«Διαζύγιο» με Φουρτάδο

«Διαζύγιο» με Φουρτάδο

Το συμβόλαιο του Ζοσέ Εμίλιο Φουρτάδο με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανανεώθηκε και ο παίκτης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι δρόμοι του Φουρτάδο με τον ΠΑΣ Γιάννινα χώρισαν καθώς οι δυο πλευρές δεν ανανέωσα τη συνεργασία τους και το υπάρχον συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2011. Έτσι, ο παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ αναφέρει: «Ο Ζοσέ Εμίλιο Φουρτάδο ως γνωστόν δεν θα συνεχίσει την νέα αγωνιστική χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το συμβόλαιο του που λήγει στις 30 Ιουνίου δεν ανανεώθηκε αφού δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας εν όψει του πρωταθλήματος της Super League. Ο Φουρτάδο ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ωστόσο δεν ξέχασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με την σειρά της τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Μάλιστα ο παίκτης προέβη σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου επισημαίνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και όσους δουλεύουν σε αυτή την ομάδα για την υποστήριξη που μας έδειξαν την χρονιά που μας πέρασε. Είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα μέλος αυτού του συλλόγου. Ήταν μια φανταστική σεζόν και χάρηκα πολύ που επετεύχθη ο στόχος της ανόδου στην Super League. Έζησα ένα πολύ όμορφο χρόνο στα Γιάννενα. Η πόλη είναι φανταστική , ενώ οι άνθρωποι πολύ φιλικοί. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω. Ελπίζω στο μέλλον κάποια στιγμή να επιστρέψω και να φορέσω και πάλι την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Εύχομαι ότι καλύτερο στον ΠΑΣ, που θα αγωνιστεί σε ένα πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι η Super League».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved