«Παράνομη απόφαση»

«Παράνομη απόφαση»

Άκυρη, ανυπόστατη και παράνομη, χαρακτηρίζει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά της αδειοδότησης του ΟΦΗ η κρητική ΠΑΕ.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, το βράδυ της Παρασκευής (27/05), καταγγέλλει ότι οι αρμόδιοι της ΕΠΟ, δεν προσδιορίζουν σκόπιμα την αίτηση ανάκλησης και επανεξέτασης του φακέλου, του Ηρακλειώτικου συλλόγου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Από την 25.5.2011 ημέρα Τετάρτη, η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης (ΕΕΑ), αίτηση επαναλήψεως της διαδικασίας και ανάκληση της αποφάσεως της ως άνω επιτροπής, η οποία με ψήφους 2 προς 1 (μειοψήφησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γυφτάκης), απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδοτήσεως (ΠΟΑ).
2. Κομβικό σημείο και πυρήνας της ως άνω αιτήσεως ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι η μετά την έκδοση της αποφάσεως της Επιτροπής Εφέσεων, συνταρακτική αποκάλυψη , (η οποία περιήλθε σε γνώση μας με συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία), ότι το ένα μέλος της ανωτέρω Επιτροπής, (το οποίον ψήφισε κατά της αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ), είναι τακτικός Ελεγκτής της ΕΠΟ από το έτος 1995 μέχρι και σήμερα, επιπρόσθετα δε είναι και Ορκωτός Λογιστής σε άλλη ΠΑΕ . (Η ΠΑΕ ΟΦΗ γνωρίζει σε ποια συγκεκριμένη ΠΑΕ είναι Ορκωτός Λογιστής).
Συνεπώς, ο κ. Σμαίλης είχε κώλυμα να συμμετέχει στην σύνθεση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεως , σύμφωνα με το άρθρο 7 του κανονισμού αδειοδοτήσεως και όχι μόνο αυτό αλλά έπρεπε να γνωστοποιήσει το κώλυμα αυτό .
Θα προσθέσουμε εμείς ότι κατά την γνώμη μας υπήρχε και ηθική υποχρέωση προς τούτο , και σε κάθε περίπτωση αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι δικαιολογία μπορεί να υπάρξει για την απόκρυψη υπό του εν λόγω Ορκωτού Λογιστή του συγκεκριμένου κωλύματος .
Τι σημαίνουν όλα αυτά για την εκδοθείσα απόφαση;
Πολύ απλά ότι όχι απλώς πάσχει από ακυρότητα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ.
3. Αφού η απόφαση δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, ευνόητο είναι ότι δεν μπορεί να επικυρωθεί, - πλέον των άλλων -, και ο πίνακας βαθμολογίας της football league.
Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός για να αντιληφθείς ότι η αίτηση ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει δεκτή. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος ακόμα και για τους εχθρούς της ΠΑΕ ΟΦΗ. 
4. Η ΠΑΕ ΟΦΗ καταγγέλει τις ακόλουθες μεθοδεύσεις, πρωτοφανείς στην ιστορία όχι μόνο της Αθλητικής Δικαιοσύνης, αλλά και γενικότερα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ποτέ δεν έχουν γίνει αυτά που θα αναφερθούν ευθύς κατωτέρω.
Όπως προελέχθη, η αίτηση ανακλήσεως έχει κατατεθεί από τις 25.5.2011 ημέρα Τετάρτη.
Ποιό θα ήταν το αμέσως λογικό βήμα, και εν ταυτώ η αντίστοιχη υποχρέωση των αρμοδίων που παρέλαβαν την αίτηση ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ; Προφανώς την ίδια στιγμή να την διαβιβάσουν στον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Γυφτάκη, και ο ίδιος να ορίσει άμεσα δικάσιμο, για την εκδίκασή της. Οι ανωτέρω υποχρεώσεις μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθίσταται επιτακτικότερες, διότι η απόφαση ως προελέχθη είναι ανυπόστατος, επιπρόσθετα δε το αποκαλυφθέν γεγονός που αποτελεί και πυρήνα της αιτήσεως ανακλήσεως, είναι ιδιαιτέρως σοβαρό.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ.
Συνειρμικά στο μυαλό του Ελληνα πολίτη, έρχεται η απάντηση στο γιατί και τι κρύβεται πίσω από αυτή την μεθόδευση:
Να επικυρωθεί η βαθμολογία σε τρόπο ώστε η αίτηση ανακλήσεως της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην έχει πλέον πρακτικό αντίκρισμα όταν θα την προσδιορίσουν οι αρμόδιοι για να δικαστεί, δηλαδή όπως έχει προσχεδιαστεί μετά την επικύρωση του πίνακα βαθμολογίας της football league .
Όσοι ενέχονται σε όλο αυτό το μεθοδευμένο σχέδιο κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει γίνει ήδη αντιληπτό. Από σήμερα πρέπει να γνωρίζουν ότι κοινωνοί του παράνομου αυτού σχεδίου, έχουν γίνει όλοι οι Κρήτες και γενικότερα όλος ο Ελληνικός λαός.
Όσον αφορά την ΠΑΕ ΟΦΗ, δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να παραμείνει απαθής, σαν όλα αυτά να γίνονται σε ένα αδιάφορο αλλού.
Ούτως ή άλλως, εκτός από τις ενέργειες της ΠΑΕ ΟΦΗ, λαμβάνει γνώση τμήματος των όσων έχουν γίνει, δια του παρόντος δελτίου τύπου, και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος έχει την δυνατότητα να κινηθεί αυτεπάγγελτα.
Στεκόμαστε μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, και δεν αναφερόμαστε συνειδητά στην ουσία της υποθέσεως, γιατί αυτή θα ξαναδικαστεί, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν και τότε θα γίνει αντιληπτό εάν έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ ή όχι.
Αυτό που επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά είναι ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ όχι απλώς έπρεπε να αδειοδοτηθεί, αλλά δεν έπρεπε να υπάρχει η οποιαδήποτε σκέψη οιουδήποτε για την μη αδειοδότηση της. Τόσο πλήρη και διαυγή ήταν τα στοιχεία τα οποία κατετέθησαν.
5. Η ΠΑΕ ΟΦΗ καλεί τους «αρμοδίους» να συνέλθουν.
Η οργή των Κρητών είναι τεράστια.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν μπορεί να συγκρατήσει την δικαιολογημένη οργή των ανθρώπων αυτών, ούτε μπορεί να εξηγήσει σε όλο αυτο τον κόσμο, ότι υπήρξαν άνθρωποι στην Αθήνα που μηχανεύτηκαν τέτοια σχέδια σε βάρος τους, υποτιμώντας και την νοημοσύνη και την λεβεντιά τους.
Πριν λοιπόν τα πράγματα εκτραχυνθούν χωρίς να φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη η ΠΑΕ ΟΦΗ, οφείλουν οι αρμόδιοι, η Δικαιοσύνη και η πολιτεία ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE.
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ πρέπει να γνωρίζουν ότι η Διοίκηση κάνει όχι απλώς ότι μπορεί, αλλά όλοι υπερβάλλουν εαυτούς, και εργάζονται νυχθημερόν, για την αποκατάσταση της αδικίας.
Πρέπει να δείξουν κατανόηση όμως στο γεγονός, με τι παλεύει η Διοίκηση.
Ολα τα ανωτέρω που εκτίθενται για πρώτη φορά σε δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθιστούν άμεσα αντιληπτόν ότι παλεύουμε ενάντια σε ένα οργανωμένο σχέδιο.
Παλεύουμε για την προσγείωση της υποθέσεως στα κράσπεδα της πραγματικότητας από την εικονική πραγματικότητα που έντεχνα δημιούργησε το οργανωμένο σχέδιο κατά του ΟΦΗ.
Γι αυτό και χρειάζεται ενότητα και εγρήγορση», καταλήγει η ανακοίνωση.



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved