Συνάντηση ΠΑΣ και διοίκηση Σταδίων

Συνάντηση ΠΑΣ και διοίκηση Σταδίων

Πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση της Επιτροπής Διοίκησης Σταδίων με ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με θέμα τυχόν προληπτικά μέτρα που θα μπορούσαν να παρθούν στους «Ζωσιμάδες».

Σύμφωνα και με τις δυο πλευρές, τα μέτρα αυτά θα μπορούσαν να αποσοβήσουν μελλοντικές παραβατικές συμπεριφορές  στο Εθνικό Στάδιο, όπως αυτές που διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η διοίκηση των δύο Εθνικών Σταδίων μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη συνάντηση αυτή.

Αναλυτικά η ανακόινωση:

«Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Διοίκησης Σταδίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/1/2011) η εξ αναβολής σύσκεψη με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με μοναδικό θέμα: «Τη διενέργεια αναγκαίων παρεμβάσεων στο Εθνικό Στάδιο για αποσόβηση στο μέλλον παραβατικών συμπεριφορών, ανάλογων με αυτές που διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Η σύσκεψη έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ και έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος κ. Γ. Κρανάς, ο Αντιπρόεδρος κ. Β. Γιαννάκης, η γραμματέας κα. Φ. Παππά, το μέλος κ. Κ. Λώλης και από την ΠΑΕ ο Πρόεδρος κ. Γ. Χριστοβασίλης, ο Γ. Δ/ντης κ. Η. Φίλος και ο Υπευθ. Επικοινωνίας κ. Πεπονάς.
Τα μέλη της επιτροπής διοίκησης σταδίου έθεσαν για συζήτηση τα θέματα: α) Μη χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, εύφλεκτων υλών κτλ. μέσα από αυστηρότερο έλεγχο και αυστηρότερο πειθαρχικό κανονισμό, β) Θεσμοθέτηση αυστηρότερων τιμωριών για τις περιπτώσεις που απειλείται η σωματική ακεραιότητα των αγωνιζόμενων, γ) Αποφυγή συμπεριφορών και δηλώσεων που υποδαυλίζουν τη βία και δ) αναγκαίες παρεμβάσεις στο γήπεδο για την καλύτερη ασφάλεια τόσο των αγωνιζόμενων όσο και των θεατών και των νομίμως παρευρισκόμενων στον αγωνιστικό χώρο.
Πάνω στα θέματα αυτά αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος, όπου ο καθένας ελεύθερα εξέφρασε τις απόψεις του για τον τρόπο με τον οποίο θα καταπολεμηθούν τα παραβατικά αυτά φαινόμενα που αμαυρώνουν το άθλημα, δυσφημούν την πόλη μας και την ιστορία του ΠΑΣ και αποδυναμώνουν οικονομικά την ΠΑΕ.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Χριστοβασίλης ανέπτυξε τις σκέψεις του για το μέλλον του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα και πρότεινε τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη σκεπαστή κερκίδα των οργανωμένων φιλάθλων, με σκοπό να αποφευχθούν τα μεμονωμένα περιστατικά της παράνομης εισόδου φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και της ρίψης εύφλεκτων υλών. Αναφέρθηκε μάλιστα και σε θέματα καλύτερης οργάνωσης των εντεταλμένων για την τήρηση της τάξης οργάνων και υπηρεσιών.
Η διοίκηση κατέγραψε τις προτάσεις και δεσμεύτηκε για τη μεταφορά τους τόσο στους αρμόδιους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς όσο και στην ΓΓΑ. Ακόμα διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια κατασκευής του νέου γηπέδου- αναλαμβάνοντας, εφόσον κριθεί, πιο ενεργητικό ρόλο- στο παλαιό αεροδρόμιο Κατσικά και θα συνεισφέρει στο διάλογο για τα θεσμικά θέματα του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που προβλέπεται να δοθεί στη δημοσιότητα το αργότερο μέχρι τέλος Ιανουαρίου».
Κλείνοντας, εκτιμούμε ότι η οδός του διαλόγου, που αποτελεί συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας, θα αποδώσει περαιτέρω καρπούς και για τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν και τα οποία δεν συζητήθηκαν, λόγω της σοβαρότητας του θέματος της σύσκεψης.

Από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ».



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved