Με… ελικόπτερο στην Super League

Με… ελικόπτερο στην Super League

Τα γιορτινά του φόρεσε την Παρασκευή (20/5) το Αγρίνιο, που πανηγύρισε την άνοδο και την κατάκτηση της Football League από τον Παναιτωλικό.

Το Onsports έδωσε το «παρών» στην φιέστα των «καναρινιών», που ολοκληρώθηκε μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο. Το… τελετουργικό ξεκίνησε λίγη ώρα πριν την έναρξη του φιλικού, όπου παιδιά από την ομάδα των Νέων της ομάδας, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλες σημαίες του Παναιτωλικού.

Στην συνέχεια, παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο όλες οι ομάδες από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, από τους προπαίδες μέχρι και την ομάδα των Νέων, που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές από τον Δήμαρχο Αγρινίου, Παύλο Μοσχολιό.

Μετά την απονομή, το ελικόπτερο του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όπου βγήκε μια ξανθιά καλλονή και τοποθέτησε την μπάλα στην σέντρα του γηπέδου, δίνοντας το έναυσμα για την αποθέωση των φιλάθλων, κατά την είσοδο των δύο ομάδων.

Το φιλικό των δύο ομάδων ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:10. Ο Μπάμπης Τεννές, παρουσίασε την ομάδα του με τους: Τζενάμο, Μπελεβώνη, Βούκοβιτς, Αναστασιάδη, Κούσα, Εντζεγκουέλε, Δέντσα, Μπουμάλ, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδη, Καραμαλίκη.

Από την άλλη, ο Τάκης Λεμονής, προτίμησε τους: Πρελ, Σιόβα, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκη, Σάμαρη, Κούρντι, Βλάχο, Σταμάτη, Ντούνη, Αναστασόπουλο.

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, χάρις σε τέρμα του Μάκη Μπελεβώνη στο 8'. Στην συγκεκριμένη φάση, ο Βούκοβιτς έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Παλαιολόγος σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά, ο αρχηγός των Αγρινιωτών με πλασέ, έκανε το 1-0.

Φανταστική ατμόσφαιρα είχαν δημιουργήσει οι περίπου 4000 φίλαθλοι του Παναιτωλικού που έδωσαν το «παρών» στην μεγάλη φιέστα των Πρωταθλητών της Football League, οι οποίοι εμφανίστηκαν... ανυπόμονοι για την απονομή του τίτλου στα «καναρίνια». Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού, ξεκίνησαν οι εργασίες για την απονομή του πρωταθλήματος της Football League με την τοποθέτηση εξέδρας στο κέντρο του γηπέδου, ενώ πιο μπροστά ήταν ένας πάγκος με το τρόπαιο και τα μετάλλια που απονεμήθηκαν στους παίκτες των «καναρινιών».

Λίγο πριν το... κάλεσμα των ποδοσφαιριστών, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, τίμησε τον πρόεδρο της Football League και Football League 2, Σπύρο Καλογιάννη για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» των Αγρινιωτών, τίμησε τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη. Στην συνέχεια, ο σύλλογος παλαιμάχων του Παναιτωλικού, τίμησε τον γενικό αρχηγό του Πανιωνίου, Γιώργο Δέδε. Την βράβευση έκανε ο Βασίλης Μπεκατόρος.

Εν συνεχεία, στην ειδική εξέδρα που είχε δημιουργηθεί, το «παρών» έδωσαν μικρά παιδιά των τμημάτων του Παναιτωλικού, ο Φώτης Κωστούλας, συνοδευόμενος από τη σύζηγό του και ακολούθησαν ένας ένας οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, με τελευταίο τον αρχηγό της ομάδας, Μάκη Μπελεβώνη. Στις 20:24 ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης έδωσε το τρόπαιο στον Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος κάλεσε δίπλα του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και σήκωσαν στον ουρανό του Αγρινίου το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Και ακολούθησε μεγάλο πάρτυ.

Οι παίκτες των «καναρινιών» έκαναν το γύρο του θριάμβου, ενώ τα χαρτάκια στα χρώματα του Παναιτωλικού γέμισαν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ομάδας. Ειδική λάμψη έδωσαν τα πυροτεχνήματα που έβγαιναν από το τέρμα του γηπέδου για περίπου 10 λεπτά. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν πολλοί φίλαθλοι των Αγρινιωτών που πανηγύριζαν μαζί με τους παίκτες την άνοδο, ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκε το «Είμαστε πια πρωταθλητές».

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved