«Ανοικτός στην κριτική»

«Ανοικτός στην κριτική»

Δεν έχει πρόβλημα με την κριτική αλλά θα είναι «σκληρός» απέναντι στους ρουφιάνους ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ.

Ο Βέλγος προπονητής το μεσημέρι της Παρασκευής (20/05) παραχώρησε συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στην επίτευξη της ανόδου, στην άσχημη πορεία της ομάδας στον β’ γύρο αλλά και στην κριτική που δέχεται. Μάλιστα τόνισε πως γνωρίζει πλέον τους ρουφιάνους, ενώ επεσήμανε πως αυτόν και τους παίκτες του περιμένει πολλή δουλειά καθώς οι απαιτήσεις στη Super League είναι υψηλότερες.

Αρχικά τόνισε: «Είπα συγχαρητήρια σε όλους που πέτυχαν το στόχο που θέσαμε από την αρχή της σεζόν. Είμαστε υπερήφανοι που τα καταφέραμε και θεωρώ ότι δικαιούμαστε τώρα 5 βδομάδες διακοπές για να είμαστε ξεκούραστοι για την καινούργια σεζόν».

Σχετικά με τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας επεσήμανε: «Τις τελευταίες δύο ημέρες έγιναν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν και με αυτούς που θα φύγουν αναφορικά με το μέλλον της ομάδας. Έγινε συζήτηση και για τη σύσταση του τεχνικού επιτελείου και για τα τεχνικά θέματα που πρέπει να λυθούν πριν τη μεταγραφική περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινούμαστε μεταγραφικά αφού τους τελευταίους δύο μήνες παρακολουθούμε παίκτες».

Όσο για τη νέα σεζόν στη Super League, δήλωσε: «Θα είναι πιο εύκολη γιατί είμαι ήδη ένα χρόνο εδώ και άρα γνωρίζω πλέον περισσότερα για την ομάδα και άρα γνωρίζω και τους ρουφιάνους. Ο κ. Πάνος Μπούρης από την εφημερίδα «ΣΟΥΤ» κάνει συστηματικά αρνητική κριτική. Οι συντάκτες της εφημερίδας «Αθλητική Γνώμη» ξέρουν μπάλα αλλά δεν συμμερίζομαι τις απόψεις τους. Εγώ από την αρχή ήμουν ειλικρινής απέναντί τους δημοσιογράφους και επιθυμώ και αυτοί να είναι ειλικρινείς απέναντι μου».

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ

Για τα θετικά και τα αρνητικά της χρονιάς: «Θετική ήταν η επίτευξη του στόχου της ανόδου και αρνητικά ο όχι και τόσο καλός β΄γύρος της ομάδας. Όμως αυτή είναι η δουλειά μου. Να εξετάσω τι έφταιξε για να μην επαναληφθεί τη νέα χρονιά».

Για το αν έπρεπε κάποιο μέλος της ομάδας να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους για τι βαρύ 4-1 από τον ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι στη ζωή πρέπει να λέμε συγνώμη μόνο στα μεγάλα λάθη. Στο Ηράκλειο η ομάδα έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη υπήρξε ανατροπή στην αναλογία παικτών. Παίζαμε 11 εναντίων 15 (4 διαιτητές). Άρα σ' αυτή την περίπτωση δεν έχω κάτι για να απολογηθώ. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος απογοητεύτηκε από την απώλεια του τίτλου αλλά και οι παίκτες και εγώ απογοητευτήκαμε το ίδιο».

Για την κριτική που δέχεται και αν έχει παράπονο: «Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική. Έχω πρόβλημα με τους ρουφιάνους και ξέρω ποιοι είναι μέσα και έξω από την ομάδα. Όπως είμαι εγώ ειλικρινής θέλω και οι εφημερίδες και τα μέσα να είναι και αυτά ειλικρινή απέναντι μου. Αν θέλουν να κάνουν κριτική ας υπογράφουν τα κείμενα τους. Όχι ανώνυμα. Ξέρω ποιοι είναι οι ρουφιάνοι μέσα και έξω από την ομάδα και θα προσπαθήσω να εξαλείψω το φαινόμενο. Πάντως αυτή τη συνέντευξη τύπου την έκανα για την επιτυχία του ΠΑΣ όχι για τους ρουφιανιά».

Για το θέμα Κώτσιου και αν γνώριζε τι ειπώθηκε μεταξύ παίκτη και Μαχλά και γιατί παρόλα αυτά έπαιξε: «Το άκουσα αλλά δεν γνωρίζω τι έγινε. Δεν μίλησα με τον Κώτσιο πριν τον αγώνα και δεν γνωρίζω την αλήθεια. Ενημερώθηκαν μετά τον αγώνα».

Για την χαλάρωση που υπήρξε στο β΄γύρο: «Κάποιοι παίκτες ήταν αρκετά κουρασμένοι λόγω της πίεσης που υπήρχε στην ομάδα. Οι ίδιοι οι παίκτες μου το είπαν και αναφέρομαι στους έμπειρους και όχι σε μικρούς παίκτες. Με την εμπειρία που υπάρχει αφού και οι παίκτες και εγώ περάσαμε από μεγάλες ομάδες, γνωρίζουμε ότι η πίεση αυτή είναι αναπόφευκτη».

Για τη νέα σεζόν στη Super League: «Του χρόνου θα είναι μία διαφορετική χρονιά από τη φετινή που είχαμε στόχο να ανέβουμε. Τώρα στόχος είναι η παραμονή και άρα η πίεση είναι διαφορετική. Δεν σημαίνει αυτό ότι θα δουλέψουμε λιγότερο. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο για να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος».

Για τις μεταγραφές και το νέο ρόστερ: «Στο ρόστερ θα υπάρξουν περίπου 26 παίκτες. Θα ενισχυθούμε στη θέση του τερματοφύλακα και θέλουμε δύο στόπερ, δύο κεντρικούς αμυντικούς και δύο σέντερ φορ. Πάντως μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή παρά αυτά που ακούγονται. Κανένας δεν έχει υπογράψει ακόμη».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved