Καλτσάς:«Κλειδί το ξεκίνημα»

Καλτσάς:«Κλειδί το ξεκίνημα»

Η ευχάριστη νότα στην φετινή πορεία της Βέροιας ήταν αναμφίβολα ο 21χρονος γηγενής μέσος, Νίκος Καλτσάς, που μίλησε στο Onsports για την πρόκληση των play off.

Σταθερή αξία στην φετινή ομάδα της Ημαθίας ήταν ο Καλτσάς, που έχει αγωνιστεί με τους «ροσομπλού» και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, παρότι μόλις στα 21 χρόνια του.

Η χρονιά της καθιέρωσης ήταν η περσινή για τον Βεροιώτη δεξιό χαφ, που διακρίνεται για την ταχύτητα, την τεχνική και την εκτελεστική δεινότητα. Άλλωστε, τα έξι γκολ και η δεύτερη θέση στους σκόρερ της ομάδας του, μετά τον «μπόμπερ» Γιώργο Σαϊτιώτη (δέκα) μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Ο Νίκος Καλτσάς φέρεται ήδη να απασχολεί αρκετές ομάδες, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά προς το παρόν παραμένει πιστός στην «Βασίλισσα» και προσηλωμένος στην πρόκληση των μπαράζ ανόδου.

Μιλώντας στο Onsports ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέφερε αρχικά: «Παρότι η χρονιά δεν άρχισε καλά, πλέον προβάλλει μια μεγάλη ευκαιρία για άνοδο. Είχαμε μείνει πίσω, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας θα παίξουμε στα play off τους κόπους μιας χρονιάς. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μας είχε φέρει ψυχολογία και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δούλεψε περισσότερο μαζί μας, ενώ μας «βγήκαν» και τα αποτελέσματα».

Για να συνεχίσει ο Καλτσάς: «Μας περιμένουν έξι αγώνες, μπορούμε να διεκδικήσουμε ως και 18 βαθμούς και όλα γίνονται. Για μένα το «κλειδί» είναι το ξεκίνημα. Πρέπει να αρχίσουμε δυνατά στα δυο πρώτα ματς. Οι διαφορές είναι μικρές και δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ακόμα και ο δεύτερος της διαδικασίας δεν αποκλείεται τελικά να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκα. Θα μετρήσει η συγκέντρωση και θα τα δώσουμε όλα για να μην είμαστε κομπάρσοι, έστω και αν ξεκινάμε με βαθμολογικό μειονέκτημα. Πάντως, φέτος μας αποσυντόνισε, όπως αρκετές ομάδες ακόμα, αυτή η αβεβαιότητα σχετικά με την έναρξη των μπαράζ και τις ομάδες που θα πάρουν μέρος. Ο καθένας λέει τα… δικά του!».

Ερωτηθείς για τον ίδιο, ο 21χρονος χαφ τόνισε: «Δούλεψα σκληρά αυτή την σεζόν και χαίρομαι που είμαι ενεργό στέλεχος της ομάδας. Ακόμα όμως είμαι στην αρχή, πιστεύω ότι έχω αρκετά περισσότερα να δώσω. Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο ακόμα στην Βέροια. Δεν λέω «όχι» στο κάτι παραπάνω, καλώς να έρθει. Απλώς αυτή την στιγμή με «καίει» να επιστρέψω με την Βέροια στη Σούπερ Λίγκα».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved