«Σημαντικότερο κεφάλαιο ο ΟΦΗ»

«Σημαντικότερο κεφάλαιο ο ΟΦΗ»

Ο Μανώλης Ρουμπάκης παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Κρήτης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή του χαρακτήρισε τον ΟΦΗ, ο Μανώλης Ρουμπάκης, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «μελανόλευκους».

Αναλυτικά, ο πρώην παίκτης  του Εργοτέλη, ανέφερε στην εφημερίδα Athletic Press:

Για τα πρώτα συναισθήματα μετά το «διαζύγιο» με τον Εργοτέλη: «Όταν πας σε μια συνάντηση για να δεις αν ανανεωθεί ή όχι μια συνεργασία, είσαι προετοιμασμένος για όλα.

Για το λόγο αυτό δεν ένιωσα και μεγάλη έκπληξη όταν οι άνθρωποι του Εργοτέλη μου ανακοίνωσαν την απόφαση τους».

Για το αν είναι άδικη η απόφαση αυτή: «Δεν είμαι αρμόδιος να πω εγώ αν ήταν άδικο ή όχι αυτό που έγινε. Άλλωστε δεν αλλάζει και τίποτα.

Έτσι έκριναν, έτσι αποφάσισαν. Εγώ πίκρα δεν νιώθω, άσχετα αν θεωρώ ότι θα μπορούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα».

Για τους λόγους του «διαζυγίου»: «Δεν ξέρω τους λόγους και πλέον δεν θέλω να τους μάθω.

Δεν με ενδιαφέρει, γιατί διαφορετικά θα επέμενα και θα τους μάθαινα. Πάντως το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το οικονομικό που άκουσα δεν το θεωρώ δικαιολογία»

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Έχω σχεδιάσει κάποια πράγματα και περιμένω. Την απόφαση θα την πάρουμε όλοι μαζί στην οικογένεια και δεν βιαζόμαστε γιατί έχουμε καιρό.

Πάντως έχω προτάσεις και τις εξετάζω, ενώ το θέμα με την δουλειά μου νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω και να τακτοποιηθεί το θέμα».

Για την πρώην του ομάδα, τον ΟΦΗ, και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ομάδα: «Το κεφάλαιο ΟΦΗ είναι το σημαντικότερο της ζωής μου.

Βεβαίως και αν βγει η ομάδα θα ήταν για μένα το ιδανικότερο να επιστρέψω εκεί, αφού ο ΟΦΗ μου έχει προσφέρει τα πάντα. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα και βεβαίως από το θέλω μέχρι το θα γίνει υπάρχει μεγάλη διαφορά».

Για το πώς βλέπει την ομάδα του ΟΦΗ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν η άνοδος στα μπαράζ κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα από αυτές που έχω δει και μακάρι ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που του αξίζει».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved