Γρηγορίου: «Σοβαρά προβλήματα»

Γρηγορίου: «Σοβαρά προβλήματα»

Την άποψή του πως η καθυστέρηση στην έναρξη των play offs της ανόδου δημιουργεί πολλά προβλήματα στις ομάδες, εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός ηγέτης της Δόξας Δράμας, σε δηλώσεις του στον «Sentra FM», αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια των «Μαυραετών», το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, αλλά τους… τίμιους βαθμούς που έχουν οι Δραμινοί.

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής, μίλησε για την αναμονή των ομάδων για την έναρξη των play offs: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα play offs. Έχουν γίνει οι ενέργειες από τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα και θα πρέπει να δούμε τι βαθμούς θα έχουμε και σε ποια θέση θα μπούμε».

Όσον αφορά στην φετινή πορεία της Δόξας, υποστήριξε: «Από την αρχή της χρονιάς, όταν μου έκανε την πρόταση ο πρόεδρος, είχαμε αναφέρει πως στόχος ήταν να κάνουμε μια ομάδα από το μηδέν και επ’ ουδενί ο στόχος δεν ήταν τα play offs. Μειώσαμε το μπάτζετ αισθητά και πρώτος στόχος ήταν η αποφυγή των play out και να μην επαναληφθεί η προηγούμενη χρονιά. Το καταφέραμε, η ομάδα πάταγε καλά και έχει αναγνωριστεί από όλη την κατηγορία ότι παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και όταν αποφύγαμε τον υποβιβασμό, θέσαμε ως στόχο να μπούμε στα play offs και τα καταφέραμε».

Για το γεγονός πως η Δόξα κατάφερε να μείνει μακριά από οικονομικά προβλήματα, αλλά και για τους νέους παίκτες της ομάδας, απάντησε: «Δεν κάναμε μεγάλα ανοίγματα από την αρχή. Δεν θέλαμε να πάρουμε παίκτες και μετά να μην έχουμε να πληρώσουμε και να έχουμε προβλήματα. Βέβαια, αυτό ήταν καλό γιατί μας βγήκαν οι ποδοσφαιριστές. Είχαμε οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και το κυριότερο ήταν που όταν ξεκινήσαμε την σεζόν, όλα τα παιδιά είχαν όρεξη για δουλειά».

Ερωτηθείς αν επιφύλασσε κάποια ειδική μεταχείριση στους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες σε σχέση με τους νεότερους, ανέφερε: «Βάζεις κοινούς κανόνες για όλους. Βέβαια, ο καθένας έχει το κουμπί του, αλλά θέτεις κοινούς κανόνες και έχω όλους τους παίκτες σαν παιδιά μου, με μία εξαίρεση τον Γελαδάρη, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον Εθνικό».

Για το αν υπάρχει προβληματισμός από την καθυστέρηση στην έναρξη των play offs, δήλωσε: «Το καταλαβαίνετε πως τα παιδιά είναι σε στάση αναμονής. Κανείς δεν ξέρει τι να κάνει. Για παράδειγμα, ο Μαρκόφσκι έχει συμφωνήσει με την Skoda Ξάνθη, που ξεκινάει προετοιμασία στη 1η Ιουλίου. Τι θα κάνει αν τελειώσει το πρωτάθλημα στις 25 Ιουνίου. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις ομάδες. Το βασικό είναι με την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Super League και τι θα προλάβει να κάνει μέσα σε μία εβδομάδα».

Αναφορικά με την έλλειψη προγραμματισμού, ο Έλληνας τεχνικός απάντησε: «Φέτος με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, φαίνεται πως προσπαθούν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Οι ομάδες θα πρέπει να ξέρουν ότι οι νόμοι εφαρμόζονται και δεν θα πρέπει να έχουν προβλήματα».

Για τη φετινή παρουσία του Εθνικού και τα πολλά προβλήματα, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα βαθμολογικά να είναι σε αυτή τη θέση. Και πέρυσι υπήρχαν πολλά προβλήματα. Φέτος όμως έγιναν ακόμα μεγαλύτερα και από την στιγμή που υπάρχουν προβλήματα έρχεται και η φθίνουσα πορεία».

Όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου, ανέφερε: «Εγώ θεωρώ πως τα τελευταία 16 χρόνια που η ομάδα ήταν στην αφάνεια, έχει χάσει μια με δύο γενεές από τους φιλάθλους. Στην αρχή της χρονιάς αντιμετωπίσαμε αρκετή δυσπιστία από τον κόσμο της ομάδας, μια και δεν κάναμε πολλά ανοίγματα. Όμως, αποδείξαμε πως παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και οι βαθμοί μας είναι τίμιοι. Θεωρώ πως αυτά τα έξι παιχνίδια είναι πραγματική γιορτή για την πόλη».

Τέλος, για το αν υπάρχουν και βαθμοί που δεν είναι… τίμιοι, απάντησε: «Γνωρίζετε όλα αυτά που λέγονται στην UEFA για τις καταγγελίες. Όλα αυτά που ακούγονται, αν και δεν έχουν αποδειχθεί, δείχνουν κάτι. Κάτι υπάρχει…».



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved