Έδειξε έτοιμος

Έδειξε έτοιμος

Φιλική νίκη με 2-0 πήρε ο Αγροτικός Αστέρας κόντρα στον ελλιπή και με αρκετούς υπό δοκιμή παίκτες, Πανσερραϊκό.

H ομάδα του Ευόσμου, έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας σε περίπτωση που κληθεί να δώσει αγώνα μπαράζ με τον Ιωνικό για την αποφυγή των play out (η υπόθεση των Νικαιωτών ξεκαθαρίζει την Πέμπτη). Η ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη επικράτησε με 2-0 σε εντός έδρας φιλικό, το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι των δυο ομάδων.

Στο 3΄ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης νικήθηκε από τον Μπίμπη και ακολούθως ο Ναλμπάντης σούταρε άουτ. Στο 8΄ έγινε το 1-0 για τους «σταχυοφόρους», με τον Σαπάνη να βρίσκει τον Κωνσταντινίδη, που με πλασέ σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Στο 18΄ το σουτ του Γιώργου Τσουκαλίδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 25΄ ο Γλύκος είπε «όχι» με τα πόδια, στο τετ α τετ με τον Λεοζίνιο.

Στο δεύτερο μέρος, ο 20χρονος επιθετικός, Πέτρος Οκουμούσης έκανε το τελικό 2-0 με πλασέ, ύστερα από ασθενή απόκρουση του Μπίμπη σε σουτ του Κωνσταντινίδη. Στο 58' πολύ δυνατό σουτ του Παναγιώτη Τσούκλη με το αριστερό πέρασε λίγο άουτ. Από τον Αγροτικό προφυλάχθηκαν αρκετοί παίκτες (Στεφανίδης, Γόγολος, Ν. Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Γουναρίδης και ο τραυματίας Γέσιτς), ενώ το επόμενο τεστ θα δοθεί την Παρασκευή στα Τρίκαλα.

Εξάλλου, ο Παύλος Δημητρίου έμεινε ικανοποιημένος από τον υπό δοκιμή επιθετικό της Αλεξάνδρειας, Γρηγόρη Γασπαράτο, ενώ από τα «λιοντάρια» έλειψε ο Βρούτσινα, που βρίσκεται στην Κροατία, αλλά και ο Βαλσαμάκης. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στους Σερραίους, ενώ οι Λεοζίνιο και Κάστρο βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική επέκταση των συμβολαίων τους (ανοιχτό παραμένει το θέμα του Κις).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γλύκος, Σκλιοπίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Κονέ, Τσουκαλίδης, Σαμουηλίδης, Σαπάνης, Τσούκλης, Ναλμπάντης, Κωνσταντινίδης. Έπαιξαν και οι Βουτσάς, Κούτσης, Νικολόπουλος, Βαφέας, Οκουμούσης, Μπεκιάρης, Αβραμόπουλος και Αγγελόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Κόντος, Κάστρο, Βοσκόπουλος, Τσίλης, Μέρκος, Κις, Ασλανίδης, Λεοζίνιο, Παπαδόπουλος, Γασπαράτος. Αγωνίστηκαν και οι Κ. Τριανταφύλλου, Δ. Τριανταφύλλου, Σαββίδης, Ανάκογλου, Γεωργιάδης και Σαμουράκης.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved