«Θέλω να μείνω»

«Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Εστεμπάν Μπουχάν σε συνέντευξή του.

Ο Αργεντίνος άσος των Ηπειρωτών, έδωσε συνέντευξη στο «sportsioannina.gr» αποκαλύπτοντας πως είχε μια συνάντηση με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» για την παραμονή του στην ομάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Χριστοβασίλη, Βαγγέλη Αγγελή και Στεφάν Ντεμόλ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Εστεμπάν Μπουχάν:

Εστέμπαν τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για πιθανή αποχώρηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουν βάσει τα συγκεκριμένα σενάρια;

«Έχω μιλήσει εδώ και δύο ημέρες με τον κ. Αγγελή. Έκανα ότι μπορούσα από την πλευρά μου ώστε να δείξω ότι θέλω να μείνω στην ομάδα με διάφορους όρους που θα μπουν στο συμβόλαιο».

Άρα υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία να παραμείνεις στην ομάδα;

«Μέχρι και σήμερα ναι. Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Περιμένω τον πρόεδρο την επόμενη εβδομάδα ώστε να συζητήσω και μαζί του».

Ο κ. Ντεμόλ είπε στην χτεσινή (σ.σ. Παρασκευή 20/5) συνέντευξη τύπου ότι θα ακολουθήσεις την προετοιμασία και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε δεν υπάρχει κανείς λόγος να αποχωρήσεις από την ομάδα. Είναι μέσα στην μέχρι τώρα συμφωνία που έχει επιτευχθεί κάτι τέτοιο;

«Όχι. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τώρα. Είναι δύσκολο να βγάλεις όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και εν συνεχεία να τίθεσαι εκτός ομάδας. Τα χρονικά περιθώρια ώστε να βρεθεί κάποιος σύλλογος είναι αρκετά μικρά».

Τι διάρκειας θα είναι το νέο συμβόλαιο εφόσον πάνε όλα καλά;

«Ενός έτους».

Πέρασε μία χρονιά αρκετά περιπετειώδης για εσένα...

«Ξεκίνησα αρκετά καλά την σεζόν ωστόσο είχα την ατυχία με τον τραυματισμό στο γόνατο».

Θεωρείς όταν επανήρθες ότι δεν πήρες τις ανάλογες συμμετοχές ώστε να μπεις ξανά σε ρυθμό;

«Ήταν δύσκολο να συμβεί αυτό, διότι μετά την επιστροφή είχα ακόμη έναν τραυματισμό και παράλληλα τα υπόλοιπα παιδιά είχαν μία ροή παιχνιδιών. Ήθελα να κάνω μία γεμάτη χρονιά αλλά δυστυχώς δεν συνέβη αυτό».

Μόλις χτες κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να ενδιαφέρεται για δύο ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Πρόκειται για τους Ντομίγκεζ και Καστελόνιε. Έχεις άποψη για τους δύο παίκτες;

«Με τον Ντομίγκεζ ήμασταν συμπαίκτες στην Βελέζ και την Ιντεπεντιέντε. Πρόκειται για πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα. Αγωνίζεται ως αμυντικός και είναι αριστεροπόδαρος ενώ διαθέτει πολύ καλά πόδια για στημένες φάσεις. Είναι πολύ καλή περίπτωση. Ο Καστελόνιε είναι διαφορετική περίπτωση. Καλός στο ψηλό παιχνίδι με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Σου ζήτησαν την γνώμη σου οι άνθρωποι του ΠΑΣ για τους δύο παίκτες;

«Όχι, μέχρι στιγμής δεν με ρώτησαν κάτι. Αν μπορούσα να βοηθήσω κάπου θα το έκανα με χαρά. Φεύγοντας από την Ελλάδα οι άνθρωποι του ΠΑΣ θα έχουν έναν φίλο στην Αργεντινή και η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή».

Που θεωρείς κρίθηκε φέτος η άνοδος;

«Κρίθηκε σε αρκετά σημεία. Καταρχήν στην ποιότητα των παικτών. Έγινε πολύ καλή δουλεία καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς από τον κ. Ντεμόλ και από τον Θωμά (σ.σ Γιαννιτόπουλο). Και η παρουσία του κ. Χριστοβασίλη ήταν σημαντική. Έχει αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο από την στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα. Από την προετοιμασία καταλάβαμε ότι έπρεπε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Super League και τα καταφέραμε».

Θα άλλαζες κάτι στα 2,5 χρόνια που βρίσκεσαι στα Γιάννενα;

«Όχι, τίποτα απολύτως. Μόνο τους τραυματισμούς μου (Γέλια!)».

Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή σε αυτά τα 2,5 χρόνια;

«Ο τραυματισμός μου στο γόνατο φέτος. Ευτυχώς ανήκει στο παρελθόν. Το μυαλό μου τώρα είναι στην επόμενη σεζόν».

Η καλύτερη στιγμή;

«Χαίρομαι κάθε αγώνα με τον ΠΑΣ. Αν θα έπρεπε να επιλέξω θα ήταν το τέρμα στο Καραϊσκάκη και οι δύο άνοδοι».

Τι θα σου έλειπε αν αύριο έφευγες από τα Γιάννινα;

«Τα πάντα. Τόσο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι όσο και εκτός αυτού. Η οικογένεια μου περνάει καλά εδώ και εγώ το ίδιο. Έχουμε φίλους και εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου και τους ευχαριστούμε για αυτό. Θα μου έλειπε και η ηρεμία της πόλης».

Μίας και αναφέρθηκες στον κόσμο, πως σχολιάζεις την μικρή προσέλευση του κόσμου που υπήρχε καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς;

«Τα προβλήματα είναι πολλά στην Ελλάδα και αυτά έχουν αντίκτυπο και στο ποδόσφαιρο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό αφού το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο. Τους θέλουμε κοντά μας την νέα χρονιά και πιστεύω θα είναι ώστε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον κ. Ντεμόλ;

«Απέναντι μου ήταν καθαρός και αυτό το εκτιμώ. Είναι σημαντικό προσόν για έναν προπονητή να είναι ξεκάθαρος απέναντι στους παίκτες. Ως προπονητής έχει αποδείξει ότι είναι πετυχημένος».

Για τον κ Χριστοβασίλη η άποψη σου;

«Είναι το ίδιο καθαρός απέναντι μου. Ανέλαβε μία ομάδα με αρκετά προβλήματα κυρίως στον οργανωτικό τομέα και χρόνο με τον χρόνο κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Είναι σημαντικό για τον ίδιο αυτή η πρόοδος. Έχει δώσει πολλά στην ομάδα και την πόλη και έχει να δώσει ακόμη περισσότερα».

Για τον κ. Αγγελή;

«Έχουμε καλή συνεργασία. Απέναντι σε μένα ήταν πάντα σωστός. Αν τελείωνε τώρα η συνεργασία μας όπως προ είπα θα είχαν έναν φίλο στον Αργεντινή».

Ιωάννινα: Άκης Λιούτας



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved