Κρητικός: «Δεν θα δυσκολευτούμε»

Κρητικός: «Δεν θα δυσκολευτούμε»

Την αισιοδοξία του πως η Ηλιούπολη θα καταφέρει να παραμείνει στην Football League, εξέφρασε ο Στέλιος Κρητικός, με αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports.

Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για την διαδικασία των play out και play off, που φέτος αποτελούν κριτήριο για τον υποβιβασμό και προβιβασμό των ομάδων, στη Football League και Super League αντίστοιχα.

Ο 25χρονος επιθετικός, μίλησε για τους λόγους, που η Αθηναϊκή ομάδα δεν απέδωσε αυτά που θα μπορούσε στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη «σωτηρία» της, μέσα από τη διαδικασία των play out.

Την Κυριακή (15/5) στο ματς με τον Παναιτωλικό, τελικά δεν έφτασε το γκολ που  πέτυχες και πλέον θα κληθείτε να διεκδικήσετε την παραμονή μέσω των play out. Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο το έργο σας.

Φυσικά. Πιστεύω όμως, ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, από τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε στα play out. Ακόμη δεν ξέρουμε τον έναν από τους τέσσερις αντιπάλους, τον Ιωνικό ή τον Αγροτικό Αστέρα, οι οποίοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Δεν νομίζω να δυσκολευτούμε και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η Ηλιούπολη δεν απέδωσε αυτά που θα μπορούσε τη φετινή χρονιά, βρισκόμενη αυτή την στιγμή να παλεύει για την παραμονή της;

Όπως είπες κι εσύ, δεν αποδώσαμε αυτά που μπορούσαμε, δεν θα εστιάσω όμως κάπου συγκεκριμένα. Απλά κάποια προβλήματα που υπήρχαν δεν μας επέτρεψαν να αποδώσουμε, αυτά που μπορούσαμε να αποδώσουμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή την στιγμή βρεθήκαμε σε αυτή την θέση που είμαστε τώρα.

Πως κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα της Football League;

Πιστεύω ότι κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό. Αν εξαιρέσουμε φέτος τις δύο πρώτες ομάδες, οι οποίες ξεχώρισαν από την αρχή, οι υπόλοιπες είναι ισοδύναμες μεταξύ τους, έχοντας ως αποτέλεσμα, να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τα  play off και τα play out, που από φέτος ισχύουν στη Football League;

Είναι δύο  διαφορετικές διαδικασίες, κάποιες ομάδες παλεύουν για την άνοδο και κάποιες άλλες για την παραμονή, ωστόσο τόσο τα play off όσο και τα play out δίνουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο σου με την ομάδα της Ηλιούπολης. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για εσένα;

Αυτό που σκέφτομαι αυτή την στιγμή είναι το καλό της ομάδας μου και αυτό που θέλω είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτό το πράγμα με απασχολεί την προκειμένη στιγμή.

Αν και ο κ. Τσίρκοβιτς δεν είναι αρκετές μέρες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο για την ομάδα.

Σίγουρα. Ήρθε σε μία δύσκολη φάση για την ομάδα. Δεν προλαβαίνει να αλλάξει και πολλά πράγματα. Προσπαθεί όμως μέσα από τις προπονήσεις να μας βοηθήσει να αποκομίσουμε κάποια καλά στοιχεία. Είναι ένας δουλευταράς και ξέρει να κάνει σωστά την δουλειά του. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε.





Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved