Μαχλάς: «Λύση ο Πιλάβιος»

Μαχλάς: «Λύση ο Πιλάβιος»

Την άποψή του πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση στο θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ, εξέφρασε ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος των Κρητικών, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» τόνισε πως ο φάκελος της ομάδας του Ηρακλείου ήταν σωστός και δεν υπάρχει κανένα θέμα βιωσιμότητας της ΠΑΕ.

«Βρίσκομαι στην Αθήνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου», ήταν αρχικά τα λόγια του Νίκου Μαχλά και συνέχισε αναφορικά με τους λόγους που οι Κρητικοί δεν πήραν αδειοδότηση:

«Αυτό που αναφέρουν είναι πως υπάρχουν αναληθή αποδεικτικά στοιχεία. Εμείς έχουμε τα έγγραφα με τις οφειλές προς τους παίκτες, με την υπογραφή των ίδιων των ποδοσφαιριστών και των εκπροσώπων τους. Τα πάντα υπήρχαν μέσα στον φάκελο. Ήμασταν απόλυτα σίγουροι. Χτίζαμε την ομάδα για τα play offs και πέσαμε από… ουρανοξύστη. Αυτά που έχουν συμβεί είναι απίστευτα αλλά πιστεύω ότι όταν είσαι καθαρός, υπάρχει ακόμα ελπίδα να δικαιωθεί η ομάδα. Ούτε πλαστές φορολογικές ενημερότητες έχουμε παρουσιάσει, ούτε πλαστά έγγραφα παικτών».

Ερωτηθείς αν είναι… επίτευγμα το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν έχει πλαστές ενημερότητες, ανέφερε: «Και βέβαια είναι επίτευγμα στις μέρες που ζούμε. Βλέπετε στον ελληνικό χώρο ότι υπάρχουν κρίση και προβλήματα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει διπλά συμβόλαια. Μέχρι και προχθές καταβάλαμε τα τελευταία 12.000 ευρώ όπως κάθε μήνα και να είμαστε ενήμεροι».

Όσον αφορά στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, υποστήριξε: «Είναι μια τεράστια δικαιολογία κάποιων που έχει αποδειχθεί πως δεν είναι αλήθεια. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα με τεράστια περουσιαστικά στοιχεία. Δεν είναι μόνο το προπονητικό κέντρο. Όταν έχεις τόσο κόσμο στο γήπεδο… Πως γίνεται μια ομάδα να μην έχει βιωσιμότητα; Τα έσοδα στην Football League είναι 200.000 ευρώ. Πως μπορεί να συντηρηθεί μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό; Με τον αγώνα, με τους μετόχους, με όλα τα ανοίγματα που έχουμε παρουσιάσει. Πως γίνεται μια ομάδα να μην είναι βιώσιμη τους τελευταίους έξι μήνες. Έχουμε κάνει αύξηση. Τα χρήματα που πληρώσαμε τις οφειλές μπαίνουν από μετόχους. Ήδη μπαίνουν στο ταμείο της ομάδας».

Για το αν υπάρχει δόλος στην απόφαση, δήλωσε: «Ο πρόεδρος της επιτροπής είναι υπέρ της αδειοδότησης. Τα μέλη αρχίσουν και νιώθουν ότι κάθε δεν πάει καλά. Δεν είναι περίπτωση πουν μπορούμε να πούμε πως έχουμε κάνει πράγματα για τα οποία να φοβόμαστε. Αν ανοιχτούν οι φάκελοι είναι όλα τα έγγραφα μέσα. Όποιος ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΦΗ και δεν έχει ρυθμιστεί να με καταγγείλει, γιατί είμαι τόσο σίγουρος. Έχουμε πληρώσει πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ. Με ότι αυτό συνεπάγεται με όλη την κρίση. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι να μας κόψουν το δικαίωμα της συμμετοχής; Ο ΟΦΗ είναι ένας ιστορικός σύλλογος».

Σε ερώτηση για το τι θεωρεί πως έπαιξε ρόλο στη μη έκδοση αδειοδότησης, ανέφερε: «Έχει κάνει λάθος η επιτροπή. Οι φήμες ότι δεν πληρώνει ο ΟΦΗ και όλα αυτά, βγαίνουν στην φόρα και φαίνεται ότι γίνεται σκοπίμως από μερικούς και έχουν στόχο να πλήξουν την ομάδα. Ξέρετε γιατί μας απέρριψε σε πρώτο βαθμό η Επιτροπή; Ότι ήμασταν εκπρόθεσμοι. Τώρα αυτό δεν υπάρχει.

Έχουμε ακράδαντα στοιχεία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ρυθμισμένοι. Είτε έχουμε να κάνουμε με οφειλές προς προπονητές, είτε προς παίκτες. Τόσο μεγάλη δουλειά έχουμε κάνει».

Παράλληλα, μίλησε για την επόμενη κίνηση της ΠΑΕ: «Εγώ πιστεύω ότι τη λύση πρέπει να την δώσει ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Κάτι δεν έχουν δει ή έχουν αφήσει στο έλεος της επιτροπής. Πρέπει να δώσει λύση ο Πιλάβιος τον οποίο εμπιστεύομαι. Είμαι πρόθυμος να του τα πάω όλα τα έγγραφα. Αν δεν έχουν ενημερωθεί οι ποδοσφαιριστές, να μας ρίξει στο τοπικό πρωτάθλημα».

Τέλος, για την αισιοδοξία του, δήλωσε: «Πώς να μην είμαι. Είμαστε μια ομάδα που βγάζει ταλέντο. Είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια. Μας έδωσαν όλοι συγχαρητήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα όσα είχαν προηγηθεί. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και δεν πετάχτηκε ούτε ένα μπουκάλι. Αν εξαιρέσουμε περίπου τρεις ώρες πριν με μερικούς ανεγκέφαλους που συγκρούστηκαν στην παραλιακή με αστυνομικές δυνάμεις και το καταδικάζουμε, δεν έγινε το παραμικρό. Πως γίνεται να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Θέλουν να μας αναγκάσουμε να γίνουμε ομάδες του στοιχήματος;».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved