«Πλήρης ο φάκελος»

«Πλήρης ο φάκελος»

Η υπόθεση με την αδειοδότηση του ΟΦΗ θα έχει αίσιο τέλος σύμφωνα με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει πλέον στα χέρια της τον φάκελο του ΟΦΗ, με όλα τα στοιχεία. Την αισιοδοξία του για την τελική απόφαση εξέφρασε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2».

«Η εκτίμηση μου είναι ότι η υπόθεση πήγε καλά. Αποδείξαμε με το λόγο μας και τα στοιχεία που παρουσιάσαμε ότι η ομάδα έχει μέλλον. Εχουμε δεσμευτεί ότι θα τακτοποιούμε τις υποχρεώσεις προς το κράτος, ενώ δεν υπάρχει ούτε  ένα μαύρο συμβόλαιο στον ΟΦΗ. Η ομάδα μας με ένα καλύτερο τρόπο διαχείρισης είναι πολύ βιώσιμη. Πέρσι βγήκαμε πρώτοι στα εισιτήρια και έχει ένα μέγα πλήθος που στηρίζει αυτήν την ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε την ουσία. Μπορεί να υπήρξε μια καθυστέρηση η οποία δικαιολογήθηκε απόλυτα. Είναι τακτοποιημένα τα πάντα. Η Επιτροπή στάθηκε στην βιωσιμότητα της ομάδας και αποδείξαμε ότι η ομάδα είναι βιώσιμη .Στο δικαστήριο αποδείχθηκε ότι ο Πέερσμαν έχει εξοφληθεί, ενώ και με τον Σουλεάπ, έχει ρυθμιστεί η οφειλή του. Παρουσιάστηκαν υπογραφές, εμβάσματα τραπέζης, όπου έχουν κατατεθεί τα χρήματα. Είχαμε καθαρές απαντήσεις για όλα. Δεν θέλω να προκαταλάβω τη θέση της Επιτροπής, αλλά βλέπω ότι υπάρχει πληρότητα φακέλου και η ομάδα είναι οικονομικά βιώσιμη» τόνισε αρχικά ο Κουράκης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είπα και για τις μεγάλες διαφορές που έχουν στα έσοδα τους οι ομάδες της Α’ με την Β’ κατηγορία. Στην Α’ Εθνική τα τηλεοπτικά είναι 2,5 εκ. ευρώ, ενώ στην Β’ κατηγορία είναι 200 χιλιάδες ευρώ. Αυτή η μεγάλη απόκλιση δημιουργεί κάποια παρατράγουδα. Θα κατατεθεί ένα πρόσθετο υπόμνημα μέχρι την Τετάρτη και η απόφαση θα βγεί σύντομα. Ολοι αισιοδοξούμε ότι μετά από μια τέτοια πορεία η ομάδα θα τα καταφέρει. Διαφορετικά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτήν. Η εκτίμηση μου είναι ότι ο φάκελος του ΟΦΗ, είναι πολύ καλός. Αν δεν είχαμε πέρσι την ατυχία να έπαιρνε την άνοδο η ομάδα, σήμερα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Εύχομαι ότι η ομάδα φέτος θα τα καταφέρει και με ένα καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό του χρόνου, θα πάμε καλύτερα. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι βοηθούμε πραγματικά. Και έχουμε βοηθήσει οικονομικά και ηθικά».

Τέλος, μίλησε και για την βομβιστική επίθεση που δέχτηκε, επισημαίνοντας: «Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Πιστεύω ότι θα κάνει καλά την δουλειά της και ο υπεύθυνος θα λογοδοτήσει».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved