Στη Βουλή για τον ΟΦΗ

Στη Βουλή για τον ΟΦΗ

Επερώτηση στον αρμόδιο υπουργό έκανε ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, για την υπόθεση της αδειοδότησης του ΟΦΗ.

Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης με την αδειοδότηση του ΟΦΗ δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει, ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, προέβη σε επερώτηση στη Βουλή. Αναφερόμενος λοιπόν στον αρμόδιο υπουργό ζητάει να τηρηθούν οι κανονισμοί και να μην υπάρξει «παράκαμψη» για χάρη άλλων ομάδων.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Καθώς εκκρεμεί η διαδικασία για την έγκριση της άδειας συμμετοχής του ΟΦΗ την ερχόμενη Ποδοσφαιρική περίοδο στην Superleague μετά τον αποκλεισμό του Ηρακλή, καταγράφεται σύμφωνα με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, μια συντονισμένη προσπάθεια να «παρακαμφθεί» ο υπάρχων κανονισμός, να μην επικυρωθεί (και τυπικά) ο βαθμολογικός πίνακας, με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία ομάδα προς υποβιβασμό.

Για το λόγο αυτό, είναι κρίσιμο από το ΔΣ της ΕΠΟ και το ΔΣ της Superleague να τηρηθεί στο ακέραιο η έως σήμερα απαραβίαστη αρχή ότι ομάδα που υποβιβάζεται σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαίωμα προαγωγής για την ίδια περίοδο και ότι τον αριθμό των ομάδων συμπληρώνουν αυτές που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα βαθμολογίας της αμέσως επόμενης κατηγορίας. Εξίσου κρίσιμο είναι να υπάρξει πλήρης, απρόσκοπτης και ενιαία εφαρμογή των κανονισμών και των κείμενων διατάξεων και η στήριξη σε αυτό όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Κατόπιν των ανωτέρω

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
1. Δεσμεύστε για την πλήρη και πιστή εφαρμογή των κανονισμών και των κείμενων διατάξεων κατά τη διαδικασία αδειοδότησης των ομάδων για τη συμμετοχή τους στη Superleague;
2. Πρόκειται να τηρηθεί στο ακέραιο η έως σήμερα απαραβίαστη αρχή ότι ομάδα που υποβιβάζεται σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαίωμα προαγωγής για την ίδια περίοδο και ότι τον αριθμό των ομάδων συμπληρώνουν αυτές που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα βαθμολογίας της αμέσως επόμενης κατηγορίας;».



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved