«Για μεγάλα πράγματα ο Λεβαδειακός»

«Για μεγάλα πράγματα ο Λεβαδειακός»

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του Λεβαδειακού μπορεί να πάρει  απευθείας το εισιτήριο για τη SuperLeague, εξέφρασε ο Στέφανο Ναπολεόνι, σε συνέντευξή του στο Onsports.gr

Ο επιθετικός των Βοιωτών, σημείωσε πως το ρόστερ της ομάδας μπορεί να καταφέρει σημαντικά πράγματα, δήλωσε ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως το μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει με την Εθνική Ιταλίας. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στο ….ξακουστό Λειβαδιώτικο σουβλάκι.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί των Τρικάλων:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, και είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε. Ήταν μάλιστα η 8η νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια μας. Καταφέραμε επίσης να πιάσουμε τον ΟΦΗ στη βαθμολογία. Από’ δω και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό»

Για το αν ήθελαν να δώσουν μια «απάντηση» για την ήττα με 4-0 του πρώτου γύρου:

« Ναι σίγουρα υπήρχε κι αυτό. Στον πρώτο γύρο ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Είχαμε πέσει κατηγορία, είχαμε κακή ψυχολογία, και κάναμε και ένα άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Τώρα όμως τα πάντα είναι πολύ καλύτερα, κι αυτό το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τον αν στάθηκαν τυχεροί με τον ΑΟΤ:

«Πιστεύω παίξαμε καλά και νικήσαμε. Σίγουρα το να πετυχαίνεις ένα γκολ νωρίς είναι σημαντικό, αλλά γενικά κάναμε καλό παιχνίδι και αξίζαμε το αποτέλεσμα»
Για το αν πιστεύει πως ο Λεβαδειακός μπορεί να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη SuperLeague:

Για το αν μπορεί ο Λεβαδειακός να προκριθεί στη Superleague

«Σίγουρα μπορεί. Μπορούμε κιόλας να βγούμε πρώτοι η δεύτεροι, και να προκριθούμε κατευθείαν χωρίς play off. Το λέω γιατί ξέρω την ομάδα, τους παίκτες, και έχουμε αυτό το ρόστερ. Πιστεύω ότι είμαστε μια ποιοτική ομάδα, από τις καλύτερες στην κατηγορία,  και μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

Για τον προπονητή των «πρασίνων»,  Βασίλη Βούζα:


« Σε κάθε ομάδα όταν έρχεται ένας νέος προπονητής χρειάζεται χρόνος, ώστε αυτός να μάθει τους παίκτες κι οι παίκτες αυτόν. Με τον κ. Βούζα φαίνεται να λειτουργούν καλά τα πράγματα, κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα στο Β’ γύρο, και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια:


« Είναι εξαιρετικό. Οι συνεχόμενες επιτυχίες μας έχουν κάνει όλους  χαρούμενους. Όλα τα παιδιά είναι φίλοι, είναι δεμένοι μεταξύ τους. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Όλοι τρέχουν περισσότερο, προσπαθούν, μάχονται. Μόνο αν είμαστε δεμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό:

« Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα κι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Φυσικά ο Λεβαδειακός θα παίξει για τους τρεις βαθμούς της νίκης, δεν έχουμε άλλωστε άλλη επιλογή. Θα παλέψουμε γι αυτό, θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το ματς. Ήδη προετοιμαζόμαστε γι αυτό, είμαστε όλοι αφοσιωμένοι πλέον εκεί»

Για το αν νιώθει καλά στο Λεβαδειακό:

« Είναι πολύ καλά εδώ. Σίγουρα όταν πέσαμε κατηγορία όλοι αισθανόμασταν κάπως άσχημα, τώρα όμως το έχουμε ξεπεράσει. Θα ήθελα κάποια στιγμή βέβαια στο μέλλον να γυρίσω στην Ιταλία σε κάποια ομάδα, ώστε να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Τώρα όμως είμαι παίκτης του Λεβαδειακού και είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου»

Για το πώς περνάει στην Ελλάδα:

« Περνάω καλά, μετράω ήδη δύο χρόνια στην Ελλάδα και μου φαίνεται ωραία. Έχω προσαρμοστεί, υπάρχει πολύ καλό κλίμα εδώ»

Για το… Λειβαδιώτικο σουβλάκι:

« Είναι πράγματι το καλύτερο. Είναι από τα πρώτα που έμαθα όταν ήρθα εδώ. Βέβαια σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής  και αθλητής δε μπορώ να τρώω και πολύ συχνά, όμως μου αρέσει»

Για τα όνειρά του σαν ποδοσφαιριστής:

« Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω κάποια στιγμή με την ομάδα της χώρας μου, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική Ιταλίας. Όπως επίσης μεγάλο όνειρο είναι να αγωνιστώ στη Ρόμα, την οποία και υποστηρίζω. Άλλα καλό είναι να μην τα πολύ σκέφτομαι αυτά, γιατί είμαι παίκτης του Λεβαδειακού τώρα, και πρέπει να έχω τα μυαλά μου προσγειωμένα. Εξάλλου νέος είμαι ακόμα».

Τέλος, ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του onsports.gr

«Θα πω αυτό που μου έχει μάθει η οικογένειά μου και το έχω κρατήσει. Να μην παρατάνε ό,τι κάνουν, όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν. Να προσπαθούν πάντα».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved