«Πληρώνεις και παίρνεις άδεια»

«Πληρώνεις και παίρνεις άδεια»

Θα έπρεπε έχουν πάρει την άδεια και ο ΟΦΗ αλλά και τα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Αργύρη Λίβα.

Με δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2», ο δικηγόρος των Τρικάλων τόνισε ότι οποιαδήποτε ομάδα πληρώνει θα πρέπει να παίρνει την αδειοδότηση και να παρακάμπτονται οι τυπικότητες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αν ήταν ΕΠΟ, δεν θα άνοιγε τους φακέλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το σύμφωνο εμπιστευτικότητας: «Την εμπιστευτικότητα δεν την έχει βγάλει από το μυαλό της η ΕΠΟ γιατί είναι ντιρεκτίβα της ΟΥΕΦΑ. Όμως θέλω να είμαστε ειλικρινείς και να πω ότι και εγώ αν ήμουν ΕΠΟ δεν θα άνοιγα τους φακέλους».

Για την απόρριψη των φακέλων του ΟΦΗ και των Τρικάλων: «Είναι ένα θέμα να ψηφίζει θετικά ο πρόεδρος της επιτροπής και να ψηφίζουν αρνητικά οι άλλοι. Το ίδιο έγινε με τον ΟΦΗ, το ίδιο έγινε και με τα Τρίκαλα».

Για την υπόθεση των Τρικάλων: «Οι συγκεκριμένες οφειλές ακόμα και να τις οφείλει η ΠΑΕ Τρίκαλα, που εμείς λέμε ότι δεν της οφείλουμε, υπάρχει μια εξέλιξη που βρίσκεται σε διαδικασία και λέει ότι το ΤΑΠ Τρίκαλα χρωστάει και θα τα πληρώσει όταν γίνει ΠΑΕ. Αυτήν την στιγμή, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Είναι θέμα νομικό και δεν έχει καμία σχέση με τα Τρίκαλα και όταν ξεκαθαρίσει τότε δεν θα έχει σχέση με την αδειοδότηση. Δεν μπορούμε να τα καταργήσουμε όλα. Αν χρειαστεί να τα πληρώσουμε, θα τα πληρώσουμε. Όταν έρθει η ώρα τους. Πες ότι εγώ πάω και τα πληρώνω αλλά αν αύριο εγώ δικαιωθώ πως θα πάρω πίσω τα χρήματα μου;»

Για τον φάκελο του ΟΦΗ: «Από ότι μιλάω με συναδέλφους όπως ο κύριος Μανταδάκης, μου λέει ότι όλα είναι εντάξει. Όμως, δεν θέλω να το προσωποποιήσω πάνω στον ΟΦΗ. Οποιαδήποτε ομάδα πληρώνει, πρέπει να παίρνει άδεια και να παρακάμπτονται οι τυπικότητες».

Για την μη επικύρωση της βαθμολογίας: «Έχουμε ζητήσει ήδη την μη επικύρωση της βαθμολογίας της Football League. Με δεδομένο ότι εκδικάζεται η υπόθεση των Τρικάλων στο διαιτητικό δικαστήριο τότε δεν θα βγει άμεσα απόφαση. Η απόφαση για τα Τρίκαλα θα βγει, αύριο, άντε την Παρασκευή. Αν είναι αρνητική η απόφαση, τότε τα νομικά περιθώρια έχουν στενέψει».

Για τις νομικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν: «Δεν μπορεί να συζητηθεί το θέμα στο διαιτητικό δικαστήριο δίχως να έχουμε πάρει το σκεπτικό».

Για την υπόθεση των Ιωαννίνων: «Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ είναι οι πλέον αρμόδιοι για να πουν με ειλικρίνεια αν ο Λίβας είναι πολέμιος του ΟΦΗ. Είμαι δικηγόρος των Ιωαννίνων και ήμουν πολύ εντάξει σε όλη την διαδικασία. Επικαλούμαι τον φίλο μου τον Μανταδάκη και τον φίλο μου τον Μαχλά. Υπήρχαν οι υποθέσεις των Ταραλίδη και των Δημούτσου. Ρωτήστε να μάθετε αν ήμουν σωστός. Με άριστα το 10, η συμπεριφορά μου ήταν 150%. Ρωτήστε τους κυρίους Κουράκη, Ξημέρη αν ήταν σωστή η συμπεριφορά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε τα παπαγαλάκια δεξιά και αριστερά».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved