«Μαυραετοί» σε… υψηλή πτήση

«Μαυραετοί» σε… υψηλή πτήση

Έρμαιο στις ορέξεις των «μαυραετών» της Δόξας Δράμας έγινε η ομάδα του Ιωνικού (5-1), για την οποία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η υπόθεση παραμονή.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκαν…  «πεινασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Νικαιώτες που αποτέλεσαν το καλύτερο έδεσμα. Το χορό των γκολ, δείχνοντας τις προθέσεις των γηπεδούχων, άνοιξε πριν τη συμπλήρωση του 20λεπτου ο Χατζηπαντελίδης με ψύχραιμο πλασέ, για να πάρει τη σκυτάλη ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Μαρκόφσκι. Ο Σέρβος… πέταξε πιο ψηλά απ΄ όλους οδηγώντας τους «μαυραετούς» με χατ-τρικ σε μια επιβλητική επικράτηση. Αρχικά, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρουσάκη, θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 32, για να κάνει του… κεφαλιού του τέσσερα λεπτά πριν εκπνεύσει το ημίχρονο, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον πίνακα να γράφει 3-0 υπέρ των Δραμινών.

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου στάθηκε αρκετός χρόνος για τους παίκτες της Δόξας να… χωνέψουν και με την έναρξη του β’ μέρους δεν έδειξαν καμία διάθεση να κόψουν ρυθμό. Ο Χατζηπαντελίδης στο 62΄θα μετατρέψει το ματς σε προσωπική μονομαχία με τον συμπαίκτη του Μαρκόφσκι αφού θα ισοφαρίσει τα προσωπικά γκολ του δεύτερου, κάνοντας με αριστερό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ το 4-0. Ο Μαρκόφσκι όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με πλασέ μετά από λάθος του Χιονίδη, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στους Νικαιώτες(5-0). Ο Χιονίδης  στο 85’ (πέρασε και τον Τοπαλίδη και σε κενή εστία μείωσε σε 5-1) θα βγάλει την ύστατη κραυγή του λαβωμένου Ιωνικού.

Η νίκη αυτή θα είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της Δόξας μέσα στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, κρατώντας την παράλληλα σε τροχιά πλέι οφ ανόδου, με τον Ιωνικό, άλλοτε θηρίο (αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική) να παραμένει λαβωμένο στην προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του(παραμονή στη Football League)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Χλωρός (75' Ρούτσης), Μαρκόφσκι, Μοσχάκης, Λίμα, Χατζηπαντελίδης, Καρακώστας (25' λ.τ Πακάλτσης), Γκονζάλες (64' Αλεξάντροβιτς).

IΩΝΙΚΟΣ: (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Ερρίκος, Ρουσάκης (64' Ρες), Αρβανίτης, Δελήμπασης, Πολίτης, Μεϊντής, Βλάχος, Σπυριδάκης, Πασάς (75' Χιονίδης), Γιόνδης (44' Χατζηγιαννακός).




Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved