«Ο Μπουλούτ έχει δίκιο»

«Ο Μπουλούτ έχει δίκιο»

Περιστατικό δίχως προηγούμενο χαρακτήρισε τις οφειλές του Ολυμπιακού Βόλου προς τον Ερόλ Μπουλούτ, ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και τόνισε ότι το πρωί της Πέμπτης(26/5) αναμένεται να κάνουν καταγγελία, ενώ αναφέρθηκε και στην ΕΠΟ, η οποία όπως είπε δεν γνώριζε για τα οφειλόμενα στον Μπουλούτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις οφειλές προς τον Μπουλούτ: «Το ότι ο κύριος Μπουλούτ δεν έχει κάνει καταγγελία στην επιτροπή αδειοδότησης δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται. Αυτό το περιστατικό είναι δίχως προηγούμενο. Αυτά που έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν ξαναγίνει».

Για το πώς προκύπτουν αυτές οι οφειλές: «Τα οφειλόμενα στον κύριο Μπουλούτ προέκυψε από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει υπογραφεί στην αγγλική γλώσσα και το οποίο δεν έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ. Υπάρχει πληθώρα αποφάσεων για ποδοσφαιριστές με ιδιωτικά συμφωνητικά που δεν έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ. Οι οφειλές αναλογούν στα χρήματα για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο του 2010 και φτάνουν ένα τριψήφιο ποσό».

Για τα «διπλά συμβόλαια» από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου: «Τα διπλά συμβόλαια είναι γνωστά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλο συμβόλαιο έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ και άλλο συμβόλαιο έχει υπογραφεί με τον ποδοσφαιριστή».

Για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια: «Η ΕΠΟ παραπέμπει τέτοιες υποθέσεις στα πολιτικά δικαστήρια. Εμείς εμπιστευτήκαμε στην ελληνική δικαιοσύνη όπου έχει αναβληθεί η υπόθεση και θα εκδικαστεί το προσεχές φθινόπωρο».

Για την μη προσφυγή στην ΦΙΦΑ: «Δεν προσφύγαμε στην ΦΙΦΑ επειδή υπάρχει ήδη μια αντιδικία με άλλη ομάδα γιατί ήταν κοινή μας επιλογή».

Για την στάση της ΕΠΟ: «Η ΕΠΟ δεν γνώριζε ότι οφείλονται χρήματα στον κύριο Μπουλούτ από τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι σημαντικό αυτό που σας λέω γιατί σήμερα μιλώντας με τον κύριο Δημητρίου ακούστηκε ένα παράπονο ότι η ΕΠΟ γνώριζε τις οφειλές και δεν έκανε τίποτα».

Για τυχόν παρέμβαση της ΕΠΟ: «Επειδή η νομιμότητα είναι της μόδας δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Τα διπλά συμβόλαια είναι γνωστά και υπάρχει η νομολογία που αναφέρει ότι δεν κρίνονται έγκυρα από την ΕΠΟ. Αναγνωρίζει τις υπογραφές όμως δεν έχει την πρόθεση να δικαιοδοτήσει έναντι αυτών των υπογραφών».

Για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής: «Ή ο παίκτης δεν έχει εξοφληθεί ή τα παραστατικά που κατατέθηκαν είναι μη νόμιμα. Θεωρώ ότι μάλλον δεν υπάρχει λάθος και ο Ερόλ έχει δίκιο. Αν και εφόσον επαληθευτούν αυτά που ισχυρίζεται ο παίκτες, τότε το πρωί της Πέμπτης θα κάνουμε καταγγελία».

Για την τελική έκβαση της υπόθεσης: «Κανείς δεν φανταζόταν ότι έπειτα από 1,5 χρόνο θα λειτουργούσε σωστά το «γρανάζι» του νόμου. Ο δικός μου ο ρόλος είναι κυρίως πυροσβεστικός. Ο Μπουλούτ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει να δώσει αρκετά στο ποδόσφαιρο. Είχα δώσει περιθώριο ένα χρονικό διάστημα ώστε να λυθεί εξωαγωνιστικά το θέμα. Όμως δεν έγινε αυτό. Αφήσαμε την υπόθεση να εκδικαστεί στα δικαστήρια. Δεν είδαμε διάθεση από την πλευρά του σωματείου ώστε να λυθεί η υπόθεση».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved