«Ο ΟΦΗ είναι για Super League»

«Ο ΟΦΗ είναι για Super League»

Tην πεποίθησή του ότι η ομάδα του ΟΦΗ αξίζει να παίζει στην Super League εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αρης Γαλανόπουλος.

Μιλώντας στον Sentra FM 103,3 o 30χρονος αμυντικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε ακόμα στον χθεσινό αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε ότι η απευθείας άνοδος χάθηκε για τους Κρητικούς στις λεπτομέρειες, μίλησε για την συμπαράσταση του κόσμου στην πορεία της ομάδας, για το «ντέρμπι» της αδειοδότησης, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη βάσει βαθμολογίας την άνοδο των Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα στην «μεγάλη» κατηγορία.

Αναλυτικά ο Αρης Γαλανόπουλος είπε:

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι κοινή ομολογία ότι μιλάμε για το δυσκολότερο πρωτάθλημα όχι όλης της Ευρώπης, αλλά  σίγουρα πολύ δύσκολο, που δεν έχει σχέση με τη Σούπερ Λίγκα».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Περιμέναμε να βρούμε τους χώρους για να πετύχουμε κάποιο γκολ, ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα στο πρώτο ημίχρονο και να ισοφαρίσουμε πριν πάμε στα αποδυτήρια, σε ένα σημείο για μένα κομβικό. Από εκεί και πέρα, με την επίτευξη του δεύτερου γκολ άνοιξαν οι χώροι και μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε καλή εικόνα».

Για το τι τους είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ηταν μετρημένο το ματς στο πρώτο μέρος , αλλά δείξαμε την υπεροχή μας και ήταν θέμα χρόνου και τύχης να το πω να πετύχουμε ένα γκολ και να μας λυθούν τα πόδια».

Για την ιδιαιτερότητα των αγώνων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά έχουμε καταφέρει να απομονώσουμε πολύ πιο δύσκολα πράγματα τη φετινή σεζόν και να βγάλουμε μια άλλη εικόνα. Μας ενδιέφερε η νίκη, ήμασταν πεισμωμένοι από το προηγούμενο αποτέλεσμα με τον Πιερικό, αντιδράσαμε και βγάλαμε μια εικόνα καλή».

Για το ότι η απευθείας άνοδος χάθηκε σε λεπτομέρειες: «Ο προπονητής το είπε αυτό και ήμουν μπροστά. Εννοούσε κάποια άτυχα αποτελέσματα  του πρώτου γύρου που χάθηκαν βαθμοί εντός έδρας, κάποιες  ισοπαλίες που άφησαν την ομάδα πίσω βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα, έχω την εντύπωση ότι στον δεύτερο γύρο αυτό που μέτρησε ήταν οι λεπτομέρειες και με την έννοια που το συζητάμε αυτή την στιγμή, καθοριστικό ήταν το παιχνίδι στην Καρδίτσα. Αυτή  η ήττα ήταν εκτός προγράμματος κανονικά».

Για το κατά πόσο βοήθησαν τον ΟΦΗ οι μεταγραφές του Γενάρη: «Εγώ είμαι από τις μεταγραφές του Γενάρη και δεν μπορώ να μιλήσω για την κατάσταση που επικρατούσε νωρίτερα. Ο περισσότερος κόσμος και οι ειδήσεις λένε βέβαια αυτό, από εκεί και πέρα όμως θέλω να πω ότι εμείς που ήρθαμε τον Ιανουάριο βοηθήσαμε την προσπάθεια που γινόταν. Δεν ήρθαμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο με ομοιογένεια, αντοχές και υπομονές και εν μέρει μας δικαιώνει αυτό».

Για την αντίδραση του Κώτσιου («λύγισε» και έκλαψε μετά το τέλος του αγώνα): «Εγινε ένα συμβάν στο οποίο δεν θέλω να επεκταθώ. Ενοιωσε κάποια πράγματα προφανώς και για να ειπωθούν όσα είπε, θα υπάρχει κάποιος λόγος. Είναι δύσκολες καταστάσεις αυτές».

Για το δεύτερο μεγάλο «ντέρμπι», αυτό της αδειοδότησης: «Το γνωρίζαμε εξ αρχής αυτό. Όπως είπα και νωρίτερα, εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να απομονωθούμε από αυτό το κομμάτι που έτσι κι αλλιώς δεν περνάει από το χέρι μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς αν έχει κάποιο αντίκτυπο στις όποιες αποφάσεις, αυτό είναι να δείξουμε σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου είναι πως αυτή η ομάδα δεν είναι για αυτή την κατηγορία, είναι για παραπάνω».

Για το αν αισθάνεται την πίεση που υπάρχει στην Κρήτη από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και από τις άλλες ομάδες που παίζουν τον ΟΦΗ πιο σκληρά: «Από την πρώτη ημέρα συμβαίνει αυτό. Εχω, όμως, την ένσταση ότι ο κόσμος δεν μας προσδίδει άγχος. Μας δίνει απεριόριστη βοήθεια, είναι δίπλα μας στις καλές και στις άσχημες στιγμές, αν και δεν υπήρξαν πολλές άσχημες στιγμές στον β’ γύρο που είμαι εγώ εδώ. Από εκεί και πέρα μια ομάδα με την δυναμική του ΟΦΗ δεν μπορεί να τα αποφύγει αυτά, ούτε να τα παρακάμψει».

Για το αν άξιζαν Παναιτωλικός και Γιάννινα να κάνουν το 1-2 στο πρωτάθλημα: «Εδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι έχουν βλέψεις πρωταθλητισμού. Η βαθμολογία είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Δικαιωματικά πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση. Θα ευχόμουν να πηγαίναμε εμείς πολύ καλύτερα, γιατί στον β΄ γύρο τις κέρδισα και τις δύο και θα ήθελα να είμαι εγώ στη μία από τις δύο αυτές θέσεις».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved