Δήμου: «Ευχαριστώ τη διοίκηση»

Δήμου: «Ευχαριστώ τη διοίκηση»

Την ικανοποίησή τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Πιερικό εξέφρασαν μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους οι Παύλος Δήμου και Μαρσέλο Πέντα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι στην ομάδα του Πιερικού να κάνει τη νέα σεζόν ένα βήμα παραπάνω από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε», ήταν τα πρώτα λόγια του, εμφανώς χαρούμενου, Παύλου Δήμου μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κατερινιώτικο σύλλογο, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στη νέα διοίκηση να πετύχει τους στόχους της.

Ικανοποιημένος για την παραμονή του στον Πιερικό ήταν και ο Μαρσέλο Πέντα που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να συνεχίσω στον Πιερικό γιατί μου νιώθω όμορφα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας ενώ μου αρέσει και η Κατερίνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παραμονή μου εδώ γι αυτό και συμφώνησα να παραμείνω για άλλα δυο χρόνια», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Πέντα, ο οποίος αναχωρεί αύριο για την Αργεντινή, από την οποία θα επιστρέψει λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Εκτός από το αίσιο τέλος των περιπτώσεων Παύλου Δήμου και Μαρσέλο Πέντα, οι οποίοι παραμένουν στην ομάδα για ένα και δυο χρόνια αντίστοιχα, οι νέοι διοικούντες του Πιερικού είχαν το απόγευμα της Παρασκευής συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται, για να διαπραγματευτούν τη συνέχιση της συνεργασίας. Έτσι, οι Γιώτης Σατσίδης, Χρήστος Τσικούρας και Δημήτρης Λιόλιος μίλησαν διαδοχικά με τους Γιώργο Γκουγκουλιά, Κώστα Λαζαρίδη, Γιαζιτζόγλου, Κόιτς, Κωνσταντινίδη και Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά στον Γιώργο Γκουγκουλιά, υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί στο επόμενο ραντεβού, καθώς οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες. Οι Κώστας Λαζαρίδης και Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου δεν αποχώρησαν ικανοποιημένοι, μιας και ο πρώτος δε συμφωνεί να δοθεί δανεικός, όπως του πρότεινε η νέα διοίκηση, ενώ ο δεύτερος δεν ικανοποιήθηκε κατ' αρχήν οικονομικά από την πρόταση που του έγινε. Το θέμα της παραμονής και των δυο ποδοσφαιριστών αναμένεται να τελειώσει αρνητικά ή θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιο θετικά είναι τα "μηνύματα" για τους Γρηγόρη Κόιτς, στον οποίο αναμένεται να προταθεί νέο τετραετές συμβόλαιο (το παρόν ολοκληρώνεται 31-12-2012), Βασίλη Κωνσταντινίδη και Θανάση Παπαγεωργίου, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Από κει και πέρα, κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους είναι οι Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς, Νίκος Πουρτουλίδης και Τάσος Καρακούτσης με τους οποίους θα υπάρξει επαφή μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα ενώ με τη διοίκηση θα συζητήσουν και οι Πέτρος Κοντέων και Κώστας Χατζής. Αντίθετα, δυσκολεύει η παραμονή του Γιώργου Γουμάγια, για τη θέση του οποίου αν αποχωρήσει, υποψήφιος αντικαταστάτης είναι ο Γιάννης Συμεωνίδης. Παράλληλα, δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιο και του Πιέρ Καλαγκάνη.
Επιδίωξη των διοικούντων είναι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, με στόχο να διατηρηθεί ο «κορμός» της φετινής σεζόν.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δημήτρης Πάππας



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved