«Ζητάμε δικαιοσύνη και ισονομία»

«Ζητάμε δικαιοσύνη και ισονομία»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την οργή τους για την μη αδειοδότηση του ΟΦΗ, εξέδωσαν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φιλάθλων των κρητικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΟΦΗ:

«Πίκρα, θυμός, οργή και αγανάκτηση. Τέσσερις λέξεις που εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ και όλων των Κρητικών που βλέπουν για μια ακόμη φορά την αγαπημένη τους ομάδα να αδικείται με τον χειρότερο τρόπο. Το κατεστημένο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου για άλλη μια φορά χτυπάει την ομάδα της Κρήτης, την ομάδα που όλοι αγαπήσαμε και σταθήκαμε δίπλα της, μοιράζοντας μας χαρές και στιγμές συγκίνησης.

Οι άνθρωποι που διοικούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και οι πολιτικοί προϊστάμενοι τους, είναι αποφασισμένοι να βγάλουν τον ΟΦΗ εκτός μάχης, και οι λόγοι τους είναι σαφείς. Δεν είμαστε ομάδα ασανσέρ να μας κουμαντάρουν ανάλογα με τις ορέξεις τους, δεν είμαστε στοιχηματικό εργοστάσιο για να βγάλουν λεφτά στην πλάτη μας, δεν είμαστε κομπάρσοι των Αθηναίων, είμαστε καθαροί και ανεξάρτητοι σε μια χώρα που βασιλεύει η διαφθορά η μίζα και η βρωμιά. Να θυμίσουμε λοιπόν σε όλους αυτούς τους ”κυρίους” ότι και εμείς πληρώνουμε φόρους και εμείς λεγόμαστε Έλληνες και εμείς είμαστε εντός συνόρων γιατί φαίνεται πως το θυμούνται μόνο όταν τους στέλνουμε τα χρήματα μας και τον ιδρώτα μας ξεχνώντας όμως όλες τις βασικές ανάγκες μας. Οδικό δίκτυο ανύπαρκτο που στοιχίζει εκατοντάδες ζωές παιδιών μας, το διάσημο παγκοσμίως μουσείο Ηρακλείου κλειστό 4 ολόκληρα χρόνια, αεροδρόμια μόνο στα σχεδία  και πολλά άλλα. Το κερασάκι στην τούρτα της απαξίωσης του κρητικού λαού έρχεται τώρα με την κατάφορη αδικία σε βάρος της ομάδας που εκπροσωπεί το νησί μας επάξια τόσα χρόνια σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, τον ΟΦΗ μας.

Το θέμα της σφαγής του ΟΦΗ είναι θέμα όλων όσων αισθάνονται και θέλουν να λέγονται ΚΡΗΤΙΚΟΙ!!! Ο φάκελος μας είναι πλήρης και δεν δεχόμαστε τα «μαγειρέματά» σας. Εμείς θέλουμε ένα ποδόσφαιρο να παίζεται εντός γηπέδου και εσείς για δεύτερη συνεχή χρονιά παρασκηνιακά προσπαθείτε να στερήσετε από τον ΟΦΗ αυτό που δικαιωματικά του ανήκει. Πέρυσι με στημένους αγώνες «μπαράζ» και φέτος με το να μην μας αφήνετε άνευ λόγου ούτε καν να προσπαθήσουμε. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΧΑΡΕΣ ,ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Στηρίξαμε την ομάδα μας και την ΙΔΕΑ που λέγεται ΟΦΗ με όλες μας τις δυνάμεις και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αυτό απαιτούμε και από όλους τους Κρητικούς και πρώτιστα από αυτούς που μας εκπροσωπούν. Αυτούς πού είναι καλοί στα παχυλά λόγια.

Δείξτε επιτέλους ότι καλώς σας ψηφίζουμε. Διότι αν δεν είστε ικανοί να διεκδικήσετε και να κερδίσετε ούτε καν τα αυτονόητα και δίκαια αιτήματα του λαού που εκπροσωπείτε, παραδεχθείτε την ανικανότητα σας και παραιτηθείτε όσο είναι καιρός, γιατί ο λαός του ΟΦΗ και της Κρήτης δεν ξεχνά. Όσο γι αυτούς που προσπαθούν να σκοτώσουν τα όνειρα και τους αγώνες μας, διαλύοντας τον ΟΦΗ, θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
KΡΗΤΕΣ 4 ”ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ ”ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ”
Σ.Φ. ΟΦΗ SALONICA CLUB
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΕΣ CLUB»



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved