«Θα δείξουμε το μεγαλείο του»

«Θα δείξουμε το μεγαλείο του»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης, την Τετάρτη (25/5) στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.37 fm και στην εκπομπή «Αθλητικό μαγκαζίνο» του Γιάννη Τσιρώνη.

Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν στην παρούσα φάση την ομάδα του Αγρινίου και στα οποία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων και μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Αναφορικά με την άνοδο της ομάδας αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε:

«Αισθανόμαστε χαρά για την επίτευξη του στόχου και δικαίωση γιατί μείναμε σταθεροί σε συγκεκριμένους στόχους και τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που μέχρι τώρα είχε συνηθίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρότι ήταν πιο εύκολο να διαλέξουμε έναν άλλο δρόμο προτιμήσαμε αυτόν». Συνέχισε ακόμη λέγοντας: «Ο Παναιτωλικός φέτος έχει κάνει ένα ρεκόρ, που δύσκολα ομάδα στην Β’ Εθνική θα το καταρρίψει. Και η συγκομιδή των βαθμών και ο αριθμός των εκτός έδρας νικών, και όλα αυτά ήρθαν καθαρά χωρίς βοήθειες. Αλλά και όλη γενικά η παρουσία της ομάδας, όπως και η συμπεριφορά του κόσμου στο μεγαλύτερο μέρος της, ήταν στα θετικά της σεζόν».

Σε ερώτηση για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Νομίζω πως η καλύτερη στιγμή ήταν στο τέλος με την χαρά που είδαμε στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων της πόλης, μετά την επίτευξη του στόχου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η προσμονή τριάντα τεσσάρων χρόνων έκανε τους ανθρώπους να αισθανθούν μεγάλη χαρά. Η χειρότερη στιγμή, ίσως όχι μόνο για μας αλλά για το ίδιο το ποδόσφαιρο, ήταν η μη τήρηση του fair play στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από ένα φιλικό σωματείο που είχαμε καλές σχέσεις και προσπαθούσαμε να δείξουμε πως πρέπει να λειτουργούν τα σωματεία και η αγωνιστική αντιπαλότητα δεν πρέπει να επηρεάζει σε οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς από την πλευρά τους είχαμε αυτή τη συμπεριφορά που μας στενοχώρησε αφάνταστα».

Για τις μεταγραφές, τόνισε:

«Θα κρατήσουμε έναν σημαντικό κορμό. Η ομάδα θα ενισχυθεί με εφτά έως δέκα παίκτες, ανάλογα με το τι θα προκύψει από την συζήτηση και την διαδικασία με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Προτεραιότητα για εμάς είναι να βρούμε έλληνες παίκτες, δεύτερη προτεραιότητα οι ξένοι που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους ξέρουμε, και τρίτη προτεραιότητα ξένοι παίκτες ποιοτικοί για τους οποίους θα προσπαθήσουμε να λιγοστέψουμε την πιθανότητα λάθους ψάχνοντας αρκετά καλά. Από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία με τους ήδη υπάρχοντες και θα πρέπει να τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα με επιμονή και υπομονή θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα βοηθήσουν να έχουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με πρώτο στόχο την παραμονή και ότι καλύτερο προκύψει».
Σε ότι αφορά το φετινό μπάτζετ πρόσθεσε ότι όπως είπε και ο πρόεδρος πρόσφατα θα είναι κοντά στα 4.000.000 ευρώ ίσως και προς τα πάνω, όμως προσπαθούν στον Παναιτωλικό να έχουν τις λύσεις με τα καλύτερα οικονομικά ανταλλάγματα γιατί είναι πολύ δύσκολη η εποχή όχι μόνο για τον Παναιτωλικό αλλά για όλες τις ομάδες. Βέβαια από την άλλη στα συν του Παναιτωλικού είναι η οικονομική συνέπεια που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Σε ερώτηση, αν ο Παναιτωλικός ψάχνει παίκτες με προοπτική, απάντησε:

«Σαφέστατα και ισχύει αυτό. Ψάχνουμε παίκτες σε ηλικία τέτοια, στους οποίους η ομάδα θα μπορεί να «χτίσει» πάνω τους». Όταν ήρθαν ως παραδείγματα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν ακουστεί είπε πως για παράδειγμα ο Καμαρά ή ο Ζαϊρί, για τον δεύτερο τόνισε ότι είναι αξιόλογος παίκτης αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει απασχολήσει γιατί δεν έχει προταθεί, για τον πρώτο ότι ενδιαφέρει τον Παναιτωλικό. Προανήγγειλε επίσης συνέντευξη τύπου την Παρασκευή όπου θα ανακοινωθεί η συμπλήρωση και η νέα στελέχωση του τεχνικού τιμ.

Για τη φετινή προετοιμασία τις ομάδας, δήλωσε:

«Δεν έχουμε κλείσει ακόμη προπονητικό κέντρο ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Η πρώτη της νέας σεζόν θα γίνει την 1η Ιουλίου, το βασικό στάδιο θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου είτε στο Καρπενήσι είτε σε άλλο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα, και στη συνέχεια υπάρχει ένα δεκαήμερο που θα πρέπει να γίνουν τρία περίπου δυνατά φιλικά και εξετάζεται το ενδεχόμενο αν θα γίνουν στην Ελλάδα, στο εξωτερικό ή ακόμη και στο Αγρίνιο. Σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και θα μπορούν να ανακοινωθούν λεπτομέρειες».
Για ενδεχόμενη στελέχωση της ΠΑΕ με νέο κόσμο, με δεδομένες τις αυξημένες νέες απαιτήσεις που προκύπτουν:
«Γίνονται συζητήσεις και επαφές και προς αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα απαιτούνται νέα στελέχη, εξειδικευμένα σε διάφορες θέσεις και με την ίδια φιλοσοφία που αυτή η διοίκηση έχει. Προσαρμοζόμαστε στις νέες καταστάσεις και πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι και θα δείξουμε το μεγαλείο του Παναιτωλικού σε όλα τα επίπεδα».

Για τα έργα και τις μετατροπές στο γήπεδο:

«Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει η κερκίδα στο πέταλο θα παραδοθεί στα τέλη Ιουλίου. Το σκέπαστρο της κερκίδας αυτής στα τέλη Αυγούστου. Το πιο πιθανό είναι να προλάβουμε σκεπαστή την κερκίδα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Στη μικρή κερκίδα όπου γκρεμίστηκε μέρος της μάντρας, θα γίνει μία καλύτερη κατασκευή που θα επιτρέπει να στηριχτούν οι πυλώνες του φωτισμού. Ο φωτισμός θα είναι έτοιμος τέλος Ιουλίου και θα τοποθετηθεί στο στέγαστρο της μεγάλης κερκίδας και από την άλλη πλευρά θα γίνει κάτι αντίστοιχο με σιδηροκατασκευή, σαν να υπήρχε σκέπαστρο και εκεί. Πολλές θα είναι οι βελτιώσεις στα αποδυτήρια, έχει ξεκινήσει να γίνεται νέα αίθουσα τύπου σε άλλο σημείο από την τωρινή και ίσως θα είναι από τις ομορφότερες στη Super League, και θα επεκταθεί ο χώρος στις σουίτες για τα δημοσιογραφικά. Οι οργανωμένοι θα μεταφερθούν σε κομμάτι της νέας κερκίδας. Σχεδιάζεται επίσης η ριζική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και της υποδομής κάτω από αυτόν».

Για τα διαρκείας:

«Τα πιο ακριβά θα ανήκουν στις θέσεις VIP που θα αυξηθούν σε αριθμό και θα φτάνει  μέχρι τα 880 ευρώ η τιμή τους για τους νέους κατόχους, τα πιο φτηνά όμως θα είναι περίπου στα 150 ευρώ (στη νέα κερκίδα) και έτσι θα έχει τη δυνατότητα πολύς κόσμος να προμηθευτεί διαρκείας σε φτηνή τιμή. Φέτος θα υπάρχει και η οικογενειακή κερκίδα όπου ένα παιδί μέχρι 12 ετών θα μπορεί να έχει θέση και να είναι δωρεάν και ηλικίας μέχρι 16 ετών να πληρώνει ένα μικρό αντίτιμο μέχρι πενήντα ευρώ».

Τέλος απάντησε στην ερώτηση αν θεωρεί πως ο Παναιτωλικός είναι η ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ναι, αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός οδηγεί την κούρσα της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βλέπετε πως γίνεται αναφορά από πολλούς σε αυτό και μας φέρνει και σε δύσκολη θέση, γιατί ουσιαστικά από τους κακούς στοχοποιούμαστε με διάφορους τρόπους. Όμως γίνεται αναφορά από πολλούς ως παράδειγμα προς μίμηση για άλλες ομάδες. Αυτό μας χαροποιεί και νομίζω ότι το επικοινωνιακό το κερδίσαμε με πράξεις και με έργα, χωρίς να το επιχειρήσουμε με τους τρόπους που πολλοί μας λέγανε».



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved