«Να έρθουν όλοι στο γήπεδο»

«Να έρθουν όλοι στο γήπεδο»

Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυναν οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του φιλικού με τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού.

Φιλική αναμέτρηση για φιλανθρωπικό σκοπό έχει προγραμματιστεί ανάμεσα στους παλαιμάχους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού, με τους πρώτους να παραχωρούν συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς. Όλοι λοιπόν κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το παρόν στηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Μέριμνας, κ. Πέτσιος, επισημαίνοντας: «Χαιρετίζουμε θερμά την πρωτοβουλία της Wind και ευχαριστούμε τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού για την συμμετοχή τους σε αυτό το σπουδαίο γεγονός. Καλούμε όλους τους Γιαννιώτες να έρθουν σε αυτή την γιορτή της ομορφιάς και της αθωότητας. Ενώ το Ελληνικό τοπίο είναι γκρίζο και άγριο και η κάθε ημέρα μας πληγώνει ας γίνουν αυτού του τύπου οι εκδηλώσεις δύναμη αντίστασης και θέλησης. Να παλέψουμε ο καθένας μας και όλοι μαζί για ένα ισότιμα αυριανό κόσμο. Οι άνθρωποι της Μέριμνας καθώς και τα παιδιά με αναπηρίες σας περιμένουν το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα».

Στη συνέχεια, μίλησαν οι παλαίμαχοι Αντρέας Καραμανωλάκης , Εδουάρδος Κοντογιωργάκης και Λάκης Παπαγγέλης. Ο πρώτος τόνισε: «Η προσπάθεια αυτή δεν έχει άλλο στόχο πλην του κοινωνικού έργου. Ευχαριστώ τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ τον οποίο υπηρέτησα χωρίς εγωισμούς. Κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν την προσπάθεια αυτή. Από τα 75 μου χρόνια τα 60 είναι αφιερωμένα στο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια αυτή γίνεται για κοινωνικό σκοπό και όχι να την καπηλευθούν κάποιοι».

Ο Εδουάρδος Κοντογιωργάκης υπογράμμισε: «Ήταν ευκαιρία να μαζευτούμε οι παλιοί ποδοσφαιριστές και να βοηθήσουμε την προσπάθεια της Μέριμνας. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο».

Τέλος, ο κ. Παπαγγελής δήλωσε: «Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο παραμένουμε μέσα μας παιδιά και θέλουμε να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά ότι είμαστε μαζί τους και να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Θέλουμε τον κόσμο στις κερκίδες και είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται. Ευχαριστούμε την Μέριμνα για τον αγώνα αυτό που έχει ιερό σκοπό».

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Ακης Λιούτας



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved