«Ο πρώτος θα έτρωγε τέσσερα»!

«Ο πρώτος θα έτρωγε τέσσερα»!

Στην διάψευση των δημοσιευμάτων που τον έφερναν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ, προχώρησε για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο τεχνικός ηγέτης του «κυανέρυθρου» συλλόγου τόνισε μάλιστα πως αν τα Τρίκαλα ξεκινούσαν τώρα τα πλέι οφ ο πρώτος αντίπαλος θα... έτρωγε 4 γκολ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρεβενιώτη τεχνικού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Πρωινός 105,3»:

Για το αν παραιτήθηκε από την ομάδα: «Ούτε στην ομιλία που έχω κάνει στους παίκτες, ούτε στις δηλώσεις μου σε δημοσιογράφους έχω πει ότι παραιτήθηκα.

Άλλωστε, πάνω απ' όλα, είμαι φίλαθλος αυτής της ομάδας και θα ήμουν ο τελευταίος που θα άφηνε την μάχη. Το λέω ξεκάθαρα, ποτέ δεν παραιτήθηκα».

Τον ενόχλησε η παρουσία τρίτων στα αποδυτήρια: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Εκείνο που με ενόχλησε ήταν η παρουσία φιλάθλων και δυο δημοσιογράφων μέσα στα αποδυτήρια όταν το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Πλεξίδας κάλεσε τους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι ο χώρος των αποδυτηρίων μιας ομάδας θα πρέπει να είναι κλειστός και αυτό ήταν που με ενόχλησε».

Για τον δείπνο: «Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ουρανός» στην Μεγάρχη εδώ και μέρες ήθελε να κάνει στην ομάδα τον δείπνο. Αποφασίσαμε ότι αυτό έπρεπε να γίνει το βράδυ της Πέμπτης. Δεν υπήρχε κάτι άλλο».

Για την χαλαρότητα της ομάδας: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν κάναμε αυτόν τον απίστευτο κόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έρχεται μια ανεξήγητη απόφαση που δεν μας επιτρέπει να λάβουμε μέρος στα πλέι οφ, είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές να νιώθουν όχι χαλαροί, αλλά προβληματισμένοι. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες των Τρικάλων αλλά με το σύνολο των ποδοσφαιριστών των ομάδων».

Για το αν θα έφευγαν οι παίκτες: Δεν είπαμε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα σταματούσε χωρίς να ρωτηθεί ο κ. Πλεξίδας. Αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν αν θα γινόταν η επικύρωση της βαθμολογίας το απόγευμα της Παρασκευής τότε δεν θα είχε νόημα να συνεχίσουμε. Αλλά δεν θα κάναμε από μόνοι μας αλλά θα ρωτούσαμε τον μεγαλομέτοχο.

Πάνω σ' αυτό ήταν και η συζήτηση με την σύζυγό του που την είδα τυχαία και μιλήσαμε για την προοπτική αυτή. Άλλο θέμα δεν υπάρχει.

Για το αν είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που δικαιωθεί ο ΑΟΤ: «Το λέω ξεκάθαρα. Αν αύριο τους παίκτες μου τους έδιναν την δυνατότητα να παλέψουν για αυτό που αξίζουν ο πρώτος αντίπαλος που θα παίζαμε θα δεχόταν 4 γκολ!

Αυτό το λέω διότι ξέρω ότι τα παιδιά αυτά είναι μαχητές και είναι στενοχωρημένοι διότι κάποιοι δεν τους αφήνουν να παλέψουν για όσα κέρδισαν με το σπαθί τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved