«Πιστεύω στη σωτηρία»

«Πιστεύω στη σωτηρία»

Αναγέννηση Καρδίτσας- ΟΦΗ 2-1 ή αν προτιμάτε Βάιος Καραγιάννης εναντίον Νίκου Αναστόπουλου σημειώσατε άσο!

Η «ψυχή» ήταν αδιαμφισβήτητα το κυριότερο χαρακτηριστικό του Καρδιτσιώτη τεχνικού τόσο όταν φορούσε ποδοσφαιρικά και κοντά παντελονάκια, όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου… Η «ψυχή» δεν θα μπορούσε  να μην τον συντροφεύει και όταν αποφάσισε να γίνει «μαέστρος» από τον πάγκο…

Έτσι• με την ψυχή του, ο Βάιος Καραγιάννης μίλησε στο «onsports.gr» όταν με αφορμή τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, επικοινωνήσαμε μαζί του. Τον «πετύχαμε» μάλιστα την ώρα που παρακολουθούσε την μεγάλη αγάπη του, την ΑΕΚ. Και μιλώντας με την ψυχή, δεν μπορείς τίποτα να κρύψεις…

Και αν η ΑΕΚ είναι η μεγάλη του αγάπη, η πρώτη, η Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι και παντοτινή. Η σημαία επέστρεψε στον ιστό της και ο Βάϊος Καραγιάννης παραμένει από τους τελευταίους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου.

«Επέστρεψα στην Αναγέννηση γιατί αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα και τον κόσμο της. Δεν θα μπορούσα να τους αφήσω αβοήθητους» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Η αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων» της Καρδίτσας (βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Football League) άρχισε από την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό Αστέρα και ο ΟΦΗ ακόμα και αν συγκαταλέγεται στα φαβορί δεν μπόρεσε να την ανακόψει. Όπως δεν θα μπορούσε και μια ομάδα του Έλληνα τεχνικού να μην διακρίνεται από πάθος.

«Κατακτήσαμε δίκαια την νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν πιο τυχεροί αλλά επιδείξαμε περισσότερο πάθος και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και οι ποδοσφαιριστές μου διψούσαν για τους τρεις βαθμούς» θα τονίσει σχετικά με τον αγώνα για να συνεχίσει εκφράζοντας την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μια αισιοδοξία που πηγάζει από την εμφάνιση της Καρδίτσας κόντρα στους Κρητικούς.

«Η Αναγέννηση τα έχει όλα μπροστά της. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία, ωστόσο πιστεύω στη σωτηρία και είμαι αισιόδοξος. Αυτά που είδα σήμερα με κάνουν να πιστεύω. Πρέπει να έχουμε κουράγιο. Αν πάντως πέσουμε, θα γίνει πολύ δύσκολα. Θα παλέψουμε πρώτα» ήταν το σαφές μήνυμά του Καραγιάννη προς τις υπόλοιπες ομάδες ενώ προέβη και σε αποκάλυψη: «Θα κάνουμε τουλάχιστον 2-3 προσθήκες» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τους υποψήφιους στόχους.

Ο 42χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στον αντίπαλο της Αναγέννησης, ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι από τις ιστορικότερες και καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Έχει καλούς παίκτες και είναι ομάδα δουλεμένη από έναν πολύ καλό προπονητή. Σίγουρα και ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Αυτό δίνει και μεγαλύτερη σημασία στη νίκη μας για ψυχολογικούς κυρίως λόγους».

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα με τον Πανθρακικό τόνισε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε αγώνες. Θα είναι άλλος ένας δύσκολος αγώνας όπως και όλοι που θα κληθούμε να δώσουμε από εδώ και στο εξής. Θα πάμε στην Θράκη με πρώτο στόχο να μην χάσουμε και έπειτα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Βάιος Καραγιάννης έχοντας υπηρετήσει και την άλλη «κιτρινόμαυρη» αγάπη του, αυτή της Αθήνας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα συμβαίνοντα της ΑΕΚ:

«Την ΑΕΚ παρακολουθώ τώρα… Είναι υποτιμητικό αυτό που συμβαίνει (η ΑΕΚ έχανε με 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ), με θλίβει. Όπως και η γενικότερη απογοητευτική εικόνα της φετινής ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ωστόσο είναι ΑΕΚ και όλα τα προβλήματα θα τα ξεπεράσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που όσοι τον έχουν γνωρίσει μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Όταν πάλι η κουβέντα έφθασε στα διοικητικά του «Δικεφάλου» παρότι αμυντικός, φάνηκε εξίσου καλός και στις ντρίπλες.

«Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αν δεν είσαι από μέσα, δεν μπορείς να ξέρεις»

Παρόμοια διάθεση έδειξε και για το προπονητικό του μέλλον: «Αυτή τη στιγμή με απασχολεί μόνο η σωτηρία της ομάδας και τίποτα άλλο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν όνειρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις…»

Τότε ήταν που η ΑΕΚ δεχόταν και το τέταρτο «χαστούκι» από τους Βολιώτες και ένα επιφώνημα απογοήτευσης ακούστηκε από την άλλη άκρη της γραμμής…



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved