Η βεντέτα καλά κρατεί!

Η βεντέτα καλά κρατεί!

Ευθεία επίθεση προς τον Νίκο Μαχλά εξαπέλυσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, για τη «φιλοξενία» που έτυχε η αποστολή στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Οι Ηπειρώτες, με ανακοίνωσή τους, καταφέρονται εναντίον του προέδρου των Κρητικών, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου πως επεδείχθη η κρητική φιλοξενία, την στιγμή που, σύμφωνα πάντα με τους «κυανόλευκους», ο Νίκος Μαχλάς δεν εγγυήθηκε την παρουσία της διοίκησης στο γήπεδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση, αναφέρει:

Κύριε Νίκο Μαχλά

Με έκπληξη και απορία αναγνώσαμε σήμερα το πρωί, δηλώσεις σας σε ιστοσελίδα του Ηρακλείου. Αναφέρετε ότι δήθεν στο χθεσινό παιχνίδι, περάσατε μηνύματα και επεδείχθη σε όλους, ποια είναι η κρητική φιλοξενία.

Την Κρητική φιλοξενία τη γνωρίζουμε καλά, αλλά εσείς κύριε Μαχλά δεν έχετε καμία σχέση με αυτή και μη την καπηλεύεστε.

Αντιλαμβανόμαστε, ότι για εσάς, ελάχιστη συμβολή  σε αυτό (δηλαδή στην «φιλοξενία» που επιδείξατε), είχαν  οι περισσότεροι από τριακόσιους αστυνομικούς, τα δεκάδες οχήματα της  αστυνομίας και μοτοσικλέτες, οι αστυνομικοί της ασφάλειας με πολιτικά που επιστρατεύτηκαν,  αλλά και το σχέδιο καταδρομικής αφίξεώς μας. Για εμάς είχαν καθοριστική συμβολή στην ασφάλειά μας.

Δημιουργεί βέβαια απορία, η ατελέσφορη προσπάθεια αποπροσανατολισμού που κάνετε, για να εμφανίσετε, ότι φίλοι σας Γιαννιώτες, δήθεν σας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πείτε, ποία πρόσωπα σας ευχαρίστησαν, αφού τα μέλη της διοικήσεως, δεν ήταν δυνατό να είναι παρόντα στο γήπεδο αν και ευρίσκονταν στο Ηράκλειο. Τούτο συνέβη,  αφού εσείς αλλά και στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, τηλεφωνικώς, φιλικά μας «νουθετούσατε» να μην έρθουμε στο γήπεδο. Και όταν είδατε ότι η «νουθεσία» δεν έπιανε τόπο, αρχίσατε να μας δηλώνετε ότι δεν εγγυάστε την ασφάλεια και την σωματική μας ακεραιότητα, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Για να μη διεγείρουμε τα «φιλόξενα» αισθήματά σας, αποφασίσαμε με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδος, να μην είμαστε παρόντες στον αγωνιστικό χώρο και σε πάγκο που η αστυνομία επέλεξε, με δική της πρωτοβουλία, για να «φιλοξενηθούμε». Επίσης, αρνηθήκαμε να μας συνοδεύει μια διμοιρία, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως πρότεινε η Αστυνομία, ή οποία επίσης ανέμενε την υψηλή σας φιλοξενία. Προτιμήσαμε να μη στερήσουμε τις δυνάμεις από τις αρχές, που ήταν σαφές ότι ήταν απαραίτητες, αφού ποτέ στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν έτυχε διοίκηση ομάδος ή στελέχη μιας ΠΑΕ, να «φιλοξενούνται» με μια πάνοπλη διμοιρία και μάλιστα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Προφανώς και στα πλαίσια της φιλοξενίας όπως ειδικά εσείς την εννοείτε, (όχι των λοιπών Κρητών που δεν έχουν σχέση με τη δική σας συμπεριφορά), ήταν και οι συστάσεις αρχικά, νουθεσίες αργότερα και στο τέλος ευθείες απειλές σας, υμών αλλά και άλλου συνεργάτη σας, προς τον τέως συνάδελφό σας Ηλία Κώτσιο, να μην έρθει να παίξει στο Ηράκλειο. Είναι δείγμα φιλοξενίας, ότι δεν προτείνατε με τον ίδιο «φιλόξενο» τρόπο και την ενδεκάδα που έπρεπε να αγωνιστεί εχθές.

Τη φιλοξενία σας γεύτηκαν και οι πέντε αστυνομικοί, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά και οι λοιποί που παρά τον τραυματισμό τους, συνέχισαν την υπηρεσία τους στην μάχη του οδοφράγματος. που στήθηκε δίπλα στο γήπεδο για να μας «καλωσορίσει».

Χαιρόμαστε που βλέπουμε πρόσφατες φωτογραφίες σας στις εφημερίδες, γιατί δια ζώσης, σας είδαμε την τελευταία φορά που ήρθατε στα Γιάννινα, όταν και με γλυκά σας επισκεφτήκαμε στο ξενοδοχείο που μένατε, για να σας καλωσορίσουμε.

Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved