπρεπε να είναι. Είναι κρίμα και για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα χαρτιά, αλλά με τα αγωνιστικά. Κανονικά έπρεπε να ξεκινήσουν οι αγώνες, να δούμε αν θα μπορέσουμε να πάμε στην Super League και να κάνουμε τον προγραμματισμό μας».

Τέλος, για την απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει τη λειτουργία της, σημείωσε: «Έπρεπε ήδη να έχουν βγει οι αποφάσεις, γιατί αν κλείσει η ΕΠΟ για δέκα μέρες δεν προλαβαίνουν να γίνουν play off. Από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο λέμε τα ίδια πράγματα. Ευχολόγια για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που να αγαπάει το ποδόσφαιρο και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Να μην χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο για να οικονομήσει. Ο κόσμος έχει αγαπήσει το ποδόσφαιρο με την ερασιτεχνική του μορφή. Θα απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει τόση βρωμιά που κακώς το υπηρετούμε».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved