«Το θέλαμε για τον κόσμο»

«Το θέλαμε για τον κόσμο»

Αισιόδοξος ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Super League, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φώτης Παπουλής.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, μίλησε στον «Αthletic Radio 104,2», όπου και αναφέρθηκε στο νικηφόρο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον κόσμο της ομάδας, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες, αλλά και για τις ελπίδες για άνοδο στην Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι σκέφτηκε την στιγμή της πάσας στο τέταρτο γκολ:

«Νομίζω εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι το καλύτερο. Μου βγήκε έτσι και χαίρομαι ιδιαίτερα που βγήκε η πάσα και έβαλε το γκολ ο Αγρίτης. Μετά το 3-1 είχε καθαρίσει το παιχνίδι, κατέληξε έτσι η φάση και βάλαμε το κερασάκι στη τούρτα».

Για τις ιδιαιτερότητες που είχε ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Από τις πρώτες μέρες που ήρθα στην ομάδα τα παιδιά συζήταγαν αυτό τον αγώνα. Από τις αρχές της εβδομάδας μπήκαμε σε αυτό το τρυπάκι, το θέλαμε για τον κόσμο και για εμάς και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας στήριξε. Σίγουρα η ομάδα το τελευταίο καιρό παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Στο τελευταίο παιχνίδι μας βγήκανε όλα και το γεγονός πως κερδίσαμε μια καλή ομάδα μας αξιώνει περισσότερη».

Για την εικόνα που έδειξε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ:

«Θέλω να πω πως εγώ πιστεύω πως και στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά γιατί ακούστηκε πως το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ήμασταν συνέχεια στην περιοχή του ΠΑΣ και στην μοναδική ευκαιρία του ο ΠΑΣ έβαλε γκολ Σίγουρα το γκολ του Αγρίτη πριν το ημίχρονο μας βοήθησε, αλλά δείξαμε στο 2ο ημίχρονο ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κάτι που δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα».

Για τα play off:

«Καταρχήν πρέπει να σκεφτούμε το θέμα της αδειοδότησης και να πάρουμε το πολυπόθητο χαρτί. Τα παιδιά που ήταν πέρσι στην ομάδα ξέρουν τι είναι τα play off και πιστεύω πως το ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Τα play off είναι μια άλλη ιστορία και μπορεί να γίνουν και εκπλήξεις. Θεωρώ πως είμαστε το φαβορί, μας θεωρούν και οι άλλοι σαν φαβορί αλλά μπορούν να γίνουν και εκπλήξεις. Το βλέπουμε και στα πλέι οφ της Super League αυτό. Θεωρώ πως θα είναι ένα αβαντάζ αν παίξουμε στην έδρα μας το πρώτο παιχνίδι».

Για το αν ο ΟΦΗ έπρεπε να έχει πάρει την απευθείας άνοδο:

«Θα έπρεπε να είμαστε στις 2 πρώτες θέσεις. Κάναμε κάποια λάθη, τα έχουμε δει και τα έχουμε αποτυπώσει ώστε να μην βρεθούμε στην θέση που βρέθηκε η ομάδα πέρσι στα play off».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του ΟΦΗ:

«Το έχουν πει όλοι οι συμπαίκτες μου. Παρά τα προβλήματα εμείς πραγματικά είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι το βασικό στοιχείο που πηγαίνει έτσι. Κανείς από μας δεν κοιτάει το διοικητικό και το οικονομικό. Βλέπουμε το ποδόσφαιρο και μόνο αυτό τώρα».

Για τους αντιπάλους του ΟΦΗ στα play off:

«Γνωρίζουμε τις ομάδες που θα παίξουμε, όποιες και αν είναι τελικώς αυτές. Αν ο ΟΦΗ είναι σοβαρός, θεωρώ πως εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς η άνοδος. Σίγουρα όλες οι ομάδες είναι καλές αλλά θεωρώ πως εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς».

Για το αν παίζει ρόλο η έδρα στα play off:

«Σίγουρα παίζει πολύ βασικό ρόλο. Θεωρώ πως αν πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, πολύ δύσκολα θα χαθεί η άνοδος».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Χαίρομαι που είμαι παίκτης του ΟΦΗ. Οι πιο πολλοί αν τους ρωτήσεις σου λένε για 12ο παίκτη όμως ο ΟΦΗ πραγματικά έχει ένα 12ο παίκτη. Τους θέλουμε δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους όπως και αυτοί».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα:

«Αν η συνολική παρουσία της ομάδας είναι καλή νομίζω πως πηγαίνω και καλά. Αν η ομάδα πάει καλά νομίζω πως πάει και η προσωπικότητα. Είναι κάπως αλληλένδετα αυτά τα δύο. Δεν θέλω να το γενικοποιήσω στο άτομο μου».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν:

«Είναι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φοράω για πολλά χρόνια αυτή την φανέλα».

Για το που του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο:

«Μ’αρέσει να παίζω παντού. Μ’αρέσει να εναλλάσσομαι στις θέσεις γιατί έτσι δημιουργείς και περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο. Είναι ευτύχημα θεωρώ να παίζεις σε περισσότερες από μία θέσεις όπως συμβαίνει και με τον Αγρίτη και τον Γιακούμπου».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved