Σακαφλιάδες: «Εκατό χρόνια πίσω»

Σακαφλιάδες: «Εκατό χρόνια πίσω»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων «Σακαφλιάδες», με την οποία διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση που έτυχαν στη Λειβαδιά.

Στην ανακοίνωσή τους οι Τρικαλινοί, ισχυρίζονται πως η συμπεριφορά των αστυνομικών της περιοχής απέναντί τους ήταν προκλητική, και πως παράνομα δεν τους επετράπη να μπουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Αποφασίσαμε σήμερα(σ.σ 23/1) να ξεκινήσουμε για τη Λειβαδιά με αυτοκίνητα με αθηναϊκές πινακίδες έτσι ώστε να δώσουμε τον λιγότερο πιθανό στόχο όταν θα περνούσαμε τα σύνορα της Ελλάδας με την ανεξάρτητη πολιτεία του Κομποτιστάν.
Όντως κι έτσι έγινε μιας και δεν μας ζητήθηκαν διαβατήρια όταν μπαίνοντας στο Κομποτιστάν συναντήσαμε κλούβες με διμοιρίες των ΜΑΤ στην έξοδο της Εθνικής και δυο τρία περιπολικά σταματημένα να κάνουν μπλόκα στους παράδρομους που οδηγούσαν στην πόλη.

Παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας σε κεντρικό δρόμο της πόλης και πριν προλάβουμε να κατεβούμε ένα ασφαλίτικο-αγροτικό (!) μας πλησιάζει και μας ρωτάει από που είμαστε !
Απάντηση δεν πήρε αλλά μας προειδοποίησε πως αν είμαστε Τρικαλινοί καλό θα ήταν να κάνουμε μεταβολή και να πάμε από εκεί που ήρθαμε μιας και δεν θα μας επιτρεπόταν να μπούμε στο γήπεδο ούτε μεμονωμένα ένας ένας !

Το αγνοήσαμε, χωριστήκαμε σε μικρές ομάδες των 2 ατόμων κι ανηφορίσαμε ανενόχλητοι για το γήπεδο έξω από το οποίο μας περίμεναν τα αδέλφια των ultras gruppo που είχαν έρθει από τα Τρίκαλα.

ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ H' OXI ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ Η ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΖΕΤΑΙ ;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ FACE CONTROL;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΗΣ ΙΣΧΥΩΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗΣ;


Όπως καταλάβατε στο γήπεδο δεν μας επιτράπηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ να μπούμε. Ζητήσαμε τον λόγο και οι υπόλοιποι ένστολοι Αστυνομικοί μας απάντησαν ότι πολύ απλά εκτελούν εντολές του Κέντρου της Αστυνομίας.
Στην ερώτηση το Κέντρο από ποιον πήρε εντολές περιμένουμε ακόμη την απάντηση...

Να μη τα πολυλογούμε, αποφασίσαμε να φύγουμε από το γήπεδο και να τσιμπήσουμε κάτι στα ταβερνάκια της περιοχής. Δε προλάβαμε να παραγγείλουμε και τσουπ ένα άλλο ασφαλίτικο (όχι το θεϊκό αγροτικό με τα τσουβάλια τσιμέντου στην καρότσα !) παρκάρει έξω από την ταβέρνα...
Φαίνεται πως στην πολιτεία του Κομποτιστάν η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι άγνωστη λέξη...

Υ.Γ.1 Άρθρο 361 Ποινικού Κώδικα.Εξύβριση. Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.
Υ.Γ.2 ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ...
Υ.Γ.3 ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ...»



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved