Συνέχισε τις φιλικές νίκες ο ΟΦΗ

Συνέχισε τις φιλικές νίκες ο ΟΦΗ

Συνέχισε τις νίκες, στα φιλικά παιχνίδια, ο ΟΦΗ, επικρατώντας, αυτή τη φορά, με 3-0 του πρωταθλητή του Περιφερειακού πρωταθλήματος, Ρούβα, το Σάββατο, το απόγευμα, (28/05), στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι «ασπρόμαυροι», έδειξαν σε καλή κατάσταση, στην περίπτωση που πάρουν τελικά μέρος στα πλέι-οφ και πέτυχαν τρία πολύ ωραία γκολ, το ένα ομορφότερο από το άλλο. Καλά στοιχεία, έδειξαν και οι Μεσαρίτες, που τη νέα περίοδο θα εκπροσωπούν, το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, στη Γ’ Εθνική και αποχαιρέτησαν με νταμπλ, τη φετινή σεζόν.

Σκόρερ για τους νικητές, που είχαν ως κορυφαίους, τους Βασίλη Ρόβα και Χρήστο Μπούρμπο (αμφότεροι, παρουσιάστηκαν αρκετά δραστήριοι και ορεξάτοι, με τον Μπούρμπο, να βοηθάει πολύ επιθετικά), χρίστηκαν οι Χρήστος Μπούρμπος (35’), Ιβάν Ρούσεφ (37’) και Ανέστης Αγρίτης (53’).

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν την αναμέτρηση, με το γνώριμο 4-3-3 και τον Μπαρτζώκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Πίτσο στο αριστερό και τους Γεωργίου – Μπερτίν στόπερ. Ρόβας (έκοβε και έραβε) και Βερόν ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Ζορμπά μπροστά τους, ως ελεύθερο, ενώ τη γραμμή κρούσης συγκροτούσαν οι Βλόνταρτσικ (κορυφή), Ρούσεφ (δεξιά) και Παπουλής (αριστερά), Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι, παρατάχθηκαν με σύστημα 4-5-1. Τερματοφύλακας, ήταν ο Ψαρουλάκης, με δεξί μπακ τον Τζανάκη, αριστερό
τον Ραβανό και κεντρικούς αμυντικούς τους Αργυράκη – Πατελή. Αμυντικά χαφ ήταν οι Χαλκιαδάκης – Μικρόπουλος, με επιτελικό μέσο τον Χαραλαμπάκη και στην επίθεση, στην κορυφή βρίσκονταν ο Φουκαράκης, παίρνοντας βοήθειες από δεξιά από τον Ταβλαδωράκη και από αριστερά από τον Αντωνάκη.

Ο ΟΦΗ, άνοιξε το σκορ στο 35’, με πολύ όμορφη κεφαλιά, στην κίνηση, του Χρήστου Μπούρμπου, (καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι του Ψαρουλάκη), ύστερα από βαθιά – μπαλιά ακριβείας, λίγο κάτω από το κέντρο, του Άρη Γαλανόπουλου. Ο τελευταίος, πέρασε στο 23’, στη θέση του τραυματία Παναγιώτη Ζορμπά (γύρισε το πόδι του). Το 2-0, έγινε στο 37’, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, του Ιβάν Ρούσεφ (η μπάλα, κατέληξε, στην αριστερή γωνία του Ψαρουλάκη).

Στο β’ 40λεπτο (ο αγώνας, είχε διάρκεια, 80 λεπτά), έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Οι «ασπρόμαυροι», διατήρησαν το 4-3-3, με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ουκάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Γαλανόπουλο στο αριστερό και τους Πίτσο – Ζαχαράκη στόπερ. Ρόβας και Κατσικογιάννης, ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Μπούρμπο μπροστά τους, ως ελεύθερο (έβγαινε πολλές φορές και ως κρυφός επιθετικός) και τους Καμπάνταη (κορυφή), Αγρίτη (δεξιά), Κάλαϊτζιτς (αριστερά), στη γραμμή κρούσης. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 53’, με δεξί μονοκόμματο βολέ ο Ανέστης Αγρίτης (καρφώθηκε, στον ουρανό της εστίας του Χριστοδουλάκη, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, από αριστερά.

Καλή, η διαιτησία, των Ι. Μουρτζάκη και των βοηθών του. Ι. Κουράκη, Α. Μαυραντωνάκη, Βαγ. Χαραλαμπάκη (4ος).

ΟΦΗ: Μπαρτζώκας (41’ Βεζυρίδης), Μπούρμπος (53’ Σκουτέλης), Πίτσος, Γεωργίου (41’ Ζαχαράκης), Μπερτίν (41’ Ουκάρ), Ρόβας, Βερόν (41’ Κατσικογιάννης), Ζορμπάς (23’ λ.τ. Γαλανόπουλος), Παπουλής (41’ Κάλαϊτζιτς), Ρούσεφ (41’ Αγρίτης), Βλόνταρτσικ (41’ Καμπάνταης).

ΡΟΥΒΑΣ: Ψαρουλάκης (41’ Χριστοδουλάκης), Πατελής (41’ Λαγουδάκης), Αργυράκης, Ραβανός (41’ Βαρούχας), Τζανάκης, Χαλκιαδάκης, Μικρόπουλος (41’ Μπριλάκης), Χαραλαμπάκης, Αντωνάκης (33’ Ξυλούρης), Ταβλαδωράκης (41’ Γιαννακάκης), Φουκάκης (41’ Καρδαμήτσης).

Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved