«Δεν έχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

«Δεν έχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

Την διαβεβαίωση ότι δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ούτε με καμία άλλη ομάδα, έδωσε ο Μπάμπης Ταμπάσης.

Ο τερματοφύλακας του Διαγόρα σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ξεκαθάρισε πως παρά τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα δεν έχει έρθει σε συμφωνία, ούτε με την ΑΕΚ, αλλά ούτε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα ή κάποιον άλλο σύλλογο.

Μίλησε ακόμα για την κατάσταση που επικρατεί στον Διαγόρα και εξέφρασε τη λύπη του για τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και την απαισιοδοξία του για την βιωσιμότητα της ομάδας της Ρόδου.

Τόνισε ακόμα πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δύσκολα μια ευρωπαϊκή ομάδα θα εμπιστευτεί κάποιον παίκτη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Τέλος, σε ερώτηση για τα play off της Super League, ανέφερε ότι θεωρεί φαβορί τον ΠΑΟΚ, είπε πως ο Παναιτωλικός δίκαια ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Football League, ενώ για το ποια ομάδα θα συνοδέψει Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι θα είναι μία εκ των ΟΦΗ – Λεβαδειακού.

Αναλυτικά ο Μπάμπης Ταμπάσης είπε:

Για τα προβλήματα του Διαγόρα: «Δυστυχώς τα είχαμε πει και παλαιότερα. Είχα εκφράσει τις ανησυχίες μου που είχαν αποχωρήσει πολλοί παίκτες, είχαμε προβλήματα οικονομικά, διοικητικά και κάποια στιγμή θα βγουν όλα στην επιφάνεια και μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς , επιβεβαιώθηκα».

Για το αν η ομάδα θα μπορούσε να είχε κινδυνεύσει ακόμα και με υποβιβασμό: «Με τα παιδιά τα είχαμε συζητήσει, κάναμε ένα πολύ καλό δίμηνο και αυτό μας επέτρεψε να μείνουμε ψηλά. Υπήρχε και μία χαλάρωση τον τελευταίο καιρό. Βέβαια, αν είχαμε ανάγκη για βαθμούς θα ήμασταν κι εμείς πιο συγκεντρωμένοι. Με την έννοια ότι είχαμε σωθεί μαθηματικά, οπότε χαλαρώσαμε, ξέραμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπούμε στα play off. To είχαμε συζητήσει , όμως, ότι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχαμε κάνει αυτή την καλή πορεία».

Για το τι θα ήθελε αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω: «Αν γύριζε ο χρόνος πίσω, θα ήθελα να ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση που είχαμε σαν διοίκηση. Όχι τόσο οικονομικά, όσο οργανωτικά, να είχαν μείνει όλοι οι παίκτες κ.λπ. Ετσι κι αλλιώς όλοι θέλαμε να διακριθεί η ομάδα. Το θέμα είναι όταν σταματάει το κίνητρο. Ξέραμε εδώ και δύο μήνες ότι δεν θα μπούμε στα play off, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική μας κατάσταση. Αυτό σου κόβει τα πόδια, όχι τόσο το οικονομικό. Χώρια που αισθάνεσαι πια άσχημα, νοιώθεις ότι ζητιανεύεις, αντί να αισθάνονται άσχημα εκείνοι».

Για το τι βλέπει για το μέλλον του Διαγόρα: «Δυστυχώς από αυτά που ακούω, παρόλο που εδώ και 10 ημέρες είμαι στην Αθήνα, ανησυχώ για την βιωσιμότητα της ομάδας. Ακούω πολλά, αλλά ξέρεις δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη όταν τόσες φορές έχουν φανεί ανακόλουθοι στο λόγο τους. Ανησυχώ και είναι κρίμα για το νησί και για την ομάδα όσα συμβαίνουν.

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά και κάποια άλλα που λένε ότι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν έχω συμφωνήσει ούτε με την ΑΕΚ ούτε με κάποια άλλη ομάδα. Είμαι ελεύθερος από τον Διαγόρα και είναι λογικό να έχω συζητήσεις με κάποιες ομάδες. Με άλλες το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό, με άλλες περισσότερο ουσιαστικό, θα τα βάλω σε μια σειρά και θα αποφασίσω.

Για το αν έχει συζητήσει ο μάνατζέρ του με κάποιες ομάδες: «Εχουν γίνει συζητήσεις, διάβασα κι εγώ για την ΑΕΚ, αλλά δεν ισχύει. Η θέση του τερματοφύλακα είναι διαφορετική, παίζει πιο πολλά χρόνια. Πρόβλημα δεν θα είχα να επιστρέψω στην Super League, σε κάποια ομάδα, κοιτάζω ποια θα είναι η καλύτερη περίπτωση για μένα, πού θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, περισσότερες ευκαιρίες, όλα παίζουν ρόλο, σαφώς παίζει ρόλο και ποια θα είναι η ομάδα. Πρέπει να τα βάλω σε μια βαθμίδα όλα αυτά».

Για το αν θα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό: «Θέλω να παίξω στο εξωτερικό, αλλά δύσκολα εμπιστεύονται Ελληνες παίκτες και ειδικά παίκτες από τη Β΄ Εθνική. Δεν εμπιστεύονται την ποιότητα και τη δυναμικότητα της Β’ Εθνικής. Επομένως, είναι δύσκολο κάτι τέτοιο. Θα το ήθελα πολύ, αυτό όντως ισχύει».

Για το αν τον ιντριγκάρει η περίπτωση να τον ζητούσε ο Ολυμπιακός σαν δεύτερο τερματοφύλακα: «Αυτό είναι υποθετικό σενάριο, τι να συζητήσουμε; Δεν είναι ένα κι ένα κάνουν δύο. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει και… έντεκα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Σίγουρα όταν ασχολούνται μεγάλες ομάδες μαζί σου, είναι ενδιαφέρον. Το δύσκολο είναι όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Εκεί πλέον αγχώνεσαι και προσπαθείς να βάλεις dead line. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον είσαι πιο άνετος και ψάχνεις για το καλύτερο».

Για το τι βλέπει για τα play off της Super League: «Πιστεύω ότι έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Εχει τρεις σίγουρους βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα του. Δεν του φτάνει, βέβαια, θέλει συνδυασμούς στα άλλα αποτελέσματα, εκτός αν δεν χάσει στο ΟΑΚΑ, οπότε κρατάει την τύχη του στα χέρια του. Πιστεύω ότι είναι φαβορί, πιο έτοιμος από τους άλλους. Ο Παναθηναϊκός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, η ΑΕΚ δείχνει ότι το θέλει πολύ. Θα γίνει μάχη.

Για το αν κατέκτησε δίκαια  ο Παναιτωλικός το πρωτάθλημα στην Football League: «Αφού η βαθμολογία δείχνει ότι είναι παραπάνω, τότε είναι δίκαιο. Μετράει η διάρκεια στο πρωτάθλημα. Κατά τη γνώμη μου, αν με ρωτάς ποια ομάδα ήταν καλύτερη, επειδή τις αντιμετωπίσαμε και τις δύο, τα Γιάννινα ήταν καλύτερα. Από την στιγμή, όμως, που ο Παναιτωλικός ήταν πιο συνεπής στα τελευταία παιχνίδια, συγκριτικά με τα Γιάννινα, και κατάφερε να προσπεράσει, τότε δίκαια είναι πρωταθλητής».

Για το ποιος θα ανεβεί από την Football League στην Super League: «Κατ’ αρχήν θα ανεβεί ένας ή δύο; Δεν ξέρουμε ακόμα. Πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μεταξύ ΟΦΗ και Λεβαδειακού. Αν δεν πάρει ο ΟΦΗ αδειοδότηση, ο Λεβαδειακός θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανεβεί μετά τους Παναιτωλικό και ΠΑΣ. Εδώ όμως δεν ξέρουν ακόμα οι ίδιοι ποιοι θα παίξουν στα play offs».



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved