Εκκληση Μαχλά σε Πιλάβιο

Εκκληση Μαχλά σε Πιλάβιο

Έκκληση στον Σοφοκλή Πιλάβιο να επιληφθεί της διαδικασίας έκδοσης της απόφασης για τον ΟΦΗ και να αποδώσει Δικαιοσύνη, απευθύνει ο Νίκος Μαχλάς.

Ηδη, συνεδριάζει σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες ενέργειες που θα είναι άμεσες, αφού στο Ηράκλειο δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεση να περάσει χωρίς να δώσουν μάχες για την αποκατάσταση της τάξης.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δικηγόροι που υπερψήφισαν για τη μη αδειοδότηση του ΟΦΗ, επικαλούμενοι και οφειλές σε πρώην παίκτες, δεν είχαν… σίγουρα κάποια δεδομένα, για τα οποία οι Κρητικοί ισχυρίζονται πως έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

«Είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε στα πολιτικά δικαστήρια. Και να ξέρετε ότι αυτή η αδικία θα αποκατασταθεί, ο κόσμος να χαλάσει. Δεν  μπορεί να μας χρεώνουν πράγματα για τα οποία έχουμε ήδη πληρώσει, αφού κάτι τέτοιο αποτελεί και ποινικό αδίκημα», τονίζει ο Νίκος Μαχλάς στο Οnsports και συνεχίζει:

«Έχουμε ρυθμίσει όλες τις υποχρεώσεις μας, τηρούμε τους διακανονισμούς και δεν υπάρχει τίποτα από όλα όσα, διαρρέονται από την επιτροπή. Δεν μπορεί να βλέπουν ένα χαρτί ενός δικηγόρου που μπορεί να εξυπηρετεί και συμφέροντα άλλης ομάδας και να το αποδέχονται χωρίς να εξετάζουν τα δικά μας παραστατικά. Ας έρθει μπροστά μου και μπροστά στον κ. Πιλάβιο, ένας ποδοσφαιριστής και να ισχυριστεί ότι του φάγαμε ένα ευρώ ή ότι δεν είμαστε συνεπείς στο διακανονισμό απέναντί του. Ο Σφακιανάκης πριν λίγο καιρό εισέπραξε 20.000 ευρώ. Ο κ. Πιλάβιος είναι τίμιος άνθρωπος και είμαι σίγουρος ότι θα παρέμβει για να ελέγξει, έχοντας δικαίωμα να πράξει κάτι τέτοιο, αν τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Και θα αποδώσει τη δικαιοσύνη, βάζοντας τέλος σε ένα απίστευτο πραξικόπημα εις βάρος του ΟΦΗ και ολόκληρης της Κρήτης».

Για τις επόμενες ενέργειες της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου ξεκαθάρισε πως: «Θα προσβάλλουμε τη διαδικασία στο διαιτητικό δικαστήριο και θα προχωρήσουμε σε ανάκληση του φακέλου μας, κινώντας και τις διαδικασίες των ποινικών ευθυνών για εκείνους που αποφασίζουν μέσα σε λίγες ώρες να βάλουν ταφόπλακα στους κόπους, τις προσπάθειες και τα όνειρα ενός ολόκληρου νησιού».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΟΦΗ στον Athletic Radio 104,2. Αναλυτικά:

Για την απόφαση απόρριψης κατά του ΟΦΗ: «Το απόγευμα αυτό μας το έκαναν τραγικό γιατί κάποιοι άνθρωποι έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα πραξικοπήματα κατά του ΟΦΗ. Έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα πραξικοπήματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δούμε το αιτιολογικό γιατί η δήθεν δικαιολογία είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι. Είναι μια πολύ φτηνή δικαιολογία. Έχουμε τα δικαιολογητικά και τα δείχνουμε Το λέω: Όποιος είναι απλήρωτος να βγει και να το καταγγείλει. Έχουμε ακολουθήσει κάθε νόμιμο τρόπο για να είμαστε εντάξει. Οι δικηγόροι μας έχουν κάνει τα πάντα. Έχουμε πληρώσει 500.000 ευρώ. Είμαστε ένταξει, πληρώνουμε το κράτος, έχουμε εξοφλήσει τους πάντες. Έχουν διαπράξει ένα έγκλημα. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι για όλα αυτά και τους καλώ να είναι δίκαιοι. Είναι μια αδικία κατά του ΟΦΗ αλλά και του ποδοσφαίρου».

Για τον ισχυρισμό περί οφειλών: «Ο κύριος Πάλλης είπε ότι 10 ποδοσφαιριστές έχουν κάνει καταγγελίες πως δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους. Αυτό υποστήριξε! Είναι ψέματα γιατί έχουμε προσκομίσει όλα τα έγγραφα ότι έχουν πάρει τα χρήματα τους. Υπάρχουν έγγραφα και αποδείξεις από τράπεζες. Ξαναλέω πως προκαλώ τους ποδοσφαιριστές να βγουν και να τα καταγγείλουν. Πως μπορούν να βγάλουν μια απόφαση όταν υπάρχει μια τακτοποίηση. Δεν έχουμε διαπράξει καμία παρανομία, είμαστε μια τίμια ομάδα και το πληρώνουμε. Είδαμε και πέρυσι την αντιμετώπιση που είχαμε στα πλέι – οφ για να μείνουμε εκτός Σούπερ Λιγκ. Όπως εμείς που τιμούσαμε την Ελλάδα στο εξωτερικό, αυτό είναι το ευχαριστώ. Να μας δώσουν το σκεπτικό. Είμαι 100% σίγουρος ότι έχουν κάνει λάθος. Ας βγουν να μας πουν ποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πληρωθεί».

Για το τι ειπώθηκε στα στελέχη του ΟΦΗ: «Έχουν πάει εμπειρογνώμονες που λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πως γίνεται με τέτοια ιδιοκτησία να μην είναι βιώσιμο το σωματείο; Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πόσα χρήματα χρωστάνε; Νιώθω μια αηδία και αδικία. Δεν έχουμε κανένα πλαστό έγγραφο. Έχουμε μια υγιής διοίκηση και πάνε να τα πετάξουν όλα στα σκουπίδια. Αν αισθανόμουν ότι η ομάδα έπρεπε να πέσει, θα το έλεγα. Να πέσει ο ΟΦΗ και ο κάθε ΟΦΗ που χρωστάει. Θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα. Είμαστε η πιο τίμια ομάδα στην Ελλάδα. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Ο κύριος Πάλλης μας είπε πως θα μας δώσουν το σκεπτικό αύριο. Ελπίζω να γίνει αυτό και να μην πάνε εκεί που το θέλουν. Ορισμένοι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και θέλουν να κόψουν τα φτερά αυτής της ομάδας».

Για τις ενέργειες που έγιναν: «Όλα έχουν γίνει σωστά. Τους έχουμε ξοφλήσει 100%. Είμαστε τόσο καθαροί και νιώθω στο πετσί μου όλη την αδικία που έχει γίνει. Να μας πουν αυτοί, ποιοι είναι αυτοί που τους οφείλονται χρήματα. Τα δικά μας χαρτιά είναι τα καλύτερα στοιχεία που έχουμε».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Όλα τα παιδιά είναι ήρωες που δίνουν τον αγώνα τους. Είναι πραξικόπημα και το λέω με πλήρη συνείδηση. Πως μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη μέρα όταν θέλουν να διαλύσουν μια ομάδα; Έχουν κάνει πολύ καλά την δουλειά τους, έχουμε πληρώσει τους πάντες. Θα πάω τα χαρτιά στον κύριο Πιλάβιο και θα τα δείξω ένα προς ένα».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved