Υποβιβάζεται ο Ιωνικός

Υποβιβάζεται ο Ιωνικός

Η πρώτη… κανονιά έπεσε στη Football League. Η Πειθαρχική Επιτροπή κατακύρωσε με σκορ 3-0 υπερ της Αναγέννησης Καρδίτσας την αναμέτρηση με τον Ιωνικό (είχαν κερδίσει οι Νικαιώτες) και επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στους Νικαιώτες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιωνικός (θα καταθέσει έφεση), με την αφαίρεση των τριών βαθμών, υποβιβάζεται στη Football League 2, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας παίρνει τρεις πόντους και θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ, αν βέβαια δεν αποδειχθεί ότι είχε «πλαστά» χαρτιά ενημερότητας. Από την άλλη δεν θα γίνει το μπαράζ μεταξύ των ομάδων Αγροτικός Αστέρας-Ιωνικός.

Επίσης, η Πειθαρχική επιτροπή απέρριψε την ένσταση της Καλλιθέας στην αναμέτρηση Πιερικός-Ιωνικός, διότι δεν πλήρωσε το απαιτούμενο παράβολο (πλήρωσε 350 ευρώ αντί για 700 ευρώ), ενώ απέρριψε και την ένσταση της στην αναμέτρηση Καλλιθέα-Ιωνικός, διότι ήταν εκπρόθεσμη κατά μία μέρα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της ομάδας της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, κατά  του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στις 3-4-2011.  Δέχθηκε την ένσταση. Κατακύρωσε τον αγώνα που διεξήχθη στις 3-4-2011 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ υπέρ της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ την χρηματική ποινή των 50.000 ευρώ.

Ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της ομάδας της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, κατά  του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ στις 13-3-2011.  Κήρυξε απαράδεκτη τη συζήτηση.

Ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της ομάδας της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, κατά  του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ στις 10-4-2011.  Κήρυξε απαράδεκτη τη συζήτηση.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα πέντε χιλιάδων(15.000)ευρώ(αγώνας της 15-5-2011 με ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των επτά χιλιάδων   πεντακοσίων(7.500)ευρώ. Επέβαλε στον Κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ (φυσ/της) τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των επτά χιλιάδων πεντακοσίων(7.500)ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις(3) μήνες(αγώνας της 8-5-2011 με ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή RIBEIRO DUTRA GONCAL R. της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  τις πειθαρχικές ποινές α) τεσσάρων αγωνιστικών ημερών και β) των διακοσίων (200)ευρώ. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 15-5-2011 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των επτακοσίων πενήντα (750)ευρώ(αγώνας της 15-5-2011 με ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ  τις πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των χιλίων(1.000) ευρώ και β) του χρηματικού προστίμου των χιλίων(1.000) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της(αγώνας της 8-5-2011 με ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την  πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων   (5.000) ευρώ για  τη συμπεριφορά του Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ(εκπρόσωπος). Επέβαλε στον Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α. των πέντε χιλιάδων(5.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο(2) μήνες. Απήλλαξε τους Α. ΠΕΡΤΣΑ & Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 27-2-2011 με ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ για ρίψεις αντικειμένων και β) του χρηματικού προστίμου δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για άναμμα πυρσών. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων(2.500) ευρώ και λόγω υποτροπής πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ(αγώνας της 30-3-2011 με ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων   (5.000)ευρώ για ρίψη κροτίδας, β) του χρηματικού προστίμου των χιλίων(1.000)ευρώ για  ρίψη αντικειμένων,  γ) του χρηματικού προστίμου των χιλίων(1.000)ευρώ για  άναμμα πυρσού δ) του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000)ευρώ για τη συμπεριφορά του Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ(εκπρόσωπος).

Επέβαλε στον Ε. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α. των πέντε χιλιάδων(5.000)ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο(2) μήνες(αγώνας της 6-4-2011 με ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ).
Απέρριψε, την ανακοπή ερημοδικίας της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  κατά των υπ’ αριθμ. αποφ. 65, 66 και 67 ως ουσία αβάσιμη.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και στον Α. ΚΟΥΓΙΑ(διερμηνέας) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης. Απήλλαξε τον Π. ΣΤΑΘΑΚΗ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 26-3-2011 με ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τον Μ. ΓΚΟΦΑ(προπονητής) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης(αγώνας της 26-3-2011 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ν. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ(προπονητής) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 20-3-2011 με ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ από τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 14-2-2011 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ από τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 15-5-2011 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ).

Απήλλαξε το ΤΑΠ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τον Κ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ(γυμναστής)  από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 15-5-2011 με ΤΑΠ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΗΡ)

Απήλλαξε την  ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ και τον Η. ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ(προπονητής)  από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 15-5-2011 με ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ)

Απήλλαξε την  ΠΑΕ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και τον Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ(προπονητής τερ/κων)  από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 8-5-2011 με ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ).



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved