Τεννές: «Σκέφτομαι μόνο την άνοδο»

Τεννές: «Σκέφτομαι μόνο την άνοδο»

Για την πορεία του Παναιτωλικού και τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με 4-0 μίλησε στο Onsports, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές.

Ερωτηθείς για τον αγώνα ενάντια στον Αγροτικό Αστέρα ο Τεννές τόνισε: «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και θεωρώ πως ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι το σκορ τα λέει όλα, και ευτυχώς για μας κερδίσαμε με άνεση».

Αναφερόμενος στα παράπονα που εξέφρασε για τη διαιτησία ο ομόλογος του στον πάγκο του Αγροτικού, Περικλής Αμανατίδης υπογράμμισε: «Νομίζω ότι ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όμως, αν μια ομάδα πρέπει να έχει παράπονα από την διαιτησία, αυτή είναι ο Παναιτωλικός, γιατί εμείς αντιμετωπιστήκαμε με σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία δεν τιμωρήθηκαν. Δε νομίζω ότι πρέπει να έχει παράπονα η ομάδα του Αγροτικού».

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά: «Είναι ένα ντέρμπι, σίγουρα ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Εμείς πάμε με καλή ψυχολογία και νομίζω ότι θα κάνουμε το καλύτερο».

Για τις ομάδες που διεκδικήσουν την άνοδο τόνισε: «Πιστεύω ότι τα Γιάννενα, αισθάνονται άνετα. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να καταφέρουμε να βρεθούμε στην Superleague».

Για το κλίμα στην ομάδα και το ποιον θεωρεί παίκτη κλειδί είπε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και ξέρετε, εγώ είμαι λάτρης της ομαδικής δουλειάς και όχι του ενός. Παρ’ όλα αυτά έχουμε παίκτες που στην καλή τους μέρα μπορούν να «καθαρίσουν» ένα παιχνίδι».

Ακόμη, αναφερόμενος στους στόχους του Παναιτωλικού αλλά και στους δικούς του προσωπικούς στόχους ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε: «Στόχος όλων μας είναι η άνοδος στη Superleague.  Αυτό είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δε σκέφτεται να κάτσει σε πάγκο ομάδας του εξωτερικού: «Όχι, όχι. Δεν είναι μέσα στις βλέψεις μου, ούτε στις επιδιώξεις μου να πάω σε σύλλογο του εξωτερικού. Είμαι καλά εδώ και δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved