Έχασε τη μάχη, μένει ο πόλεμος!

Έχασε τη μάχη, μένει ο πόλεμος!

Σε αγώνα μπαράζ με τον Αγροτικό Αστέρα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή του ο Ιωνικός, μετά την ήττα με 3-0 από τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο χαμένος ωστόσο, θα έχει ακόμα μία ευκαιρία μέσω των play out.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού ήθελαν τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή στη Football League χωρίς να μπλέξουν στις περιπέτειες των play out και χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των διωκτών τους. Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπακώστα έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στα play off ανόδου ήθελαν απλά καλύτερο αποτέλεσμα από τα Τρίκαλα προκειμένου να τερματίσουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικός με τους ποδοσφαιριστέςτων δυο ομάδων να αναλώνονται σε πάσες στο χώρο του κέντρου. Κάπου εκεί όμως, παρά το γεγονός πως το κίνητρο των γηπεδούχων ήταν ισχυρότερο, οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, περιοριζόμενοι όμως σε μια φλύαρη υπεροχή.

Μοναδική εξαίρεση, η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντιμπαλά στο 24’ σπατάλησε τη γλυκιά σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά, στέλνοντας ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, την μπάλα άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαρωνίτη στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου θα καταφέρουν να ισορροπήσουν το ματς, όμως δεν θα καταφέρουν να απειλήσουν περισσότερο από ένα σουτ του Πολίτη που έφυγε λίγο άουτ με την συμπλήρωση των 45’ λεπτών.

Με τον Εθνικό Αστέρα να προηγείται στο ημίχρονο, ο Ιωνικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μπροστά και να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Με την έναρξη μάλιστα της επανάληψης, έδειξαν τις προθέσεις τους όταν ο Βλάχος μετά από ωραία κάθετη του Πασσά, θα βγει τετ-α-τετ. Η μοναξιά ωστόσο μπροστά από τον Στρατηλάτη, θα τον επηρεάσει, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ο χαμένος θα έχει ακόμα μία ευκαιρία μέσω των play out.

Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στις ευκαιρίες στο 65’, όταν ο Ζουρόυδης που μόλις έχει περάσει αλλαγή δεν θα προλάβει να… φυσήξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Μπάρκογλου. 

 Οι παίκτες του Ιωνικού φαίνεται πως δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη την απειλή των δύο «πρασίνων», αφού οι τελευταίοι θα πρωταγωνιστήσουν και στη φάση του 79’ όταν μετά από σέντρα του Μπάρκογλου ο Ζουρούδης δεν θα λαθέψει μπροστά από τον Θεοδωρόπουλο, ανοίγοντας το σκορ για τον Λεβαδειακό.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πόποβιτς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο των γηπεδούχων, «γράφοντας» το 2-0, την ώρα που στον Ιωνικό αρκούσε και η ισοπαλία, αφού ο Αγροτικός Αστέρας έχανε από τον Εθνικό!

Χαρακτηριστικό της απογοήτευσης των Νικαιωτών, είναι το γεγονός πως θα δεχθούν και τρίτο τέρμα, δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, με τον Κοιλιάρα να παρατείνει την αγωνία των φίλων του Ιωνικού για την εξασφάλιση της παραμονής και τον Λεβαδειακό έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στα play off, να περιμένει πλέον τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό πατώντας ΕΔΩ



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved